3 csillagjegy, akinél nincs energikusabb

Köszönj szépen a Power Girl csapatnak!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, akinél nincs energikusabb

Halak

Ha valamiért lelkesedsz, de úgy igazán, nem éred be, csak a legjobbal. Reziliens, vagyis kellően rugalmas vagy, és alapvetően jól állsz az olyan hajtűkanyarokhoz is, amitől más már rég bedobta volna az unalmast. Inspirálóak az energiáid, kár, hogy ezt a lelkesedést eddig nem tudtad beépíteni valamilyen testmozgásba, ami tovább töltene – ami késik, nem múlik, szóval hajrá!

Erre figyelj: Hajlamos vagy olyan szinten túlpörögni – jó értelemben – bizonyos dolgokat, hogy egy-egy komolyabb munkahelyi projekt után lerobbansz és napokig az ágyat nyomod. Próbálj meg kiegyensúlyozottabb lenni, így az énidőd sem merül ki az alvásban. 

Nyilas

Csak akkor indul be a belső motorod, ha személyesen is motivált vagy valamivel kapcsolatban, a másoknak való megfelelés és a külső elismerés egyáltalán nem izgat. Ha megszólal a belső hang, hogy le kéne adnod néhány kilót, egy élsportoló elszántságával vágsz bele az edzésbe.

Erre figyelj: Szuper, hogy elsősorban magadnak akarsz bizonyítani, de ha csapatmunkáról van szó, fontos, hogy egyenlően vedd ki a részedet, és ne terhelj másokat pluszban csak azért, mert téged nem érdekel az adott téma. A te elszántságoddal és határozottságoddal bármilyen téren megállod a helyed, ráadásul töredékidő alatt.

Oroszlán

Téged a verseny éltet, és az, hogy a legjobbak közé tartozz. Ha nem mások lekörözésén kattogsz, akkor a saját eddigi teljesítményedre versz rá, a lényeg, hogy pontosan tudod, hogyan mozgósíthatod magadban az energiáidat. Ha a fáradozásaidat nem követi elismerés, számodra nem gond, ez csak további motivációt ad, hogy bizonyíts másoknak.

Erre figyelj: Igazi bármi áron típusú ember vagy, és bár nem vezérel rossz szándék, mások számára könnyen könyöklésnek tűnhet az elszántságod. Próbálj meg úgy érvényesülni, hogy az ne járjon együtt mások hátrányával.

Címkék: csillagjegy csillagjegyek energia energikus csillagjegyek ezotéria halak karrier munka nyilas oroszlán sport

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Április 14., Szerda

Horoszkóp: Április 14., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 14-én is!

Csillagjegyek, akik sosem hagyják magukat elbizonytalanítani

Próbálkozhat valaki manipulációval, jöhet egy nehezebb időszak, ezek a csillagjegyek kiállnak az elképzeléseik és az álmaik mellett, és sosem kérdőjelezik meg magukat és a döntéseiket.

Horoszkóp: Április 13., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 13-án is!

3 csillagjegy, aki végre szuper hírt kap ezen a héten

Jó lenne már valami örömhírt kapni végre, ami az egész heted bearanyozza? Ezek a csillagjegyek garantáltan megkapják – de te vajon köztük vagy?

Így meditálj a csillagjegyed szerint

Ahhoz, hogy testileg és lelkileg is a lehető legjobban feltöltődj, ismét segítségedre lesznek a csillagok. Csekkold, hogyan meditálhatsz a csillagjegyed szerint a leghatékonyabban!

Horoszkóp: Április 12., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 12-én is!

Ezek a csillagjegyek viselik legrosszabbul, ha hazugságon kapják őket

Ők azok, akik a legnehezebben viselik a lebukás pillanatát. Te vajon köztük vagy?

Kínai, Hindu, Arab: Kerülj képbe más népek horoszkópjával

Az asztrológiát minden nép kicsit másképp értelmezi, ezért rengeteg féle horoszkóp létezik, de messze ezek a legérdekesebbek.

Ilyen a csillagjegyek igazi arca a szerelemben

Hűséges? Öntelt? Vagy megközelíthetetlen? Mutatjuk, hogyan viselkednek az egyes csillagjegyek, ha fülig szerelmesek!

3 csillagjegy, aki jó hírt kap hétvégén

Ezek a csillagjegyek felkészülhetnek a legjobbra, végre pozitív irányt vesz az életük.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 9-én is!

Horoszkóp: Április 8., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 8-án is!

Virághoroszkóp: Mit árul el a szerelmi életedről?

Itt a tavasz, szóval ideje képbe kerülnöd a virághoroszkópoddal is!