2021.02.18.@ 00.02

Horoszkóp: Február 18., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 18-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Február 18., Csütörtök

Kos

Egy olyan dolog történik az életedben, ami sokkal közelebb hoz a pasiddal titeket egymáshoz. Eddig is tudtad, hogy számíthatsz rá, de most ebben még jobban megerősít.

Bika

Ne félj a változástól, még akkor se, ha most pont jól érezted magadat, és ez mindent felborít. Kell pár hét, hogy megint helyre kerüljenek a dolgok, de utána még szuperebb lesz minden.

Ikrek

Úgy alakulhat a közeljövőben, hogy szükséged lehet néhány régi kapcsolatodra. Biztosítsd be magad előre, és már most kezd el felvenni velük a kontaktot, hogy minden gördülékenyen menjen később!

Rák

Ma csupa olyan ember vesz körül, akiket szeretsz és akikkel jól érzed magad. Ez hihetetlenül feltölt, még úgy is, hogy van egy rakás melód, plusz sok váratlan problémát is meg kell oldanod.

Oroszlán

Összefuthatsz egy nagyon régi ismerősöddel, aki rengeteg emlék mellett eszedbe juttatja egy nagy álmodat, amivel már évek óta nem foglalkoztál. Most viszont ismét felkerül a bakancslistádra. Hajrá!

Szűz

Haladnál a munkáddal, hogy ne maradjon hétvégére feladatod, de úgy érzed, hogy mindenki csak hátráltat, ez pedig nagyon idegesít. Azért ne legyél túl szigorú se magaddal, se a kollégáiddal szemben!

Mérleg

Nagyon megbánt egy közeli ismerősöd vagy kollégád, és ez elrontja a kedvedet egész napra. Próbáld meg elengedni a dolgot, és semmiképp se hagyd, hogy elbizonytalanítson egy ilyen jelentéktelen beszólás!

Skorpió

Általában összhangban vannak a gondolataid és az érzelmeid, de ma a megérzéseid totálisan ellentmondanak annak, amit látsz és tapasztalsz. Na hagyd magad félrevezetni!

Nyilas

Minden napod ugyanolyan, ami mostmár teljesen kiborít. Viszont ez ellen csakis te tehetsz! Ahelyett, hogy bosszankodsz ezen, próbálj ki új edzéseket, olvass, főzz, keress új sorozatokat, vágj bele egy online tanfolyamba.

Bak

Nem aludtál épp jól, több rossz álmod is volt, ami még nap közben is hatással van a kedvedre. Nyugi, annyira mozgalmas napod lesz, hogy délutánra már nyoma sem lesz a rossz érzéseknek!

Vízöntő

Ha kicsit unatkozol a melóban, az még nem feltétlenül azt jelenti, hogy váltanod kéne, csak új kihívásokra van szükséged. Jelentkezz egy továbbképzésre, segíts be más munkafolyamatokba, a főnököd is értékelni fogja és te is fejlődsz majdsz!

Halak

Igazi álmodozó típus vagy, de ma a szokásosnál is szétszórtabb és figyelmetlenebb vagy, mindenhol járnak a gondolataid, csak a munkán nem. Készülj fel, mert nagyon megcsúszhatsz a feladataiddal.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp karrier munka zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

3 csillagjegy, akinél nincs energikusabb

3 csillagjegy, akinél nincs energikusabb

Köszönj szépen a Power Girl csapatnak!

Horoszkóp: Március 2., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 2-án is!

4 csillagjegy, akinek elsöprő szerelmet hoz a március

Izgalmas tavaszt ígérnek a csillagok, ez már biztos!

Horoszkóp: Március 1., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 1-jén is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 26-án is!

4 csillagjegy, akinek pozitív változásokat hoz a március

Néhány mázlista számára varázslatosan indul a tavasz!

Horoszkóp: Február 25., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 25-én is!

Ez a legmegosztóbb csillagjegy az összes közül

Valószínűleg nem okoz majd nagy meglepetést, hogy ki az.

Horoszkóp: Február 24., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 24-én is!

Horoszkóp: Február 23., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 23-án is!

Horoszkóp: Február 22., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 22-én is!

4 csillagjegy, akire mindenki felnéz a környezetében

Ők igazi követendő példák lehetnek.