4 csillagjegy, akinek elsöprő szerelmet hoz a március

Izgalmas tavaszt ígérnek a csillagok, ez már biztos!

4 csillagjegy, akinek elsöprő szerelmet hoz a március

Kos

Akkor működsz igazán jól az életed minden területén, ha rendben vagy érzelmileg, és van egy támogató hátországod. Az a jó hírünk van, hogy márciusban megállíthatatlan leszel a csillagoknak, és egy régi-új szerelemnek köszönhetően. Ez lehet egy új erőre kapó kapcsolat is, de az is simán elképzelhető, hogy egy támogató haver, évek óta legjobb barát iránt érzel majd többet – és fordítva. Pattanj fel a hullámra, és élvezd ki, ahogyan az életed minden részére pozitív hatással lesz.

Nyilas

Fejjel a falnak, fejjel az újnak! Imádjuk az energiáidat, és azt a sebességet, ahogyan kapcsolsz és irányítod az életedet, legyen szó komoly döntésekről, karrierről vagy kapcsolatról. Utóbbiban pont egy olyan pörgős párt hoz neked a tavasz, mint amilyen te magad is vagy. Először furcsa lesz, hogy a másik is ezer fokon ég, ahogy az is, hogy ugyanolyan határozottak vagytok. Viszont a legtöbb dologban egyetértetek, így villámgyorsan átlátjátok, hogy főnyeremények vagytok egymás számára.

Fotó: Getty Images

Ikrek

Nemrég léptél ki egy se veled, se nélküled kapcsolatból, így jó ideig fel voltál készülve a szingli létre. Arról nem is beszélve, hogy évek óta olyan döntéseket hozol, ami inkább szolgálja a karrieredet vagy a saját önfejlesztésed, mint legszemélyesebb boldogságodat. Persze ezúttal sem te leszel az, aki kezdeményez, és eleinte nem is szeretnél partner lenni. A rögtönzött randik és a másik figyelmessége viszont teljesen levesz a lábadról. Nem kell elkötelezned magad, pláne akkor nem, ha még nem zártad le az előző kapcsolatodat. De ki mondta, hogy ne érezhetnéd jól magad?

Halak

Nem kizárólag új kapcsolat formájában pancsolhatsz a romantikában, a te esetedben egy hosszú évek óta tartó kapcsolatban merülhetsz el újra a szerelemben. Ami azért is szuper, mert egy ideje már pusztán szövetséget éreztél kettőtök között, sőt néhány hónapja még a szakítás/válás szélén álltatok. Az, hogy átrendeztétek a prioritást, és előkelőbb helyet foglal el a kapcsolatotok, olyan pozitív változásokat idézett elő nálatok, amiről álmodni sem mertetek. A szintet lépés, amiről olyan régóta álmodsz – legyen szó összeköltözésről, eljegyzésről vagy babáról – hamarosan beköszön. Azért legyél türelmes, ne siettess semmit, inkább élvezz ki minden percet.

Még több

Horoszkóp