4 csillagjegy, akinek titkon örökre az élete része marad az exe

A kérdés csak az, ez kinél mennyire zavar be a régi leengedett lufi…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, akinek titkon örökre az élete része marad az exe

Skorpió

Praktikus vagy, határozott, pontosan tudod, mit akarsz, nagyon mélyen viszont van egy intenzíven érző, kifejezetten szentimentális éned is. Külön dobozban őrződ a számodra legfontosabb exhez köthető régi ajándékokat, kacatokat és apróságokat, és 2-3 alkalommal évente igenis rászánsz egy estét, hogy elmerülj bennük. Mivel mindig ura vagy a helyzetnek, pontosan tudod, mikor és milyen mélyre kell eltenned a múltad dobozkáját, és pont ezért teljesen ártalmatlan a dolog a jelenlegi kapcsolatodra nézve.

Halak

Te vagy az a valaki, aki, ha akarsz, nagyon boldog életet tudsz kialakítani egy komoly csalódás után is. Viszont álmaidban újra és újra előjönnek az exeddel közös pillanatok, vagy egyenesen azt éled meg, ahogy újra összejöttök. Nem tudnád vele újrakezdeni, de meg kell tanulnod azzal a ténnyel létezni, hogy a szíved egy része mindig szeretni fogja őt. Ez nem jelenti azt, hogy becsapod a jelenlegi partneredet, szóval ne nyomd el magadban, egyszerűen kezeld annak, ami. Egy szép emléknek, ami szépen csendben, de örökre meghatároz majd.

Szűz

Olyan típus vagy, aki egy egész életre választ magának párt, sőt nálad évtizedekig képes lángolni egy plátói szerelem is. Nem ragaszkodsz hozzá, hogy nonstop kapcsolatban legyél, egyedül is tökéletesen elvagy. Pláne akkor, ha olyan intenzív érzelmek fűznek egy konkrét személyhez a múltadból, ami nem igazán engedi, hogy a jelened építsd ezen a téren. Ideje feltenned a kérdést: vajon nem érdemelsz ennél sokkal többet magadtól?

Bak

Kevesen ismerik a nosztalgikus éned, pedig határozottan szeretsz elmerülni a múltban, sőt hajlamos vagy arra is az édes kis nosztalgiázás közben, hogy lecsippented a múlt kevésbé szép részeit, és csak a jó dolgokra koncentrálsz – különösen akkor, ha egy számodra fontos emberről van szó. Egy meghatározó ex nálad viszont nem több, mint egy kis jóleső időutazás, amiben nem elsősorban őt kapod vissza, hanem azt az életérzést és időszakot, amikor te magad is felhőtlenül boldog voltál. Ugye tudod, hogy most is megvan erre az esélyed?

Címkék: bak csillagjegy csillagjegyek ex ezotéria halak horoszkóp kapcsolat meghatároz párkapcsolat régi szerelem skorpió szerelem szűz

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezeket a csillagjegyeket viseli meg legjobban a hidegfront

Ezeket a csillagjegyeket viseli meg legjobban a hidegfront

Eső, szél, hózápor – semmi jót nem ígér a mai időjárás (sem), és bizonyos csillagjegyeket sajnos csak még jobban megvisel majd a minket kínzó hidegfront.

Horoszkóp: Április 14., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 14-én is!

Csillagjegyek, akik sosem hagyják magukat elbizonytalanítani

Próbálkozhat valaki manipulációval, jöhet egy nehezebb időszak, ezek a csillagjegyek kiállnak az elképzeléseik és az álmaik mellett, és sosem kérdőjelezik meg magukat és a döntéseiket.

Horoszkóp: Április 13., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 13-án is!

3 csillagjegy, aki végre szuper hírt kap ezen a héten

Jó lenne már valami örömhírt kapni végre, ami az egész heted bearanyozza? Ezek a csillagjegyek garantáltan megkapják – de te vajon köztük vagy?

Így meditálj a csillagjegyed szerint

Ahhoz, hogy testileg és lelkileg is a lehető legjobban feltöltődj, ismét segítségedre lesznek a csillagok. Csekkold, hogyan meditálhatsz a csillagjegyed szerint a leghatékonyabban!

Horoszkóp: Április 12., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 12-én is!

Ezek a csillagjegyek viselik legrosszabbul, ha hazugságon kapják őket

Ők azok, akik a legnehezebben viselik a lebukás pillanatát. Te vajon köztük vagy?

Kínai, Hindu, Arab: Kerülj képbe más népek horoszkópjával

Az asztrológiát minden nép kicsit másképp értelmezi, ezért rengeteg féle horoszkóp létezik, de messze ezek a legérdekesebbek.

Ilyen a csillagjegyek igazi arca a szerelemben

Hűséges? Öntelt? Vagy megközelíthetetlen? Mutatjuk, hogyan viselkednek az egyes csillagjegyek, ha fülig szerelmesek!

3 csillagjegy, aki jó hírt kap hétvégén

Ezek a csillagjegyek felkészülhetnek a legjobbra, végre pozitív irányt vesz az életük.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 9-én is!

Horoszkóp: Április 8., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 8-án is!