Ez a 3 férfi csillagjegy kamuzik a legtöbbet

Nehéz nekik elhinni, bármit is mondanak…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a 3 férfi csillagjegy kamuzik a legtöbbet

Skorpió

A Skorpió pasi ki nem állhatja, ha hazudnak neki, viszont ő maga bármikor gond nélkül füllent. Intelligensek és zseniális emberismerők, épp ezért pontosan tudják, kinek mit kell mondaniuk ahhoz, hogy elérjék a céljukat. Ezt a szuperképességüket pedig ki is használják, hogy elcsábítsanak valakit, vagy megússzanak egy kellemetlen szitut, akár a magánéletükben, akár a melóban. Ilyenkor az sem tántoríja el őket, hogy kamuzzanak, ráadásul hihetetlen gyorsasággal jut eszükbe valami mentősztori. 

Ikrek

Az Ikrek számára tulajdonképpen nem is létezik olyan, hogy jó-rossz, igazság-hazugság, szerinte semmi sem ilyen fekete-fehér, legalábbis ezzel az elmélettel nyugtatják és védik be magukat. A kamuzás nagymesterei, mivel egyrészt nem tartják a hazugságot rossznak, másrészt különösen színes a fantáziájuk, szóval csípőből és hitelesen nyomják, így általában nem is lehet tudni, mikor mondanak igazat vagy sem. Ráadásul nem csak akkor színezik ki a történteket, ha meg akarnak úszni valamit, gyakran füllentenek azért is, hogy jobb színben tüntessék fel magukat, hogy menőbbnek, érdekesebbnek tűnjenek.

Halak

A Halak is azért kamuznak, hogy jobb pozícióból induljanak egy csajnál vagy a baráti társaságban, ahogy az Ikrek. Viszont a Skorpiókhoz hasonlóan inkább az érzelmekre hatnak. Azért tudnak olyan jól manipulálni, mert nagyon intuitivek, könnyen ráhangolódnak a másik fél érzelmeire, és azt mondják, amit az hallani akar, még akkor is, ha az elég távol áll az igazságtól. Nehéz elhinni róluk, hogy füllentőgépek, hiszen érzékenyek és visszahúzódóak, pedig olyannyira jól megy nekik, hogy képesek ezt is művészi szintekre emelni.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria férfi férfi csillagjegy hazudik horoszkóp megbízhatatlan párkapcsolat zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek szerencsét hoz a Mérleg hava

Ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol, akkor már most szerencsés vagy és ez egyre csak fokozódni fog: a Mérleg havában nagyon jófej lesz veled az univerzum.

Horoszkóp, Szeptember 23., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

4 csillagjegy jelentős változásra számíthat

A változást már a mai naptól érzékelheted, ha az alábbi csillagjegyek egyike vagy.

Horoszkóp, Szeptember 22., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek lezárul az életében egy fontos fejezet

Ne szomorkodj és ne is félj, ha közéjük tartozol, mert végre olyan irányt vesz az életed, amire titokban már nagyon régóta vártál.

Így fejezik ki a különböző csillagjegyek, ha tetszel nekik

Bármennyire is szeretnénk, a valóság sajnos egyáltalán nem hasonlít a romantikus filmekre, úgyhogy nem áll meg körülöttünk még a levegő is, ha találkozunk életünk szerelmével. De a horoszkópelemzés azért segíthet megfejteni, hogy mit gondolhat rólad az, akit kiszemeltél magadnak.

Horoszkóp, Szeptember 21., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp, Szeptember 20., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 20-án is!

Ez a pasi illik hozzád a kínai horoszkópod szerint

Mindenki olyan párra vágyik, amilyet az álmaiban elképzelt, és ez még csak nem is lehetetlen, ha a megfelelő pasit választod, aki kiegészít téged.

4 csillagjegy, aki hamarosan fantasztikus híreket kap

Már eltelt a szeptember első fele, de a második is hatalmas meglepetséeket tartogat. Különösen igaz ez az alábbi csillagjegyekre!

A következő csillagjegyek lesznek az ősz legnagyobb nyertesei

Az utóbbi pár hónap talán nem volt habkönnyű, de ezek a csillagjegyek most fellélegezhetnek: nagyszerű időszak vár rájuk! Drukkolunk, hogy köztük legyél!

3 csillagjegy, akinek valóra válik az álma hétvégén

Az univerzum azon lesz, hogy ezeknek a jegyeknek minden álmát valóra váltsa. Derítsd ki, közöttük vagy-e!