Ez a 4 csillagjegy fantasztikus hétre számíthat

Március második hete igazi sikerhullám lesz számukra!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a 4 csillagjegy fantasztikus hétre számíthat

Rák

Ha békében vagy magaddal, az a másokkal való kapcsolatodra is óriási hatással lesz. És ez végre nem csak egy üres bulshit, erre pedig a héten egyértelmű bizonyítékot is kapsz. Egy jó könyv, ez szuper sport, vagy kiadós séta hatására elkezded jobban érezni magad a bőrödben, amiből aztán rendszert csinálsz. A változást más is kiszúrja majd, és versenyt csináljanak, hogy a közeledbe kerüljenek. Igen, az a kedves srác is, akit egy ideje már kiszemeltél, de eddig nem tettél különösebb lépéseket az ügy érdekében. Nem is kell, ő ugyanis beelőz majd!

Halak

Hajlamos vagy befeszülni abban a pillanatban, amikor kicsit több a tennivalód a megszokottnál, amit a héten nagyon pontos tervezéssel tudsz majd kivédeni. Ráadásul közben végig tudatosítod magadban, hogy imádod, amit csinálsz, ami extra löketet ad. Te magad is meglepődsz majd azon, milyen jól veszed az akadályokat, és persze a sikerélmény sem marad majd el. De ami ennél is fontosabb: ezen a héten abban segítenek majd csillagok, hogy belülről, te magad építsd fel az önbizalmad, és ne mindenáron külső megerősítések alapján tekintsd magadra értékként, vagy kevésbé jó alapanyagként.

Mérleg

Míg mások összeomlanak a változásoktól és a szigorításoktól, te néhány örömmorzsa segítségével is képes vagy kihozni a legtöbbet az életedből: egy kis édesség, egy kedves nőnapi üzenet egy édes sráctól, plusz az elmaradhatatlan napsütés, és részedről rendben vagy. A hangulatod nem csak mások kedvére nyomja rá a bélyegét jó értelemben, de a munkádra is. Mivel nem vagy az a típus, aki töröd magad azért, hogy mindenáron a középpontban tündökölj, most derül ki, milyen építő és pozitív a hozzáállásod. Igen, eljött a te időd, használd ki okosan, mert most megalapozhatod a következő hónapokat.

Kos

Nem is gondolnád, mennyit számít egyetlen szikra. Hetek óta erőtlennek érzed magad, minden második nap padlóra kerülsz, hét elején viszont bevillanhat egy zseniális ötlet, ami más perspektívába helyezi az életedet. Nem kell elsietned semmit, de végre elkezdheted lerakni a független életed alapköveit, amire már olyan régóta vágytál. Csak pozitívan, és élvezd, ahogy átjár a lelkesedésedből fakadó energia – nagyon messzire juthatsz a segítségével.

Címkék: csillagjegy csillagjegyek ezotéria halak horoszkóp kos mérleg rák szerencsés hét

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 13-án is!

Horoszkóp: Április 22., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 22-én is!

Horoszkóp: Április 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 21-én is!

4 csillagjegy, akinek óriási változást hoz a Bika hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok lehetőséget tartogat az április 20-án kezdődő Bika hava. Nézd meg, te köztük vagy-e!

Horoszkóp: Április 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 20-án is!

Horoszkóp: Április 19., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 19-én is!

Állathoroszkóp: Mit árul el kedvencedről a csillagjegye?

A házi kedvenceknek is van csillagjegye, amiből rengeteget megtudhatsz a személyiségéről. Olvasd el a Cosmo állathoroszkópját!

Ez a legimádnivalóbb tulajdonságod a csillagjegyed szerint

Minden csillagjegynek van olyan személyiségvonása, amivel azonnal le tudja venni az emberek a lábáról. Lássuk, te miben vagy különleges!

Ezek a csillagjegyek teljesen más emberek lesznek, ha szerelmesek

Ők azok a csillagjegyek, akik a legnagyobb meglepetést okozzák személyiségváltozásukkal a környezetüknek, amikor szerelmesek lesznek. Te köztük vagy?

Ezek a csillagjegyek a legnagyobb mázlisták

Ők hárman szinte vonzzák magukhoz a sikert, a szerencsét és a szuper embereket, és most kiderül, a csillagjegyed alapján vajon te is közéjük tartozol-e vagy sem!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 16-án is!

3 csillagjegy, aki váratlan meglepetésben részesül a héten

Hidegfront, eső, és most végre valami jó is történik a listán szereplő csillagjegyekkel. Olvass tovább, köztük vagy-e.

Horoszkóp: Április 15., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 15-én is!