2021.02.16.@ 08.02

4 csillagegy, aki sosem hátrál meg

Köszönj szépen a harcosok klubjának!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagegy, aki sosem hátrál meg

Oroszlán

Szereted lefektetni a szabályokat, legyen szó új munkahelyről, új főnökről, új kollégáról vagy egy új taggal a baráti társaságodban. Viszont ez nem merül ki egy képletes – bocs – farokméregetésben, te tényleg tántoríthatatlan vagy, elsősorban akkor, ha a saját igazadról van szó. Arra azért figyelj, hogy ezzel a lendülettel ne akadályozz másokat, hogy megvalósítsák a saját álmaikat, és néha még te is belekóstolhatsz egy kis csapatjátékba a magad magányos farkas stílusával.

Halak

Érzékeny vagy, néha szentimentális, de a magad módján erős, szívós és sosem állsz le, amíg véghez nem vittél egy számodra fontos tervet. Talán nem te érsz be elsőként a célba, hiszen menet közben túlságosan lefoglalnak az érzelmeid, de nincs olyan, hogy pont te ne csordogálj el A pontból B-be, ha igazán akarod. Mivel igazi konfliktuskerülő vagy, nem szívesen bonyolódsz vitákba, és legalább akkora energiákkal kerülöd a balhékat, mint amekkorával hajtanak az álmaid, néha igenis bele kell állnod egy-egy konfliktusba. Tekintsd mindezt a komfortzónádból való kilépésnek.

Kos

Pontosan tudod, hogy amiről képed van, azt képes vagy megvalósítani. Ugyanakkor hajlamos vagy olyannyira beleveszni a saját céljaidba, hogy néha kevés figyelmet fordítasz az önjutalmazásra, a pihenésre, vagy azokra a dolgokra, amik feltöltenek, de látszólag nem profitálsz belőlük. Pedig giga akarás nélkül is célba fogsz érni, maximum nem fáradsz el annyira, mint azt szokásoddá alakítottad mostanában.

Nyilas

Te vagy az, akinek tanítanod kéne a magabiztosságot és a lendületet, viszont pont ez az állhatatosság az, ami a legtöbb esetben elvakít téged. Sokkal sikeresebbnek éreznéd magad, ha néha tartanál egy kis szünetet és megnéznéd, mi miért történik körülötted, mielőtt fogod a szokásos forgatókönyvet, és mindenki mást okolsz egy számodra nem túl előnyös helyzet kialakulása miatt. Ideje, hogy ez a makacsság és energiaszint egy jóval mélyebb elemzőképességgel párosuljon. Dőlj hátra, nézd távolabbról a képet és folytasd az előmeneteled ebből a perspektívából.

Címkék: állhatatos cél csillagjegy csillagjegyek ezotéria halak harcos horoszkóp kos nem hátrál meg nyilas önmegvalósítás oroszlán

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

4 csillagjegy, akinél nincs odaadóbb barát

4 csillagjegy, akinél nincs odaadóbb barát

Jól becsüld meg ezeket a csillagjegyeket!

3 csillagjegypár, akik között létezik női-férfi barátság

Ők a bizonyíték rá, hogy igenis működik!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 5-én is!

Ezzel a dologgal lehet kiborítani az egyes csillagjegyeket

Azonnal felhúzzák magukat ettől az egy dologtól.

Horoszkóp: Március 4., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 4-én is!

Ez a pasik gyenge pontja a csillagjegyük alapján

Hiába mutatják szuperhősnek magukat, bizony nekik is vannak gyengeségeik!

Horoszkóp: Március 3., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 3-án is!

3 csillagjegy, akinél nincs energikusabb

Köszönj szépen a Power Girl csapatnak!

Horoszkóp: Március 2., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 2-án is!

4 csillagjegy, akinek elsöprő szerelmet hoz a március

Izgalmas tavaszt ígérnek a csillagok, ez már biztos!

Horoszkóp: Március 1., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 1-jén is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 26-án is!

4 csillagjegy, akinek pozitív változásokat hoz a március

Néhány mázlista számára varázslatosan indul a tavasz!