4 csillagjegy, akinek pozitív változásokat hoz a március

Néhány mázlista számára varázslatosan indul a tavasz!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, akinek pozitív változásokat hoz a március

Bika

Meló, aztán sorozat, alvás, és az egész kezdődik újra, te viszont már eléggé ráuntál erre a monoton menetre. Egy új sport azonban mindent felforgat, persze a lehető legjobb értelemben. Beindul a fogyásod, ráadásul erőlködés nélkül, mert ez az új mozgásforma inkább hobbivá és szenvedéllyé válik, mint kötelező házivá. És végre nem te leszel az a lány, aki 1-2 kilométer séta után offon van, arról nem is beszélve, hogy a mentális egészségedre is nagyon jó hatással lesz. Gondolnád, hogy pont ennyire van szükséged, hogy stabilabb legyél érzelmileg?

Halak

A csillagok ebben a hónapban bebizonyítják, hogy nem feltétlenül akkor éred el a legtöbbet, ha minden energiáddal a célodon dolgozol. Március elején megengeded majd, hogy kicsit sodródj. Pont erre a görcsmentes hozzáállásra volt szükséged, hogy végre ne arra fókuszálj, mi hiányzik, hanem élvezd, amid már megvan. Ez a hozzáállás úgy működik majd az életedben, mint valami mágnes. És mivel a boldog embereket mindenki jobban szereti, egészen új, inspiráló arcok toppannak be az életedbe.

Oroszlán

Szerelem fronton nem érezted magad mostanában túlzottan szerencsésnek, és te sem tettél bele kifejezetten sok energiát. A baráti társaságotokban viszont felbukkan valaki, aki a figyelmedet, majd nem is olyan lassan a szívedet is rabul ejti. Pont egy olyan kapcsolatra van most szükséged, ami feltölt, támogat emberileg és szakmailag, motivál, és új perspektívába helyezi az életedet. Élvezd ki miden percét, mert különösen édes hetek jönnek.

Mérleg

A türelmed, a kitartásod és az odafigyelésed meghozza az eredményét, ráadásul a legjobbkor, hiszen már kezdtél picit elfáradni. Egy olyan pozíciót ajánlanak fel neked a munkahelyeden, ami sokkal kedvezőbb feltételekkel jár, rugalmasabb munkaidővel, és pénzzel. Arról nem is beszélve, hogy végre fellélegezhetsz a kollégák terén is, és magad mögött hagyhatsz néhány megrögzött energiavámpírt, akire semmi szüksége nincs a motivációdnak.

Címkék: bika életmód ezotéria halak horoszkóp március mérleg oroszlán pozitív változás siker

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezeket a csillagjegyeket viseli meg legjobban a hidegfront

Ezeket a csillagjegyeket viseli meg legjobban a hidegfront

Eső, szél, hózápor – semmi jót nem ígér a mai időjárás (sem), és bizonyos csillagjegyeket sajnos csak még jobban megvisel majd a minket kínzó hidegfront.

Horoszkóp: Április 14., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 14-én is!

Csillagjegyek, akik sosem hagyják magukat elbizonytalanítani

Próbálkozhat valaki manipulációval, jöhet egy nehezebb időszak, ezek a csillagjegyek kiállnak az elképzeléseik és az álmaik mellett, és sosem kérdőjelezik meg magukat és a döntéseiket.

Horoszkóp: Április 13., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 13-án is!

3 csillagjegy, aki végre szuper hírt kap ezen a héten

Jó lenne már valami örömhírt kapni végre, ami az egész heted bearanyozza? Ezek a csillagjegyek garantáltan megkapják – de te vajon köztük vagy?

Így meditálj a csillagjegyed szerint

Ahhoz, hogy testileg és lelkileg is a lehető legjobban feltöltődj, ismét segítségedre lesznek a csillagok. Csekkold, hogyan meditálhatsz a csillagjegyed szerint a leghatékonyabban!

Horoszkóp: Április 12., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 12-én is!

Ezek a csillagjegyek viselik legrosszabbul, ha hazugságon kapják őket

Ők azok, akik a legnehezebben viselik a lebukás pillanatát. Te vajon köztük vagy?

Kínai, Hindu, Arab: Kerülj képbe más népek horoszkópjával

Az asztrológiát minden nép kicsit másképp értelmezi, ezért rengeteg féle horoszkóp létezik, de messze ezek a legérdekesebbek.

Ilyen a csillagjegyek igazi arca a szerelemben

Hűséges? Öntelt? Vagy megközelíthetetlen? Mutatjuk, hogyan viselkednek az egyes csillagjegyek, ha fülig szerelmesek!

3 csillagjegy, aki jó hírt kap hétvégén

Ezek a csillagjegyek felkészülhetnek a legjobbra, végre pozitív irányt vesz az életük.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 9-én is!

Horoszkóp: Április 8., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 8-án is!