4 csillagjegy, akire mindenki felnéz a környezetében

Ők igazi követendő példák lehetnek.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, akire mindenki felnéz a környezetében

Bak

Mindennél fontosabb számodra a család, így bármi van, rád mindig lehet számítani. De igaz ez a melóban is, gyakran vállalsz plusz feladatokat, ha másnak segítségre van szüksége. Emiatt mindenki kedvel és felnéz rád, mert gyakran részesíted előnyben a másikat magaddal szemben. Becsülik a hozzáállásodat.

Szűz

Igazi zsonglőr vagy, ha időbeosztásról van szó: mindig jut elég időd a fontos feladatokra és a családodra, barátaidra is. Tele vagy energiával, minden órát igyekszel kihasználni, és sosem fogy el a lelkesedésed. Gyakran kérdezik tőled, hogy csinálod, de valójában ilyen alkat vagy, ezt nem lehet tanítani. A pozitív kisugárzásod miatt imádnak a közeledben lenni.

Oroszlán

Lehengerlő személyiséged van, ami betölti az egész teret, ezért szeretnek az emberek a közeledben lenni. Úgy érzik, ilyenkor kapnak egy kicsit a „reflektorfényedből” és tanulnak abból, hogyan legyenek ők is magabiztosak.

Halak

Bár rólad először azt hiszik az emberek, hogy álomvilágban élsz, ám mikor jobban megismernek, kiderül, mennyire céltudatos és ambiciózus vagy. Bármibe fogsz is bele, azt maximálisan igyekszel teljesíteni, így joggal lehetsz követendő példa a környezetedben élők számára. Gyakran fordulnak emiatt tanácsért is hozzád, hiszen kitartásod és akaraterőd példaértékű.

Címkék: bak csillagjegy felnéz felnéznek rá halak horoszkóp oroszlán szűz

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek szerencsét hoz a Mérleg hava

Ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol, akkor már most szerencsés vagy és ez egyre csak fokozódni fog: a Mérleg havában nagyon jófej lesz veled az univerzum.

Horoszkóp, Szeptember 23., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

4 csillagjegy jelentős változásra számíthat

A változást már a mai naptól érzékelheted, ha az alábbi csillagjegyek egyike vagy.

Horoszkóp, Szeptember 22., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek lezárul az életében egy fontos fejezet

Ne szomorkodj és ne is félj, ha közéjük tartozol, mert végre olyan irányt vesz az életed, amire titokban már nagyon régóta vártál.

Így fejezik ki a különböző csillagjegyek, ha tetszel nekik

Bármennyire is szeretnénk, a valóság sajnos egyáltalán nem hasonlít a romantikus filmekre, úgyhogy nem áll meg körülöttünk még a levegő is, ha találkozunk életünk szerelmével. De a horoszkópelemzés azért segíthet megfejteni, hogy mit gondolhat rólad az, akit kiszemeltél magadnak.

Horoszkóp, Szeptember 21., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp, Szeptember 20., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 20-án is!

Ez a pasi illik hozzád a kínai horoszkópod szerint

Mindenki olyan párra vágyik, amilyet az álmaiban elképzelt, és ez még csak nem is lehetetlen, ha a megfelelő pasit választod, aki kiegészít téged.

4 csillagjegy, aki hamarosan fantasztikus híreket kap

Már eltelt a szeptember első fele, de a második is hatalmas meglepetséeket tartogat. Különösen igaz ez az alábbi csillagjegyekre!

A következő csillagjegyek lesznek az ősz legnagyobb nyertesei

Az utóbbi pár hónap talán nem volt habkönnyű, de ezek a csillagjegyek most fellélegezhetnek: nagyszerű időszak vár rájuk! Drukkolunk, hogy köztük legyél!

3 csillagjegy, akinek valóra válik az álma hétvégén

Az univerzum azon lesz, hogy ezeknek a jegyeknek minden álmát valóra váltsa. Derítsd ki, közöttük vagy-e!