Ez a pasik gyenge pontja a csillagjegyük alapján

Hiába mutatják szuperhősnek magukat, bizony nekik is vannak gyengeségeik!

Ez a pasik gyenge pontja a csillagjegyük alapján

Kos

A Kos pasik irtó makacsok, ráadásul mindenről tűpontos véleményük van, amihez a végsőkig ragaszkodnak. A legnagyobb gyengeségük, hogy nem hajlandóak elismerni, ha tévedtek, kérni pedig egyenesen képtelenek. Inkább belebuknak egyedül valamibe, mint hogy beismerjék, segítségre van szükségük.

Bika

A Bika srácok a kiszámíthatóságra, stabilitásra buknak, a változással, spontán dolgokkal egyszerűen nem tudnak mit kezdeni. Épp ezért már egy meglepi randi is megzavarja őket, még akkor is, ha te jót akarsz. Egy nagyobb lépés pedig, mint a költözés vagy házasság, egyenesen kiborítja őket elsőre, idő kell hozzá, hogy megszokják a gondolatot és tervet gyártsanak rá.

Ikrek

Az Ikrek pasik legnagyobb gyengéje bizony a kíváncsisága! Egyszerűen nem bírja elviselni, ha úgy érzi, kimarad valamiből, lemarad valamiről, attól pedig totál bekattan, ha titkolóznak előtte. Sajnos annyira nem bír magával, hogy képes néha hallgatózni, vagy csekkolni mások mobilját, csak hogy kiderítse azt, amit a fejébe vett.

Rák

Sajnos a Rák pasik elég felületesek és nemtörődömök tudnak lenni. Egy darabig motiváltak, amíg úgy érzik, hogy el vannak ismerve, sikeresek, de ahogy az első akadály felmerül, a lelkesedésük eltűnik, legyen szó melóról vagy kapcsolatról. A strucc politikát a maxon nyomják, képesek akár hetekig, hónapokig ignorálni egy problémát, csak mert nem akarnak foglalkozni vele.

Oroszlán

A hiúsága az Oroszlán srácok legnagyobb gyengesége. Imádnak szerepelni, középpontban lenni, de ha kicsit is háttérbe szorulnak, máris összeomlanak. A folyamatos szereplés pedig rengeteg energiájukat elveszi, mindenre felületesen tudnak csak figyelni, a munkájukban és a kapcsolataikban is felületesek, figyelmetlenek.

Szűz

A Szűz pasik mindenből a maximumot akarják kihozni, folyamatosan a tökéletességre törekszenek. Ez legtöbbször sikerül is nekik, de folyamatosan frusztráltak, ugyanis nyomasztja őket az az óriási elvárás, amit saját maguk állítanak fel. Rettegnek attól, hogy hibáznak, emiatt gyakran szoronganak.

Mérleg

A Mérleg srácok nem annyira szavahihetőek… Nem arról van szó, hogy át akarnak verni, csupán szeretnek vetíteni, nagyot mondani, és simán megváltoztatják egy sztori végét, hogy szórakoztassanak. Plusz igazi konfliktuskerülők, a békesség kedvéért nem szívesen vállalják be a véleményüket, sőt, akár le is tagadják.

Skorpió

A Skorpiók rettegnek attól, hogy átverik őket, ezért nagyon nehezen bíznak meg az emberekben, és szinte senkit nem engednek közel magukhoz. Ha mégis beengednek valakit, akkor is folyamatosan bizalmatlankodóak és gyanakvóak vele, párkapcsolatokban pedig kifejezetten féltékeny típusok. Emiatt sokszor érzik magukat egyedül.

Nyilas

A Nyilasok gyengesége pont az egyik legjobb tulajdonsága is egyben. Ők ugyanis elképesztően szabadok és öntörvényűek, nem lehet őket korlátozni. Viszont szinte képtelenek alkalmazkodni és a legkisebb kötöttség elől is menekülnek, ezért nagyon nehezen jön össze nekik a komoly kapcsolat, amire egy idő után igenis vágynak.

Bak

A Bak srácok nagyon kellemes társaságnak bizonyulnak, viccesek, lazák, szórakoztatóak, kedvesek és előzékenyek. De legbelül folyamatosan azon feszengenek, vajon tényleg szeretik-e őket. Óriási a megfelelési vágy bennük, a melóban is, de főleg a családjuk, a barátaik és a szerelmük előtt.

Vízöntő

A Vízöntők elképesztően különleges és vonzó pasik, és a legérdekesebb bennük, hogy tényleg világmegváltó terveik vannak. Ők azok, akik megszállottan harcolnak a globális felmelegedés ellen vagy az állatok jogaiért. Viszont aki beleszeret egy Vízöntőbe, tudnia kell, hogy ő csakis a második helyen szerepelhet, ugyanis hajlamosak elhanyagolni a kapcsolataikat, háttérbe szorítani a szeretteiket a nagyobb jó érdekében.

Halak

A Halak pasik nagyon szétszórtak, és ahogy a csajok, ők is álomvilágban élnek. Nekik az olyan hétköznapi feladatok, mint a számlafizetés vagy takarítás nem olyan magától értetődő, épp ezért nagyon meg tudnak csúszni a mindennapi kötelezettségeikkel. Sőt, gyakran nehezükre esik egyáltalán egy normális melót vagy lakást találni.

Még több

Horoszkóp