A csillagjegy, aki minden pasit képes elcsábítani

Kitalálod, melyik jegyről van szó?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A csillagjegy, aki minden pasit képes elcsábítani

Az egyik legérdekesebb és legrejtélyesebb csillagjegyről van szó, akit gyakran félreértenek a vehemenciája és harsánysága miatt. Pedig legbelül borzasztóan érzelmes, és nagyon vágyik a figyelemre és intimitásra. Amikor ez a csillagjegy szerelmes, mindent elkövet, hogy boldoggá tegye a másikat és igyekszik megkönnyíteni az életét. Minden pasit képes elcsábítani, mert vonzó és gyönyörű, és olyan kisugárzása van, amilyen csak keveseknek. Ha kiválaszt magának egy férfit, szinte mágnesként vonzza magához, és mindent megtesz azért, hogy boldogok legyenek együtt. Kire tippeltél? Ő a Skorpió nő!

5 ok, amiért beleszeretnek a pasik

  1. A Skorpió a tenyerén hordozza a családját és a barátait, szereti őket biztonságban és közel tudni magához. Persze csak azok kerülhetnek be ebbe a körbe, akiket ő kiválaszt. Nem érdemes ujjat húzni vele vagy felbosszantani, mert azt nem díjazza.
  2. Minden csaj összezavarja a pasikat, nem igaz? A Skorpió biztosan nem. Ennek a jegynek teljesen kiszámíthatóak az érzelmei, ugyanis sosem rejti el őket. A pasik pedig imádják, ha valaki ennyire egyenes. Ez a jegy nem pazarolja az idejét feleslegesen olyasmivel, amihez semmi kedve.
  3. A Skorpió nő olyan társat keres, aki intelligens és vonzó egyaránt – pont, mint ő maga. Így nem fordulhat elő, hogy egyenlőtlen partnerek legyenek.
  4. Ennek a jegynek a szülötte tudja, hogy a szavaknak súlya van, így sosem beszél mellé. mindig odafigyel arra, hogy mikor milyen kifejezést használjon. Nem fog ok nélkül kritizálni, de abban is biztos lehet a társa, hogy csak akkor mondja ki, hogy „szeretlek”, amikor tényleg úgy is érzi.
  5. A Skorpió nemcsak az ujja köré csavarja a másikat, de eléri, hogy a pasi még többet és többet akarjon belőle.

Fotó: Getty Images

Címkék: csillagjegy ezotéria horoszkóp minden pasit elcsábít skorpió szerelem ujja köré csavarja

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek szerencsét hoz a Mérleg hava

Ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol, akkor már most szerencsés vagy és ez egyre csak fokozódni fog: a Mérleg havában nagyon jófej lesz veled az univerzum.

Horoszkóp, Szeptember 23., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

4 csillagjegy jelentős változásra számíthat

A változást már a mai naptól érzékelheted, ha az alábbi csillagjegyek egyike vagy.

Horoszkóp, Szeptember 22., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek lezárul az életében egy fontos fejezet

Ne szomorkodj és ne is félj, ha közéjük tartozol, mert végre olyan irányt vesz az életed, amire titokban már nagyon régóta vártál.

Így fejezik ki a különböző csillagjegyek, ha tetszel nekik

Bármennyire is szeretnénk, a valóság sajnos egyáltalán nem hasonlít a romantikus filmekre, úgyhogy nem áll meg körülöttünk még a levegő is, ha találkozunk életünk szerelmével. De a horoszkópelemzés azért segíthet megfejteni, hogy mit gondolhat rólad az, akit kiszemeltél magadnak.

Horoszkóp, Szeptember 21., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp, Szeptember 20., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 20-án is!

Ez a pasi illik hozzád a kínai horoszkópod szerint

Mindenki olyan párra vágyik, amilyet az álmaiban elképzelt, és ez még csak nem is lehetetlen, ha a megfelelő pasit választod, aki kiegészít téged.

4 csillagjegy, aki hamarosan fantasztikus híreket kap

Már eltelt a szeptember első fele, de a második is hatalmas meglepetséeket tartogat. Különösen igaz ez az alábbi csillagjegyekre!

A következő csillagjegyek lesznek az ősz legnagyobb nyertesei

Az utóbbi pár hónap talán nem volt habkönnyű, de ezek a csillagjegyek most fellélegezhetnek: nagyszerű időszak vár rájuk! Drukkolunk, hogy köztük legyél!

3 csillagjegy, akinek valóra válik az álma hétvégén

Az univerzum azon lesz, hogy ezeknek a jegyeknek minden álmát valóra váltsa. Derítsd ki, közöttük vagy-e!