3 csillagjegypár, akik között létezik női-férfi barátság

Ők a bizonyíték rá, hogy igenis működik!

3 csillagjegypár, akik között létezik női-férfi barátság

Vízöntő nő – Kos férfi

A Kos pasik a kevés olyan csillagjegy közé tartoznak, akik szívesebben barátkoznak csajokkal. Komfortosabban érzik magukat a társaságukban, és sokkal jobban meg is bíznak bennük. Ez valószínűleg azért lehet, mert a Kos srácok elég énközpontúak, szeretnek a figyelem középpontjában lenni és versengőek is, plusz érzékenyek, amit inkább titkolnak. Egy lány mellett viszont önmaguk lehenek, nincs összehasonlítgatás, megfelelési kényszer, ráadásul a kellő figyelmet, támogatást is megkapják.

Ehhez pedig a legjobb társ egy Vízöntő lány! Ők ugyanis legalább annyira támogatóak és gondoskodóak, mint amennyire jó velük bulizni. Elfogadóak, lazák, de ha kell, racionálisak is tudnak lenni, és szinte minden szituban képesek objektívek lenni, és szuper tanácsokat adni. Cserébe ők is egy szórakoztató, kalandos barátságot kapnak, ami képes időről időre megújulni. Ugyanis mindkettőjük legnagyobb ellensége az unalom!

Nyilas nő + Ikrek férfi

A Nyilas jegyet egy férfias bolygó, a Jupiter uralja, így nem csoda, hogy a Nyilas csajok sokkal jobban kijönnek a srácokkal. Akkor érzik jól magukat, ha sok barátjuk van, és persze lányokkal is szívesen lógnak, de a legjobb barátaik lényegében csak pasik. Leginkább azért, mert fárasztják őket a felesleges játszmák, intrikák, versengések. Ők azok, akik hisznek abban, hogy van férfi és nő között barátság, és náluk tényleg működik is, ugyanis képesek mindenféle romantikus érzelem nélkül tekinteni a fiú barátaikra.

Az Ikrek srácoknak pedig kifejezetten bejön a Nyilas lányok vagánysága, lazasága, szabadságvágya. Elsősorban nem nőként, hanem izgalmas és értékes emberként, lelki társként tekintenek rájuk (amiért a Nyilas lányok nagyon hálásak), akikkel  legalább annyira jó bulizni, mint világot megváltó témákról beszélgetni.

Skorpió nő + Szűz férfi

A Skorpió csajok is inkább a pasikkal lógnak szívesebben, méghozzá azért, mert bizalmatlanok, ráadásul féltékeny és versengő típusok. A lányok társaságában ezért titokban folyamatosan azt érzik, hogy nem elég jók, míg a pasik esetében pont az önbizalmuk nő. Sok barátjuk van, mert könnyen ismerkednek, de csak egy bizonyos szintig, igazán közel nagyon nehezen engednek magukhoz közel bárkit is. Náluk a legjobb barát címért igenis meg kell dolgozni!

Ahogyan a Szűz pasiknál is! Ők sem adják egykönnyen a barátságukat, de ha egyszer megnyílnak valakinek, az egy életre szól. Megbízhatóak, kitartóak és hűségesek egy életen keresztül, ami a Skorpióknak különösen fontos. Ráadásul mindkét jegy maximalista, elhivatott és céltudatos, ezért motiválják és segítik egymást az élet minden területén.

Még több

Horoszkóp