Ők négyen a legnagylelkűbb csillagjegyek

Ők azok, akikre bármikor lehet számítani, ráadásul soha nem várnak cserébe semmit! Kíváncsi vagy, melyik csillagjegyekről van szó?

Ők négyen a legnagylelkűbb csillagjegyek

Rák

A Rák az egyik legönzetlenebb csillagjegy, aki a szeretteit bármikor képes maga elég sorolni. A fontossági sorrendjében a családja, szerelme, barátai mindig előrébb vannak, sőt még a haverok, távoli ismerősök is, mint saját maga. Akkor érzi értékesnek és hasznosnak magát, ha segíthet, gondoskodhat másokról, és ezért cserébe sosem kér semmit!

Amire érdemes figyelni: Bár nem várja el a viszonzást, egy idő után mégis mély depresszióba zuhanhat, ha úgy érzi, nem értékelik eléggé az erőfeszítéseit.

Oroszlán

Egy Oroszlán mellett bárkinek aranyélete lehet! Ő ugyanis akkor érzi jól magát, ha a környezetében mások is jól vannak, és ezen nem spórol sem anyagilag, sem időt, sem energiát. A bulikban és nyaraláson mindig ő az, aki a legtöbb kört fizeti, de ha kölcsönről van szó, akkor sem mond sosem nemet. A cuccait, kocsiját, lakását is bármikor kölcsönadja, ha ezzel segíthet valakinek. Neki viszonzásul pont elég, ha azt látja, jót tett, köszönetet sosem vár!

Amire érdemes figyelni: Az Oroszlánokról mindenki tudja, hogy mennyire önzetlenek és nem tudnak nemet mondani, ezt pedig sajnos sokan ki is akarják használni.

Szűz

A Szűz bármire képes a barátaiért és a családjáért, végtelenül hűséges és odaadó. Emellett magas szinten űzi a problémamegoldást, szóval ha valakinek a szerettei közül segítségre van szüksége, ő azonnal ott terem. Sőt, sokszor még azelőtt beveti magát, mint hogy segítséget kérnének tőle. Mindenre van megoldása, terve, ötlete, amit szívesen meg is oszt másokkal.

Amire érdemes figyelni: Addig nem nyugszik, amíg úgy nem érzi, kihúzta az illetőt a bajból, de hajlamos túlzásokba esni, és akkor is közbeavatkozni, ha nem is kérik tőle.

Halak

A Halak beleérzőképessége egészen zseniális! Az ő odaadása abban nyilvánul meg, hogy szívesen meghallgatja mások problémáját, de meg is érti, sőt átérzi azokat. Rendkívül együttérző, már-már sajátjának érzi a gondot, amit mesélnek neki, és minden erejével azon van, hogy megoldást találjon rá. Addig nem nyugszik, amíg azt nem látja, hogy a másik rendbe nem jött mentálisan és fizikailag is.

Amire érdemes figyelni: Mivel a Halak lelkizésben nagyon erős, sokan lelki-szemetesládának használja, a sok gond és negatívum pedig nagyon meg tudja viselni. Főleg, ha cserébe rá nem kíváncsi senki.

Még több

Horoszkóp