3 csillagjegy, aki kikészül a változástól

A spontaneitás nem erősségük, ők akkor működnek jól, ha van egy fix rutinjuk, és egy megbízható rendszerük, amit ők maguk alakítottak ki. De kik azok a csillagjegyek pontosan, akik nehezen viselik, ha változnak körülöttük a dolgok?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, aki kikészül a változástól

Bika

Ragaszkodnak a hagyományaikhoz és a szokásaikhoz. Akkor érzik magukat komfortosan és biztonságban, ha minden úgy történik, ahogy azt ők eltervezik/megszokták/szeretik. Épp ezért, ha valami nem úgy alakul, ahogy szokott, rettenetesen ki tudja őket zökkenteni. A váratlan dolgok pedig egyenesen felidegesítik őket, nincs számukra bosszantóbb annál, mint ha például valaki az utolsó pillanatban mond le egy programot, a spontaneitással és a hangulatingadozásokkal pedig végképp nem tudnak mit kezdeni. Számukra kell az akcióterv és az okosan felépített folyamat.

Mérleg

A Mérlegnek nem magával a változással van baja, hanem a vele járó nehézségekkel, illetve a következményeivel. Ezek a folyamatok ugyanis sok stresszel, megoldandó problémákkal, esetleg konfrontálódással és vitákkal járnak. A Mérlegek gyűlölik a konfliktusokat, a problémás helyzeteket, sőt, kifejezetten rettegnek ezektől, és ha tehetik, el is kerülik. Mivel mindig az egyensúlyra, harmóniára törekszenek, addig nem nyugszanak meg, amíg a változás folyamata le nem zárul, és újra fel nem áll egy nyugis, békés rendszer.

Bak

A Bakok akkor elégedettek, ha úgy érzik, mindent kézben tartanak, minden a szokásos módon, szigorú szabályok és egyértelmű keretek között folyik. Ha ez valahol megborul, nagyon ki tudnak akadni, egy-egy változás pedig pont, hogy felrúgja a szabályokat és rengeteg ismeretlen tényezővel jár. Ilyenkor a Bakok azt érzik, kicsúszott a talaj a lábuk alól, mert nem tudják irányítani, kontrollálni, maximálisan átlátni az adott helyzetet. Legyen szó egy váratlan programváltozásról vagy új melóról, addig nem áll helyre a lelki békéjük, amíg nem sikerül ismét átvenniük az irányítást.

Címkék: asztrológia bak bika csillagjegy ezotéria horoszkóp mérleg változás zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 13-án is!

Horoszkóp: Április 22., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 22-én is!

Horoszkóp: Április 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 21-én is!

4 csillagjegy, akinek óriási változást hoz a Bika hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok lehetőséget tartogat az április 20-án kezdődő Bika hava. Nézd meg, te köztük vagy-e!

Horoszkóp: Április 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 20-án is!

Horoszkóp: Április 19., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 19-én is!

Állathoroszkóp: Mit árul el kedvencedről a csillagjegye?

A házi kedvenceknek is van csillagjegye, amiből rengeteget megtudhatsz a személyiségéről. Olvasd el a Cosmo állathoroszkópját!

Ez a legimádnivalóbb tulajdonságod a csillagjegyed szerint

Minden csillagjegynek van olyan személyiségvonása, amivel azonnal le tudja venni az emberek a lábáról. Lássuk, te miben vagy különleges!

Ezek a csillagjegyek teljesen más emberek lesznek, ha szerelmesek

Ők azok a csillagjegyek, akik a legnagyobb meglepetést okozzák személyiségváltozásukkal a környezetüknek, amikor szerelmesek lesznek. Te köztük vagy?

Ezek a csillagjegyek a legnagyobb mázlisták

Ők hárman szinte vonzzák magukhoz a sikert, a szerencsét és a szuper embereket, és most kiderül, a csillagjegyed alapján vajon te is közéjük tartozol-e vagy sem!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 16-án is!

3 csillagjegy, aki váratlan meglepetésben részesül a héten

Hidegfront, eső, és most végre valami jó is történik a listán szereplő csillagjegyekkel. Olvass tovább, köztük vagy-e.

Horoszkóp: Április 15., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 15-én is!