Ez a legmegosztóbb csillagjegy az összes közül

Valószínűleg nem okoz majd nagy meglepetést, hogy ki az.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a legmegosztóbb csillagjegy az összes közül

Elsőre talán logikusnak tűnik, hogy csakis egy kettős csillagjegy lehet a legmegosztóbb, mondjuk az Ikrek, Halak vagy Nyilas, hiszen bennük több személyiség is van egyszerre , vagy legalábbis nagyon ellentétes a természetük. És ez igaz is, de képzeld, van náluk egy még összetettebb, kiismerhetetlenebb jegy, méghozzá a Skorpió!

Észrevetted, hogy a Skorpió szinte mindegyik asztrológiával kapcsolatos összeállításban szerepel, akár negatív, akár pozitív tulajdonságról van szó? Ez is azt bizonyítja, hogy ennek a csillagjegynek elképesztően sokszínű és bonyolult a személyisége, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni, csakis szeretni vagy utálni lehet. Mutatjuk, pontosan miért ennyire végletes!

Szenvedélyek viharában

A Skorpió az egyik legszenvedélyesebb jegy, érzelmileg túlfűtött és nagyon lelkes típus. Ugyanakkor ha kell, el tudja nyomni az érzéseit és képes csakis a tényekre, érvekre, logikára koncentrálni. Amennyire érzelmes, ha szükséges, annyira tud szenvtelen és rideg lenni. De a mindennapokban is jellemző rá ez a kettősség, akár néhány órán belül is durva hangulatingadozásai lehetnek, egyik percben még nyugodt és laza, a másikban meg majd felrobban és odaszúr mindenkinek.

Bízni vagy nem bízni?

A Skorpiók extrém nehezen engednek közel magukhoz bárkit is, nagyon bizalmatlanok és nem szeretnek támadási felületet adni másoknak azzal, hogy kiadják a titkaikat, félelmeiket. Viszont ha valakit beengednek, az egy életre szól! Elképesztően odaadóak, törődőek, gondoskodóak és támogatóak tudnak lenni. Ha valakit szeretnek, azért bármire képesek!

Bosszúból jeles

Ha egy Skorpiót a szövetségesednek tudhatsz, akkor nyert ügyed van! Kitartóak, céltudatosak, jó stratégák, és védik azokat, akik mellettük állnak. Ráadásul mindig elérik, amit akarnak, és győztesen jönnek ki a legtöbb szituból. Pont ezért egy Skorpiót magadra haragítani végzetes lehet! Ugyanis ha azt érzik, elárulták, átverték vagy megtámadták őket, azonnal hadjáratot indítanak és addig nem nyugszanak, míg bosszút nem állnak, abból is a legkegyetlenebbet.

Szex a maxon

Elképesztően szexik, vonzók és szuperek az ágyban! A Skorpiók ugyanis hancúrfronton is szenvedélyesek, érzékiek, odaadóak és maximalisták. Nem is spórolnak az ágytornával, az életük és a mindennapjaik szerves része. Így elő-elő fordul, hogy félre is lépnek, de csakis a kaland kedvéért. Ugyanezt viszont fordítva, a párjuktól nem fogadják el.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp megosztó skorpió zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

4 csillagjegy, akinek fordulatot tartogat szeptember vége

4 csillagjegy, akinek fordulatot tartogat szeptember vége

Már csak pár nap van hátra a 2021-es ősz szeptemberéből, de meg fogsz lepődni, mennyi minden fog még történni veled! Pláne, ha az alábbi jegyek valamelyikében születtél!

A következő 5 csillagjegynek kalandot hoz az ősz, és nem is akármilyet

Az ősznek nem kell borúsnak és unalmasnak lennie, pláne akkor, ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol. Ebben az esetben ugyanis színesebb, pörgősebb és kalandosabb lesz ez az évszak, mint remélni merted volna.

3 csillagjegy, akinek meglepetést hoz szeptember utolsó hétvégéje

Igen, a szeptember is egy szempillantás alatt véget ért, de ez a következő csillagjegyeknek egyáltalán nem rossz hír.

Ez az edzés passzol hozzád a legjobban a csillagjegyed szerint

Már ezerszer elhatároztad, hogy elkezdesz rendszeresen sportolni, de pár hét után valahogy mindig alábbhagyott a lelkesedésed? Akkor valószínűleg nem azt a mozgásfajtát választottad, ami a legjobban illene hozzád a horoszkópod alapján.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek szerencsét hoz a Mérleg hava

Ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol, akkor már most szerencsés vagy és ez egyre csak fokozódni fog: a Mérleg havában nagyon jófej lesz veled az univerzum.

Horoszkóp, Szeptember 23., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

4 csillagjegy jelentős változásra számíthat

A változást már a mai naptól érzékelheted, ha az alábbi csillagjegyek egyike vagy.

Horoszkóp, Szeptember 22., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek lezárul az életében egy fontos fejezet

Ne szomorkodj és ne is félj, ha közéjük tartozol, mert végre olyan irányt vesz az életed, amire titokban már nagyon régóta vártál.

Így fejezik ki a különböző csillagjegyek, ha tetszel nekik

Bármennyire is szeretnénk, a valóság sajnos egyáltalán nem hasonlít a romantikus filmekre, úgyhogy nem áll meg körülöttünk még a levegő is, ha találkozunk életünk szerelmével. De a horoszkópelemzés azért segíthet megfejteni, hogy mit gondolhat rólad az, akit kiszemeltél magadnak.

Horoszkóp, Szeptember 21., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp, Szeptember 20., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 20-án is!