Ez a 3 csillagjegy viseli legrosszabbul a magányt

Egyszerűen nem bírnak egyedül lenni.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a 3 csillagjegy viseli legrosszabbul a magányt

Ikrek

Talán az Ikrek viseli a legrosszabbul az egyedüllétet és a bezártságot. Igazi társasági lény, aki akkor érzi jól magát, ha sokan veszik körül. Imád új emberekkel megismerkedni, beszélgetni, mesélni, sőt még vitatkozni is. Ő az, akinek ha eszébe jut valami, azonnal meg akarja osztani másokkal. Mivel kettős a személyisége, egy rövid ideig elvan egyedül is, de hamar bedepizik, ha nem találkozhat személyesen a barátaival, rokonaival, mivel nála a telefonálás, csetelés sem megoldás igazán.

Oroszlán

Az Oroszlán is társaságban hozza a legjobb formáját. Lételeme a szereplés, az irányítás, de ehhez közönségre is szüksége van. Egyszerűen akkor boldog, ha ő lehet valamiképpen a középontban, és nagyon maga alá tud kerülni, ha ettől megfosztják. Viszont nagyon ritkán érzi magányosnak magát, mivel mindent megtesz azért, hogy ne legyen egy percet sem egyedül. Nála bejön a blogolás, vlogolás, csetelés, videótelefonálás, hiszen a figyelmet így is ismán megkaphatja! Sőt, a randiappokat is mesterien használja.

Rák

A Rák az egyik legérzelmesebb jegy, lelkileg van óriási szüksége a társaságra, kapcsolatokra. Neki bőven elég, ha csak a családja, közeli barátai, szerelme van mellette, de rájuk folyamatosan igényt tart. Imád gondoskodni szeretteiről, ilyenkor érzi elemében magát, de cserébe a visszajelzéseikre, dícséretre és a támogatásukra is vágyik. Ha úgy érzi, ezt nem kapja meg, elhanyagolják, vagy épp szingli, képes mély depresszióba zuhanni, amiből nagyon nehezen mozdítható ki.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp karantén karrier magány pandémia zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

4 csillagjegy, akinek fordulatot tartogat szeptember vége

4 csillagjegy, akinek fordulatot tartogat szeptember vége

Már csak pár nap van hátra a 2021-es ősz szeptemberéből, de meg fogsz lepődni, mennyi minden fog még történni veled! Pláne, ha az alábbi jegyek valamelyikében születtél!

A következő 5 csillagjegynek kalandot hoz az ősz, és nem is akármilyet

Az ősznek nem kell borúsnak és unalmasnak lennie, pláne akkor, ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol. Ebben az esetben ugyanis színesebb, pörgősebb és kalandosabb lesz ez az évszak, mint remélni merted volna.

3 csillagjegy, akinek meglepetést hoz szeptember utolsó hétvégéje

Igen, a szeptember is egy szempillantás alatt véget ért, de ez a következő csillagjegyeknek egyáltalán nem rossz hír.

Ez az edzés passzol hozzád a legjobban a csillagjegyed szerint

Már ezerszer elhatároztad, hogy elkezdesz rendszeresen sportolni, de pár hét után valahogy mindig alábbhagyott a lelkesedésed? Akkor valószínűleg nem azt a mozgásfajtát választottad, ami a legjobban illene hozzád a horoszkópod alapján.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek szerencsét hoz a Mérleg hava

Ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol, akkor már most szerencsés vagy és ez egyre csak fokozódni fog: a Mérleg havában nagyon jófej lesz veled az univerzum.

Horoszkóp, Szeptember 23., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

4 csillagjegy jelentős változásra számíthat

A változást már a mai naptól érzékelheted, ha az alábbi csillagjegyek egyike vagy.

Horoszkóp, Szeptember 22., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek lezárul az életében egy fontos fejezet

Ne szomorkodj és ne is félj, ha közéjük tartozol, mert végre olyan irányt vesz az életed, amire titokban már nagyon régóta vártál.

Így fejezik ki a különböző csillagjegyek, ha tetszel nekik

Bármennyire is szeretnénk, a valóság sajnos egyáltalán nem hasonlít a romantikus filmekre, úgyhogy nem áll meg körülöttünk még a levegő is, ha találkozunk életünk szerelmével. De a horoszkópelemzés azért segíthet megfejteni, hogy mit gondolhat rólad az, akit kiszemeltél magadnak.

Horoszkóp, Szeptember 21., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp, Szeptember 20., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 20-án is!