Horoszkóp: Március 11., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 11-én is!

Horoszkóp: Március 11., Csütörtök

Kos

Imádod a pasidat, de ma egy másodperc alatt ki tud borítani. Az ingerültséged mögött viszont van valami, amit jobb lenne  minél hamarabb magadban és vele is letisztázni.

Bika

Sokkal többre lennél képes, ha valaki nem húzna vissza. Olyan valaki van a közeledben, aki nincs jó hatással rád és valahol ezt te is érzed, de nem mersz tenni ellene semmit, pedig itt a mai nap. Tedd meg ma!

Ikrek

Az utóbbi időben nem nagyon foglalkoztatott a továbbtanulás, ugye? Akkor most kénytelen leszel elgondolkodni rajta, mert a munkahelyeden adódik egy lehetőség egy online tanfolyamra vagy workshopra, ami szuperül kiegészítené a tudásodat.

Rák

Mindent soknak, megerőltetőnek érzel, mintha semmi nem esne jól. Ezt lustaságnak is lehet nevezni, de persze tényleg alapvetően kimerült vagy és ezért érzed ilyen tehernek a feladataidat. Ma felejtsd el az edzést és az éjszakázást, csak az alvás a fontos.

Oroszlán

Szuper emberismerő vagy, és nagy szükséged is lesz erre a képességedre ma. Egy nem igazán jó szándékú ismerősről, kollégáról leránthatod a leplet, de nem lesz könnyű menet, erre azért számíts.

Szűz

Sokszor megkapod, hogy túl tárgyilagos vagy a munkádban – és van is alapja ennek a kritikának, rengeteg emberi tényezőt hagysz figyelmen kívül, de egy mai történés elég sok mindenre megtanít ezzel kapcsolatban.

Mérleg

Két tűz közé kerülhetsz egy baráti társaságon belül, és ez a legnehezebb szerep, mert mindkét fél bizalmát elveszítheted, ha nem jól lavírozol. Mindkettőjüknek mondd el, hogy nem akarsz velük rosszban lenni és ők oldják meg a problémájukat.

Skorpió

Ki sem látszol a munkából, de most valahogy jól esik, mert gyorsan elmegy a nap. Szereted a pörgést és pont neked való feladatokat kapsz majd, plusz még tanulhatsz egy-két új dolgot is.

Nyilas

Olyan dolgot is elvállalsz ma, amire semmi időd, sőt kedved sincs hozzá, de úgy érzed, nem mondhatsz nemet. Kivételesen nagyon is jól teszed, a lelkiismeretednek is jót teszel ezzel a segítséggel!

Bak

Elszámolod magad, nagyon rosszul osztod be az idődet, és már délben észre fogod venni, hogy eléggé csúszásban vagy. De mit lehet tenni, ha a rég nem látott barátnőd épp beszélgetni akar, vagy a pasidnak van fontos mondandója?

Vízöntő

Egy céges románc teljesen felborítja a munkahelyeden a rendet. Szerencsére nem te vagy a főszereplő, de mivel mindkét féllel jóban voltál, nehéz lesz így is jól navigálni a viharban.

Halak

A stressz még rosszabb hatással van rád, mint máskor. Érzékenyebb a szervezeted a betegségekre, külső hatásokra is, tehát vagy a feszültséget kellene jobban kezelned, vagy az immunrendszered erősítésére koncentrálni, de talán mindkettő jó lenne.

Még több

Horoszkóp