Ez a 4 csillagjegy csuklóból oldja meg a problémáit

Nekik aztán a nagyobb gondok sem jelentenek különösebb kihívást!

Ez a 4 csillagjegy csuklóból oldja meg a problémáit

Bak

A Bak csillagjegy szülöttei a legnehezebb szitukban is képesek megőrizni a hidegvérüket, rajtuk ritkán szokott eluralkodni a szorongás vagy a tehetetlenség érzése. Mivel alapvetően rendkívül megfontolt és komoly emberek, ritkán jön szembe velük igazán nagy probléma, de ha mégis, azonnal elemezni kezdik a helyzetet. Fejben 10 másodperc alatt áll össze náluk egy pro és kontra lista, aminek segítségével egyből közel kerülnek a megoldáshoz.

Erre figyelj: Nem kell feltétlenül minden helyzetben totál kizárni az érzéseidet, ember vagy nem robot, egyáltalán nem szégyen, ha olykor bizony elszomorít valami. Merd vállalni mások előtt a gondolataidat, véleményedet és az érzelmeidet, meglátod, ezáltal még könnyebbé válik bizonyos helyzetek megoldása.

Kos

Kos szülöttként nincs előtted legyőzhetetlen akadály, neked senki nem mondhatja, hogy erre vagy arra nem vagy képes. Ha kell, hegyeket mozgatsz meg, hogy elérd a célod, magabiztos, határozott és erős személyiség vagy. Az igazságérzeted is hatalmas, ennek köszönhetően nem csupán a saját konfliktusaidat szoktad extra gyorsan megoldani, másoknak is képes vagy segíteni.

Erre figyelj: Saját érdekeid érvényesítése közben sajnos hajlamos vagy másokon átgázolni, ami sokat ronthat az általános megítéléseden. Olykor próbáld meg az aktuális problémákat több szemszögből megvizsgálni, egy kicsit helyezkedj bele, hogyan érezhet a másik. Hidd el, így még zökkenőmentesebben mennek majd a dolgok!

Ikrek

Az Ikrek jegyűek elképesztően intelligensek, tájékozottak és gyorsan vág az eszük, ezért a legszorultabb helyzetekből is képesek kivágni magukat a beszélőkéjüknek köszönhetően. Annyira meggyőzőek tudnak lenni, hogy a másik félnek esélye sem marad, a beszélgetés végére ő is úgy fogja gondolni, az adott ügyben végig az Ikreknek volt igaza.

Erre figyelj: Attól még, mert hihetetlenül jól beszélsz, ne engedd meg magadnak a füllentéseket, mert hosszútávon csak rosszul jöhetsz ki belőlük. Mondj mindig igazat, még akkor is, ha nagyon szabadulnál az adott szituból. Meglátod, később még hálás leszel magadnak ezért.

Oroszlán

Az Oroszlánok nem tűrnek ellentmondást, mindig az van, amit ők akarnak. Emiatt elég könnyen kikeverednek a problémák sokaságából. Ráadásul, ha valami olyan dologgal találják szemben magukat, amihez semmi kedvük, szereznek valakit, aki megoldja helyettük… Ugyanakkor, ha igazán szeretnek valakit, vele szemben engedékennyé válnak, képesek lesznek bizonyos dolgokat a másikra hagyni a béke érdekében.

Erre figyelj: Az a nagy helyzet, hogy nem te vagy az egyetlen, akinek véleménye lehet bizonyos dolgokról, sőt, akadnak olyanok is, akik jobban értenek valamihez nálad. Próbáld meg ezt időben észrevenni és a jövőben hagyd őket érvényesülni. Meglátod, a te életed lesz így könnyebb!

Még több

Horoszkóp