3 csillagjegy, aki kikészül a változástól

A spontaneitás nem erősségük, ők akkor működnek jól, ha van egy fix rutinjuk, és egy megbízható rendszerük, amit ők maguk alakítottak ki. De kik azok a csillagjegyek pontosan, akik nehezen viselik, ha változnak körülöttük a dolgok?

3 csillagjegy, aki kikészül a változástól

Bika

Ragaszkodnak a hagyományaikhoz és a szokásaikhoz. Akkor érzik magukat komfortosan és biztonságban, ha minden úgy történik, ahogy azt ők eltervezik/megszokták/szeretik. Épp ezért, ha valami nem úgy alakul, ahogy szokott, rettenetesen ki tudja őket zökkenteni. A váratlan dolgok pedig egyenesen felidegesítik őket, nincs számukra bosszantóbb annál, mint ha például valaki az utolsó pillanatban mond le egy programot, a spontaneitással és a hangulatingadozásokkal pedig végképp nem tudnak mit kezdeni. Számukra kell az akcióterv és az okosan felépített folyamat.

Mérleg

A Mérlegnek nem magával a változással van baja, hanem a vele járó nehézségekkel, illetve a következményeivel. Ezek a folyamatok ugyanis sok stresszel, megoldandó problémákkal, esetleg konfrontálódással és vitákkal járnak. A Mérlegek gyűlölik a konfliktusokat, a problémás helyzeteket, sőt, kifejezetten rettegnek ezektől, és ha tehetik, el is kerülik. Mivel mindig az egyensúlyra, harmóniára törekszenek, addig nem nyugszanak meg, amíg a változás folyamata le nem zárul, és újra fel nem áll egy nyugis, békés rendszer.

Bak

A Bakok akkor elégedettek, ha úgy érzik, mindent kézben tartanak, minden a szokásos módon, szigorú szabályok és egyértelmű keretek között folyik. Ha ez valahol megborul, nagyon ki tudnak akadni, egy-egy változás pedig pont, hogy felrúgja a szabályokat és rengeteg ismeretlen tényezővel jár. Ilyenkor a Bakok azt érzik, kicsúszott a talaj a lábuk alól, mert nem tudják irányítani, kontrollálni, maximálisan átlátni az adott helyzetet. Legyen szó egy váratlan programváltozásról vagy új melóról, addig nem áll helyre a lelki békéjük, amíg nem sikerül ismét átvenniük az irányítást.

Még több

Horoszkóp