2021.02.19.@ 09.02

Ez a 3 csillagjegy viseli legrosszabbul a magányt

Egyszerűen nem bírnak egyedül lenni.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a 3 csillagjegy viseli legrosszabbul a magányt

Ikrek

Talán az Ikrek viseli a legrosszabbul az egyedüllétet és a bezártságot. Igazi társasági lény, aki akkor érzi jól magát, ha sokan veszik körül. Imád új emberekkel megismerkedni, beszélgetni, mesélni, sőt még vitatkozni is. Ő az, akinek ha eszébe jut valami, azonnal meg akarja osztani másokkal. Mivel kettős a személyisége, egy rövid ideig elvan egyedül is, de hamar bedepizik, ha nem találkozhat személyesen a barátaival, rokonaival, mivel nála a telefonálás, csetelés sem megoldás igazán.

Oroszlán

Az Oroszlán is társaságban hozza a legjobb formáját. Lételeme a szereplés, az irányítás, de ehhez közönségre is szüksége van. Egyszerűen akkor boldog, ha ő lehet valamiképpen a középontban, és nagyon maga alá tud kerülni, ha ettől megfosztják. Viszont nagyon ritkán érzi magányosnak magát, mivel mindent megtesz azért, hogy ne legyen egy percet sem egyedül. Nála bejön a blogolás, vlogolás, csetelés, videótelefonálás, hiszen a figyelmet így is ismán megkaphatja! Sőt, a randiappokat is mesterien használja.

Rák

A Rák az egyik legérzelmesebb jegy, lelkileg van óriási szüksége a társaságra, kapcsolatokra. Neki bőven elég, ha csak a családja, közeli barátai, szerelme van mellette, de rájuk folyamatosan igényt tart. Imád gondoskodni szeretteiről, ilyenkor érzi elemében magát, de cserébe a visszajelzéseikre, dícséretre és a támogatásukra is vágyik. Ha úgy érzi, ezt nem kapja meg, elhanyagolják, vagy épp szingli, képes mély depresszióba zuhanni, amiből nagyon nehezen mozdítható ki.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp karantén karrier magány pandémia zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

4 csillagjegy, akinek pozitív változásokat hoz a március

4 csillagjegy, akinek pozitív változásokat hoz a március

Néhány mázlista számára varázslatosan indul a tavasz!

Horoszkóp: Február 25., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 25-én is!

Ez a legmegosztóbb csillagjegy az összes közül

Valószínűleg nem okoz majd nagy meglepetést, hogy ki az.

Horoszkóp: Február 24., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 24-én is!

Horoszkóp: Február 23., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 23-án is!

Horoszkóp: Február 22., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 22-én is!

4 csillagjegy, akire mindenki felnéz a környezetében

Ők igazi követendő példák lehetnek.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 19-én is!

Ezek a csillagjegyek jobban szeretnek adni, mint kapni

Semmivel sem fejezik ki jobban a szeretetüket, mint egy menő ajándékkal.

Horoszkóp: Február 18., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 18-án is!

A legjobb karriertipp, amit a csillagjegyed alapján kaphatsz

Hatalmas változást hozhat melófronton, ha ezekre odafigyelsz!