Ezzel a dologgal lehet kiborítani az egyes csillagjegyeket

Azonnal felhúzzák magukat ettől az egy dologtól.

Ezzel a dologgal lehet kiborítani az egyes csillagjegyeket

Kos

A Kosok semmit nem utálnak jobban, mint ha siettetik őket. Eleve nem bírják, ha megmondják nekik, mit kéne tenniük, plusz amúgy sem épp nyugis típusok, folyamatosan pörögnek, szóval köszönik szépen, majd ők tudják, mit és milyen tempóban kell csinálniuk.

Bika

A felesleges drámázás az, amitől totál ki tud borulni egy Bika. Egyszerűen nem szeret azonosulni a feszkózással, az indokolatlan és  értelmetlen hisztikkel. Egy ilyen helyzetben annyira felhúzza magát, hogy képes azonnal felállni, és szó nélkül otthagyni a társaságot.

Ikrek

Az Ikrek legnagyobb ellensége az unalom, egyhangúság. Ha valami monoton, unalmas feladatot bíznak rá, egyből kiakad, sőt, már a papírmunka, adminisztráció gondolatától is rosszul van. Ezeket ha lehet, a végsőkig húzza, vagy egyáltalán meg sem csinálja.

Rák

A Rákokat leginkább a nagyképű, harsány, önző emberek tudják felhúzni. Főleg akkor lesznek idegesek, ha valaki trollként gázol bele a magánéletükbe vagy a lelkivilágukba, vagy szórakozik az érzéseikkel.

Oroszlán

Egy Oroszlánt viszonylag könnyű kihozni a sodrából, nem kell hozzá más, csak hogy valaki ne figyeljen rá. Ha úgy érzik, nem ők vannak a középpontban, feszültek lesznek. Ha pedig valaki ignorálja őket, vagy direkt nem szól hozzájuk, fel tudnának robbanni.

Szűz

Ha valami igazán fel tudja húzni a Szüzeket, az a rosszindulat és a gonoszság. Ha valaki ok nélkül bántja őket, vagy a szeretteiket, nagyon ki tudnak borulni, ahogyan a pletykáktól és lejáratókampányoktól is dühösek lesznek.

Mérleg

A Mérlegek ügyelnek arra, hogy béke és harmónia legyen körülöttük, kifejezetten konfliktuskerülők, kivéve akkor, ha igazságtalansággal találják szemben magukat. Mindegy, hogy saját magukról vagy másokról van szó, az ilyen helyzeteket nem bírják (hangos) szó nélkül hagyni.

Skorpió

Az egyik legbizalmatlanabb jegy a Skorpió, így nem is csoda, hogy a hazugság, manipuláció, kavarás tudja leginkább felidegesíteni őket. Irdatlan haragra tudnak lobbanni, ha azt érzik, valaki befolyásolni próbálja őket vagy kamuzik nekik.

Nyilas

A Nyilasok azonnal befeszülnek, ha úgy érzik, korlátozzák őket. Lételemük a szabadság, és teljesen mindegy, hogy fizikailag vannak bezárva, vagy a melóban, párkapcsolataikban ütköznek falakba, elképesztően idegessé tudnak válni. Akárcsak akkor, ha kritizálják vagy számon kérik őket.

Bak

A Bakok végtelenül előrelátóak és gyakorlatiasak, hisznek a szabályokban és a rendszerben. Épp ezért napokig képesek bosszankodni azon, ha valaki meggondolatlan, könnyelmű a környezetükben, esetleg spontán hoz döntéseket vagy kikerüli a szabályokat.

Vízöntő

A Vízöntők nagyon intelligensek, tájékozottak és összefüggéseiben látják a dolgokat, ezért az emberi butaság és korlátoltság elképesztően ki tudja őket akasztani. Főleg, ha a világot érintő problémákról van szó, mint a klímaválság, egyenjogúság, állatvédelem. Egyszerűen bepöccennek, ha azt látják, valaki lustaságból vagy nemtörődömségből nem figyel ilyesmikre.

Halak

A Halak nagyon mélyérzésűek, összetett és érzékeny lelki világgal, így az bosszantja őket a legjobban, ha úgy érzik, nem értik meg őket. Nagyon dühösek és csalódottak tudnak lenni, ha akárhogy próbálkoznak, egyszerűen nem tudják megértetni valakivel magukat, főleg, ha a másik fél még csak meg sem próbálja.

Még több

Horoszkóp