2021.02.15.@ 13.02

Fantasztikus hét vár a Víz jegyűekre!

Rák, Skorpió, Halak – figyelem!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Fantasztikus hét vár a Víz jegyűekre!

Rák

A felhők eltűnnek, a napfény pedig utat tör magának ezen a héten az életedben. Tudjuk, hogy Rákként nem volt egyszerű az utóbbi időszak, de ahogy ez a fejezet lezárul, úgy kezdődik egy újabb. Ez a hét a reményről és a szárnyalásról fog szólni: mondj igent az eléd táruló lehetőségekre, új tapasztalatokra és spontán ötletekre. Élvezz ki mindent!

Skorpió

Emlékszel, milyen érzés volt gyereknek lenni? Már az is elég volt a tökéletes boldogsághoz, ha krétaműveket készíthettél a járdára vagy fogócskázhattál a legjobb barátoddal. A következő napokban a csillagok az önfeledt szórakozásra biztatnak (pont, mint kiskorodban!). Lehet, hogy felnőttél, de ez nem jelenti azt, hogy nem tarthatsz egy kis szünetet, úgyhogy ne várasd a hobbijaid és a kedvenc elfoglaltságaidat.

Halak

Hivatalosan is elkezdődött a Halak szezonja, szóval persze, hogy elemedben vagy! Mostantól sokkal magabiztosabb, bátrabb és lelkesebb leszel, miközben önmagad legjobb verzióját adod. Simán kiléphetsz a komfortzónádból, ne tartson vissza senki és semmi, mert végre eljött a te időd, így biztos lehetsz benne, hogy bármibe is fogsz, sikerülni fog.

Címkék: 3 csillagjegy asztro csillagjegy ezo halak horoszkóp rák skorpió víz zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ez a legmegosztóbb csillagjegy az összes közül

Ez a legmegosztóbb csillagjegy az összes közül

Valószínűleg nem okoz majd nagy meglepetést, hogy ki az.

Horoszkóp: Február 24., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 24-én is!

Horoszkóp: Február 23., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 23-án is!

Horoszkóp: Február 22., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 22-én is!

4 csillagjegy, akire mindenki felnéz a környezetében

Ők igazi követendő példák lehetnek.

Ez a 3 csillagjegy viseli legrosszabbul a magányt

Egyszerűen nem bírnak egyedül lenni.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 19-én is!

Ezek a csillagjegyek jobban szeretnek adni, mint kapni

Semmivel sem fejezik ki jobban a szeretetüket, mint egy menő ajándékkal.

Horoszkóp: Február 18., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 18-án is!

A legjobb karriertipp, amit a csillagjegyed alapján kaphatsz

Hatalmas változást hozhat melófronton, ha ezekre odafigyelsz!

Horoszkóp: Február 17., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 17-én is!