4 csillagjegy, akinél nincs odaadóbb barát

Jól becsüld meg ezeket a csillagjegyeket!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, akinél nincs odaadóbb barát

Bika

A Bika messze az egyik leghűségesebb csillagjegy, ami azt is jelenti, hogy ha a Bika egyszer barátságot köt, akkor amellett egy életen át ki fog tartani. Mindig minden körülmények között ott van a barátai mellett, ráadásul nemcsak hűséges, de ha kell, akkor a száját is tartja. Egy Bikánál minden titkod biztonságban lesz. De persze egy Bika nemcsak a nehéz időkben jó barát, az élet vidám oldalát is kiélvezheted a társaságában! Vidámak és szórakoztatóak, egy Bika mellett te is jól érezheted magad, miközben nagyszerű közös élményeket szereztek.

Rák

A Rák egy rendkívül érzelmes csillagjegy, sokkal mélyebben meg tudja élni az érzéseit, mint a többiek. Azt is tudja jól, hogy milyen érzés megbántva lenni, éppen ezért biztos lehetsz benne, hogy egy Rák barát sosem fog fájdalmat okozni. A Rák könnyen kapcsolódik másokhoz, és ha barátokra lel, mindent meg is fog tenni annak érdekében, hogy ezt a fontos kapcsolatot ne veszítse el. Minden alkalmat megragad, hogy éreztesse a barátaival mennyire sokat jelentenek neki.

Szűz

Szűz egy hihetetlenül hűséges barát, már csak azért is, mert az élet minden területén nagyon megbízható. Ha egy Szűz a barátod, biztos lehetsz benne, hogy mindig számíthatsz rá és sosem fog csalódást okozni. Egy Szűz mindig minden helyzetben megtalálja a megfelelő szavakat, éppen ezért  baráti körben őt tekintik a „terapeutának”.  Biztos lehetsz benne, hogy egy Szűz mindig megmondja az őszinte véleményét, még akkor is, ha te azt nem akarod hallani. De nem a rossz szándék vezérli, éppen ellenkezőleg: mindig csak a legjobbakat akarja neked.

Bak

Ha van egy Bak a baráti körödben, akkor valószínűleg már most is ő a legjobb barátod. A Bakok híresek az őszinteségükről, hűségükről és megbízhatóságukról. Egy Bak mindig ott lesz melletted, hogy meghallgasson és mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy jól érezd magad. Ráadásul a Bakok elképesztően türelmesek is, tehát a problémáiddal is bátran fordulhatsz hozzájuk. Egy Bak türelmesen meghallgat és minden helyzetben melletted áll, bármennyire is nehéz legyen. Tényleg nagyszerű barát!

Címkék: 4 csillagjegy asztro bak bika csillagjegy ezo horoszkóp rák szűz zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Április 19., Hétfő

Horoszkóp: Április 19., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 19-én is!

Állathoroszkóp: Mit árul el kedvencedről a csillagjegye?

A házi kedvenceknek is van csillagjegye, amiből rengeteget megtudhatsz a személyiségéről. Olvasd el a Cosmo állathoroszkópját!

Ez a legimádnivalóbb tulajdonságod a csillagjegyed szerint

Minden csillagjegynek van olyan személyiségvonása, amivel azonnal le tudja venni az emberek a lábáról. Lássuk, te miben vagy különleges!

Ezek a csillagjegyek teljesen más emberek lesznek, ha szerelmesek

Ők azok a csillagjegyek, akik a legnagyobb meglepetést okozzák személyiségváltozásukkal a környezetüknek, amikor szerelmesek lesznek. Te köztük vagy?

Ezek a csillagjegyek a legnagyobb mázlisták

Ők hárman szinte vonzzák magukhoz a sikert, a szerencsét és a szuper embereket, és most kiderül, a csillagjegyed alapján vajon te is közéjük tartozol-e vagy sem!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 16-án is!

3 csillagjegy, aki váratlan meglepetésben részesül a héten

Hidegfront, eső, és most végre valami jó is történik a listán szereplő csillagjegyekkel. Olvass tovább, köztük vagy-e.

Horoszkóp: Április 15., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 15-én is!

Ezeket a csillagjegyeket viseli meg legjobban a hidegfront

Eső, szél, hózápor – semmi jót nem ígér a mai időjárás (sem), és bizonyos csillagjegyeket sajnos csak még jobban megvisel majd a minket kínzó hidegfront.

Horoszkóp: Április 14., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 14-én is!

Csillagjegyek, akik sosem hagyják magukat elbizonytalanítani

Próbálkozhat valaki manipulációval, jöhet egy nehezebb időszak, ezek a csillagjegyek kiállnak az elképzeléseik és az álmaik mellett, és sosem kérdőjelezik meg magukat és a döntéseiket.

Horoszkóp: Április 13., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 13-án is!

3 csillagjegy, aki végre szuper hírt kap ezen a héten

Jó lenne már valami örömhírt kapni végre, ami az egész heted bearanyozza? Ezek a csillagjegyek garantáltan megkapják – de te vajon köztük vagy?