3 csillagjegy, akinél nincs energikusabb

Köszönj szépen a Power Girl csapatnak!

3 csillagjegy, akinél nincs energikusabb

Halak

Ha valamiért lelkesedsz, de úgy igazán, nem éred be, csak a legjobbal. Reziliens, vagyis kellően rugalmas vagy, és alapvetően jól állsz az olyan hajtűkanyarokhoz is, amitől más már rég bedobta volna az unalmast. Inspirálóak az energiáid, kár, hogy ezt a lelkesedést eddig nem tudtad beépíteni valamilyen testmozgásba, ami tovább töltene – ami késik, nem múlik, szóval hajrá!

Erre figyelj: Hajlamos vagy olyan szinten túlpörögni – jó értelemben – bizonyos dolgokat, hogy egy-egy komolyabb munkahelyi projekt után lerobbansz és napokig az ágyat nyomod. Próbálj meg kiegyensúlyozottabb lenni, így az énidőd sem merül ki az alvásban. 

Nyilas

Csak akkor indul be a belső motorod, ha személyesen is motivált vagy valamivel kapcsolatban, a másoknak való megfelelés és a külső elismerés egyáltalán nem izgat. Ha megszólal a belső hang, hogy le kéne adnod néhány kilót, egy élsportoló elszántságával vágsz bele az edzésbe.

Erre figyelj: Szuper, hogy elsősorban magadnak akarsz bizonyítani, de ha csapatmunkáról van szó, fontos, hogy egyenlően vedd ki a részedet, és ne terhelj másokat pluszban csak azért, mert téged nem érdekel az adott téma. A te elszántságoddal és határozottságoddal bármilyen téren megállod a helyed, ráadásul töredékidő alatt.

Oroszlán

Téged a verseny éltet, és az, hogy a legjobbak közé tartozz. Ha nem mások lekörözésén kattogsz, akkor a saját eddigi teljesítményedre versz rá, a lényeg, hogy pontosan tudod, hogyan mozgósíthatod magadban az energiáidat. Ha a fáradozásaidat nem követi elismerés, számodra nem gond, ez csak további motivációt ad, hogy bizonyíts másoknak.

Erre figyelj: Igazi bármi áron típusú ember vagy, és bár nem vezérel rossz szándék, mások számára könnyen könyöklésnek tűnhet az elszántságod. Próbálj meg úgy érvényesülni, hogy az ne járjon együtt mások hátrányával.

Még több

Horoszkóp