3 csillagjegy, akinek sürgősen pihenésre van szüksége

Nem véletlenül zsizseg körülötted mindenki, nagyon fárasztó energiák munkálkodnak mostanában. Ezeknek a csillagjegyeknek pont ezért érdemes pár nap pihenéssel vagy szabival számolniuk, hogy újult erővel folytathassák.

3 csillagjegy, akinek sürgősen pihenésre van szüksége

Halak

Maximalista vagy, és minden olyan helyzetet kudarcként élsz meg, amiben nem hoztál ki magadból mindent. Erre jön rá, hogy a munkahelyeden hirtelen mindenki sokkal feszültebb lett, ami a te hangulatodra is rányomja a bélyegét. Sokszor nem is a saját, hanem mások problémáit viszed haza, amin munka után még órákig kattogsz. Egyszerűen úgy érzed, csak aludni van időd.

Próbálkozz ezzel: Ezekben a napokban különösen fontos, hogy amennyire csak lehet, ne terheld párhuzamosan a figyelmed – pont kapóra jön a 3 napos hétvége. Kapcsold ki a mobilod, szakadj ki az online térből, és próbálj offline jelen lenni.

Ikrek

Észrevetted, hogy mostanában az énidőd kimerült abban, hogy sorozatokat darálsz vagy alszol? Ez a passzív szabadidő még csak véletlenül sem tölt fel, hiszen nem érnek inspiráló impulzusok, friss levegő, és nem érzed magad különösen hasznosnak sem. Az lesz a legjobb, ha a pihenés más típusával próbálkozol, ha ez ennyire nem válik be. (Márpedig nem válik be…)

Próbálkozz ezzel: Szigorúan húzd meg a határt, ha végzel a melóban, és sétálj legalább egy órát. (Ebben a cikkben arról írtunk, hogyan csökkenti a szorongást a séta.) De jól jön egy kis jóga, meditáció vagy zumba is, a lényeg, hogy vagy annyira pörgős csillagjegy, hogy nálad a pihenést is aktívabb formájában kell elképzelned.

Mérleg

Eddig tartott a decemberi leállás során gyűjtögetett tartalék energiád. Ha nem akarsz elfogyni, vegyél ki pár nap szabit, de még csak véletlenül se takarítással vagy a szobád átrendezésével, az otthonod tökéletesítésével töltsd a pihenőidőt, hanem azzal, hogy alkotsz, főzöl, egyszerű DIY projekteket valósítasz meg.

Próbálkozz ezzel: Mivel akkor tudsz töltekezni, ha flowban vagy, a legfontosabb, hogy megtaláld azt az aktuális elfoglaltságot, amiben szinte feloldódsz. Ne a végeredményre fókuszálj, egyszerűen az alkotásra, tekints rá terápiás jelleggel. Nem kell megfelelned, jól teljesítened, egyszerűen az a lényeg, hogy lekapcsold magadról azt a mindennapi stresszt, amit a szokásos paráid által generálsz.

Még több

Horoszkóp