2021.02.22.@ 12.02

Február utolsó hete csodálatos lesz ezeknek a csillagjegyeknek

Ők kimaxolják a tél utolsó napjait!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Február utolsó hete csodálatos lesz ezeknek a csillagjegyeknek

Ikrek

Az utóbbi időszakban rengeteget fejlődtél, most pedig végre látni fogod a kemény munkád eredményét. Ez lesz a hét, amikor megtapasztalod, mennyire megérte a magadba fektetett rengeteg energia. Olyannyira, hogy váratlan élmények és spontán lehetőségek fognak az öledbe pottyanni, amik csak még inkább megcsillantják előtted az önmagad felfedezéséhez vezető utat. Ez pedig akár egy jelentős fordulópontot is hozhat az életedben.

Vízöntő

Nem csoda, ha mostanában úgy érzed, a világ összes problémáját hordod a hátadon. Hatalmas volt rajtad a nyomás, a sok stressztől pedig még csak most kezdesz magadhoz térni. Szerencsére, ez a hét semmi ilyesmiről nem fog szólni: kizárólag a szórakozás uralja majd a napjaidat! Rá fogsz jönni, hogy a nehezebb időkön is lehet fordítani, hogy kreativitással, sőt egyenesen boldogsággal töltsön el. A lényeg, hogy mondj igent a mókára és semmit ne gondolj túl!

Halak

Igazán sok minden miatt várhatod ezt a hetet! Mikor tükörbe nézel, végre olyan gyönyörűnek látod majd magad, amilyen vagy (és nem ahogy általában szoktad – helló, önbizalom!). Ez pedig arra fog motiválni, hogy kiöltözz, fújj magadra még egyet a méregdrága parfümödből, amit különleges alkalmakra tartogatsz még akkor is, ha csak a boltba ugrasz le vásárolni. Mindenkinek fel fog tűnni, milyen fantasztikus vagy – igen, ez a helyes pasira is vonatkozik, akit már régóta kiszemeltél magadnak! Készen állsz a mindent elsöprő szerelemre?

Címkék: 3 csillagjegy asztro ezotéria halak horoszkóp ikrek szuper hete lesz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezzel a dologgal lehet kiborítani az egyes csillagjegyeket

Ezzel a dologgal lehet kiborítani az egyes csillagjegyeket

Azonnal felhúzzák magukat ettől az egy dologtól.

Horoszkóp: Március 4., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 4-én is!

Ez a pasik gyenge pontja a csillagjegyük alapján

Hiába mutatják szuperhősnek magukat, bizony nekik is vannak gyengeségeik!

Horoszkóp: Március 3., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 3-án is!

3 csillagjegy, akinél nincs energikusabb

Köszönj szépen a Power Girl csapatnak!

Horoszkóp: Március 2., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 2-án is!

4 csillagjegy, akinek elsöprő szerelmet hoz a március

Izgalmas tavaszt ígérnek a csillagok, ez már biztos!

Horoszkóp: Március 1., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 1-jén is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 26-án is!

4 csillagjegy, akinek pozitív változásokat hoz a március

Néhány mázlista számára varázslatosan indul a tavasz!

Horoszkóp: Február 25., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 25-én is!

Ez a legmegosztóbb csillagjegy az összes közül

Valószínűleg nem okoz majd nagy meglepetést, hogy ki az.

Horoszkóp: Február 24., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 24-én is!