2021.02.15.@ 10.02

Ez a 3 férfi csillagjegy kamuzik a legtöbbet

Nehéz nekik elhinni, bármit is mondanak…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a 3 férfi csillagjegy kamuzik a legtöbbet

Skorpió

A Skorpió pasi ki nem állhatja, ha hazudnak neki, viszont ő maga bármikor gond nélkül füllent. Intelligensek és zseniális emberismerők, épp ezért pontosan tudják, kinek mit kell mondaniuk ahhoz, hogy elérjék a céljukat. Ezt a szuperképességüket pedig ki is használják, hogy elcsábítsanak valakit, vagy megússzanak egy kellemetlen szitut, akár a magánéletükben, akár a melóban. Ilyenkor az sem tántoríja el őket, hogy kamuzzanak, ráadásul hihetetlen gyorsasággal jut eszükbe valami mentősztori. 

Ikrek

Az Ikrek számára tulajdonképpen nem is létezik olyan, hogy jó-rossz, igazság-hazugság, szerinte semmi sem ilyen fekete-fehér, legalábbis ezzel az elmélettel nyugtatják és védik be magukat. A kamuzás nagymesterei, mivel egyrészt nem tartják a hazugságot rossznak, másrészt különösen színes a fantáziájuk, szóval csípőből és hitelesen nyomják, így általában nem is lehet tudni, mikor mondanak igazat vagy sem. Ráadásul nem csak akkor színezik ki a történteket, ha meg akarnak úszni valamit, gyakran füllentenek azért is, hogy jobb színben tüntessék fel magukat, hogy menőbbnek, érdekesebbnek tűnjenek.

Halak

A Halak is azért kamuznak, hogy jobb pozícióból induljanak egy csajnál vagy a baráti társaságban, ahogy az Ikrek. Viszont a Skorpiókhoz hasonlóan inkább az érzelmekre hatnak. Azért tudnak olyan jól manipulálni, mert nagyon intuitivek, könnyen ráhangolódnak a másik fél érzelmeire, és azt mondják, amit az hallani akar, még akkor is, ha az elég távol áll az igazságtól. Nehéz elhinni róluk, hogy füllentőgépek, hiszen érzékenyek és visszahúzódóak, pedig olyannyira jól megy nekik, hogy képesek ezt is művészi szintekre emelni.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria férfi férfi csillagjegy hazudik horoszkóp megbízhatatlan párkapcsolat zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Március 1., Hétfő

Horoszkóp: Március 1., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 1-jén is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 26-án is!

4 csillagjegy, akinek pozitív változásokat hoz a március

Néhány mázlista számára varázslatosan indul a tavasz!

Horoszkóp: Február 25., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 25-én is!

Ez a legmegosztóbb csillagjegy az összes közül

Valószínűleg nem okoz majd nagy meglepetést, hogy ki az.

Horoszkóp: Február 24., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 24-én is!

Horoszkóp: Február 23., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 23-án is!

Horoszkóp: Február 22., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 22-én is!

4 csillagjegy, akire mindenki felnéz a környezetében

Ők igazi követendő példák lehetnek.

Ez a 3 csillagjegy viseli legrosszabbul a magányt

Egyszerűen nem bírnak egyedül lenni.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 19-én is!