2021.02.18.@ 13.02

Ezek a csillagjegyek jobban szeretnek adni, mint kapni

Semmivel sem fejezik ki jobban a szeretetüket, mint egy menő ajándékkal.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezek a csillagjegyek jobban szeretnek adni, mint kapni

Kos

Kevés, nálad nagyobb szívű csillagjegy van, hiszen nem az imázsod felturbózásáról szól az önzetlenséged, te tényleg kész vagy kibújni a pulcsidból és a legjobb barátnődnek adni, ha látod, mennyire imádja. És mivel ez a közvetlenség automatikusan, bárkivel kapcsolatban működik benned, nehezményezed, ha valaki nem tud mit kezdeni a jófejségedel. Tudjuk, hogy az utolsó sejtedig aranyból vagy, de mi lenne, ha ezt a sok szeretetet és energiát a belső körödnek tartogatnád? Ha valakik, ők tudnak értékelni, és valamilyen formában biztosan viszonozzák is az odafigyelésedet.

Mérleg

Egy közelgő szülinapnál számodra nincs nagyobb dilemma, ha arról van szó, mit szeretnél legjobban. Hiszen mindened megvan, és ami hiányzik, arról mindig az adott pillanatban gondoskodsz. Ha viszont a baráti társaságodról, a pasidról, vagy a kedvenc kolléganődről van szó, zsigerből a tenyereden hordozod őket, és csuklóból az év ajándékaival rukkolsz elő. Egyszerre viccesek és személyesek az ajándékaid, mindezt anélkül, hogy bankot robbantanál.

Fotó: Getty Images

Ikrek

Mostanában egyre nagyobb figyelmet fektetsz a kiadásaid követésére, viszont ha arról van szó, hogy örömöt okozz a tesódnak vagy az anyukádnak, nem bánsz szigorúan a büdzsével, inkább visszaveszel abban az adott hónapban az elviteles kávékból. Ösztönösen érzel rá, minek örül a másik, és sosem esel abba a hibában, hogy olyan dolgot veszel valakinek, aminek tulajdonképpen te magad örülnél. Most már csak arra kell ráerősítened, hogy nem ciki őszintén kifejezni, te magad mire vágysz.

Halak

Az egyik legfontosabb szeretetnyelved az ajándékozás, és magasról teszel rá, ha emiatt bárki is anyagiasnak tart. Már csak egy dolgot imádsz jobban annál, ha meglepnek, ez pedig az, ha te kedveskedhetsz valakinek. Úgy kezeled a különleges ünnepeket, névnapokat, évfordulókat, mint a munkahelyi projekteket, egyenesen listázod a velük kapcsolatos teendőket. De ahelyett, hogy rendelnél valami snassz dolgot a barátnőd kedvenc webshopjáról,  DIY kedveskedsz, esetleg egy személyes ajándékcsomagot állítasz össze. Bár több lenne belőled!

Címkék: adni ajándékozás ajéndék csillagjegy ezotéria halak horoszkóp ikrek kapni kos meglepetés mérleg szeretetnyelv

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

4 csillagjegy, akinek pozitív változásokat hoz a március

4 csillagjegy, akinek pozitív változásokat hoz a március

Néhány mázlista számára varázslatosan indul a tavasz!

Horoszkóp: Február 25., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 25-én is!

Ez a legmegosztóbb csillagjegy az összes közül

Valószínűleg nem okoz majd nagy meglepetést, hogy ki az.

Horoszkóp: Február 24., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 24-én is!

Horoszkóp: Február 23., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 23-án is!

Horoszkóp: Február 22., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 22-én is!

4 csillagjegy, akire mindenki felnéz a környezetében

Ők igazi követendő példák lehetnek.

Ez a 3 csillagjegy viseli legrosszabbul a magányt

Egyszerűen nem bírnak egyedül lenni.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 19-én is!

Horoszkóp: Február 18., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 18-án is!

A legjobb karriertipp, amit a csillagjegyed alapján kaphatsz

Hatalmas változást hozhat melófronton, ha ezekre odafigyelsz!