Ez a 4 csillagjegy fantasztikus hétre számíthat

Március második hete igazi sikerhullám lesz számukra!

Ez a 4 csillagjegy fantasztikus hétre számíthat

Rák

Ha békében vagy magaddal, az a másokkal való kapcsolatodra is óriási hatással lesz. És ez végre nem csak egy üres bulshit, erre pedig a héten egyértelmű bizonyítékot is kapsz. Egy jó könyv, ez szuper sport, vagy kiadós séta hatására elkezded jobban érezni magad a bőrödben, amiből aztán rendszert csinálsz. A változást más is kiszúrja majd, és versenyt csináljanak, hogy a közeledbe kerüljenek. Igen, az a kedves srác is, akit egy ideje már kiszemeltél, de eddig nem tettél különösebb lépéseket az ügy érdekében. Nem is kell, ő ugyanis beelőz majd!

Halak

Hajlamos vagy befeszülni abban a pillanatban, amikor kicsit több a tennivalód a megszokottnál, amit a héten nagyon pontos tervezéssel tudsz majd kivédeni. Ráadásul közben végig tudatosítod magadban, hogy imádod, amit csinálsz, ami extra löketet ad. Te magad is meglepődsz majd azon, milyen jól veszed az akadályokat, és persze a sikerélmény sem marad majd el. De ami ennél is fontosabb: ezen a héten abban segítenek majd csillagok, hogy belülről, te magad építsd fel az önbizalmad, és ne mindenáron külső megerősítések alapján tekintsd magadra értékként, vagy kevésbé jó alapanyagként.

Mérleg

Míg mások összeomlanak a változásoktól és a szigorításoktól, te néhány örömmorzsa segítségével is képes vagy kihozni a legtöbbet az életedből: egy kis édesség, egy kedves nőnapi üzenet egy édes sráctól, plusz az elmaradhatatlan napsütés, és részedről rendben vagy. A hangulatod nem csak mások kedvére nyomja rá a bélyegét jó értelemben, de a munkádra is. Mivel nem vagy az a típus, aki töröd magad azért, hogy mindenáron a középpontban tündökölj, most derül ki, milyen építő és pozitív a hozzáállásod. Igen, eljött a te időd, használd ki okosan, mert most megalapozhatod a következő hónapokat.

Kos

Nem is gondolnád, mennyit számít egyetlen szikra. Hetek óta erőtlennek érzed magad, minden második nap padlóra kerülsz, hét elején viszont bevillanhat egy zseniális ötlet, ami más perspektívába helyezi az életedet. Nem kell elsietned semmit, de végre elkezdheted lerakni a független életed alapköveit, amire már olyan régóta vágytál. Csak pozitívan, és élvezd, ahogy átjár a lelkesedésedből fakadó energia – nagyon messzire juthatsz a segítségével.

Még több

Horoszkóp