2021.02.24.@ 07.02

Ez a legmegosztóbb csillagjegy az összes közül

Valószínűleg nem okoz majd nagy meglepetést, hogy ki az.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a legmegosztóbb csillagjegy az összes közül

Elsőre talán logikusnak tűnik, hogy csakis egy kettős csillagjegy lehet a legmegosztóbb, mondjuk az Ikrek, Halak vagy Nyilas, hiszen bennük több személyiség is van egyszerre , vagy legalábbis nagyon ellentétes a természetük. És ez igaz is, de képzeld, van náluk egy még összetettebb, kiismerhetetlenebb jegy, méghozzá a Skorpió!

Észrevetted, hogy a Skorpió szinte mindegyik asztrológiával kapcsolatos összeállításban szerepel, akár negatív, akár pozitív tulajdonságról van szó? Ez is azt bizonyítja, hogy ennek a csillagjegynek elképesztően sokszínű és bonyolult a személyisége, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni, csakis szeretni vagy utálni lehet. Mutatjuk, pontosan miért ennyire végletes!

Szenvedélyek viharában

A Skorpió az egyik legszenvedélyesebb jegy, érzelmileg túlfűtött és nagyon lelkes típus. Ugyanakkor ha kell, el tudja nyomni az érzéseit és képes csakis a tényekre, érvekre, logikára koncentrálni. Amennyire érzelmes, ha szükséges, annyira tud szenvtelen és rideg lenni. De a mindennapokban is jellemző rá ez a kettősség, akár néhány órán belül is durva hangulatingadozásai lehetnek, egyik percben még nyugodt és laza, a másikban meg majd felrobban és odaszúr mindenkinek.

Bízni vagy nem bízni?

A Skorpiók extrém nehezen engednek közel magukhoz bárkit is, nagyon bizalmatlanok és nem szeretnek támadási felületet adni másoknak azzal, hogy kiadják a titkaikat, félelmeiket. Viszont ha valakit beengednek, az egy életre szól! Elképesztően odaadóak, törődőek, gondoskodóak és támogatóak tudnak lenni. Ha valakit szeretnek, azért bármire képesek!

Bosszúból jeles

Ha egy Skorpiót a szövetségesednek tudhatsz, akkor nyert ügyed van! Kitartóak, céltudatosak, jó stratégák, és védik azokat, akik mellettük állnak. Ráadásul mindig elérik, amit akarnak, és győztesen jönnek ki a legtöbb szituból. Pont ezért egy Skorpiót magadra haragítani végzetes lehet! Ugyanis ha azt érzik, elárulták, átverték vagy megtámadták őket, azonnal hadjáratot indítanak és addig nem nyugszanak, míg bosszút nem állnak, abból is a legkegyetlenebbet.

Szex a maxon

Elképesztően szexik, vonzók és szuperek az ágyban! A Skorpiók ugyanis hancúrfronton is szenvedélyesek, érzékiek, odaadóak és maximalisták. Nem is spórolnak az ágytornával, az életük és a mindennapjaik szerves része. Így elő-elő fordul, hogy félre is lépnek, de csakis a kaland kedvéért. Ugyanezt viszont fordítva, a párjuktól nem fogadják el.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp megosztó skorpió zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

4 csillagjegy, akinek pozitív változásokat hoz a március

4 csillagjegy, akinek pozitív változásokat hoz a március

Néhány mázlista számára varázslatosan indul a tavasz!

Horoszkóp: Február 25., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 25-én is!

Horoszkóp: Február 24., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 24-én is!

Horoszkóp: Február 23., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 23-án is!

Horoszkóp: Február 22., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 22-én is!

4 csillagjegy, akire mindenki felnéz a környezetében

Ők igazi követendő példák lehetnek.

Ez a 3 csillagjegy viseli legrosszabbul a magányt

Egyszerűen nem bírnak egyedül lenni.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 19-én is!

Ezek a csillagjegyek jobban szeretnek adni, mint kapni

Semmivel sem fejezik ki jobban a szeretetüket, mint egy menő ajándékkal.

Horoszkóp: Február 18., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 18-án is!

A legjobb karriertipp, amit a csillagjegyed alapján kaphatsz

Hatalmas változást hozhat melófronton, ha ezekre odafigyelsz!