2021.02.07.@ 05.02

A csillagjegy, aki minden pasit képes elcsábítani

Kitalálod, melyik jegyről van szó?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A csillagjegy, aki minden pasit képes elcsábítani

Az egyik legérdekesebb és legrejtélyesebb csillagjegyről van szó, akit gyakran félreértenek a vehemenciája és harsánysága miatt. Pedig legbelül borzasztóan érzelmes, és nagyon vágyik a figyelemre és intimitásra. Amikor ez a csillagjegy szerelmes, mindent elkövet, hogy boldoggá tegye a másikat és igyekszik megkönnyíteni az életét. Minden pasit képes elcsábítani, mert vonzó és gyönyörű, és olyan kisugárzása van, amilyen csak keveseknek. Ha kiválaszt magának egy férfit, szinte mágnesként vonzza magához, és mindent megtesz azért, hogy boldogok legyenek együtt. Kire tippeltél? Ő a Skorpió nő!

5 ok, amiért beleszeretnek a pasik

  1. A Skorpió a tenyerén hordozza a családját és a barátait, szereti őket biztonságban és közel tudni magához. Persze csak azok kerülhetnek be ebbe a körbe, akiket ő kiválaszt. Nem érdemes ujjat húzni vele vagy felbosszantani, mert azt nem díjazza.
  2. Minden csaj összezavarja a pasikat, nem igaz? A Skorpió biztosan nem. Ennek a jegynek teljesen kiszámíthatóak az érzelmei, ugyanis sosem rejti el őket. A pasik pedig imádják, ha valaki ennyire egyenes. Ez a jegy nem pazarolja az idejét feleslegesen olyasmivel, amihez semmi kedve.
  3. A Skorpió nő olyan társat keres, aki intelligens és vonzó egyaránt – pont, mint ő maga. Így nem fordulhat elő, hogy egyenlőtlen partnerek legyenek.
  4. Ennek a jegynek a szülötte tudja, hogy a szavaknak súlya van, így sosem beszél mellé. mindig odafigyel arra, hogy mikor milyen kifejezést használjon. Nem fog ok nélkül kritizálni, de abban is biztos lehet a társa, hogy csak akkor mondja ki, hogy „szeretlek”, amikor tényleg úgy is érzi.
  5. A Skorpió nemcsak az ujja köré csavarja a másikat, de eléri, hogy a pasi még többet és többet akarjon belőle.

Fotó: Getty Images

Címkék: csillagjegy ezotéria horoszkóp minden pasit elcsábít skorpió szerelem ujja köré csavarja

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 26-án is!

4 csillagjegy, akinek pozitív változásokat hoz a március

Néhány mázlista számára varázslatosan indul a tavasz!

Horoszkóp: Február 25., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 25-én is!

Ez a legmegosztóbb csillagjegy az összes közül

Valószínűleg nem okoz majd nagy meglepetést, hogy ki az.

Horoszkóp: Február 24., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 24-én is!

Horoszkóp: Február 23., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 23-án is!

Horoszkóp: Február 22., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 22-én is!

4 csillagjegy, akire mindenki felnéz a környezetében

Ők igazi követendő példák lehetnek.

Ez a 3 csillagjegy viseli legrosszabbul a magányt

Egyszerűen nem bírnak egyedül lenni.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 19-én is!

Ezek a csillagjegyek jobban szeretnek adni, mint kapni

Semmivel sem fejezik ki jobban a szeretetüket, mint egy menő ajándékkal.