Ők négyen a legnagylelkűbb csillagjegyek

Ők azok, akikre bármikor lehet számítani, ráadásul soha nem várnak cserébe semmit! Kíváncsi vagy, melyik csillagjegyekről van szó?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ők négyen a legnagylelkűbb csillagjegyek

Rák

A Rák az egyik legönzetlenebb csillagjegy, aki a szeretteit bármikor képes maga elég sorolni. A fontossági sorrendjében a családja, szerelme, barátai mindig előrébb vannak, sőt még a haverok, távoli ismerősök is, mint saját maga. Akkor érzi értékesnek és hasznosnak magát, ha segíthet, gondoskodhat másokról, és ezért cserébe sosem kér semmit!

Amire érdemes figyelni: Bár nem várja el a viszonzást, egy idő után mégis mély depresszióba zuhanhat, ha úgy érzi, nem értékelik eléggé az erőfeszítéseit.

Oroszlán

Egy Oroszlán mellett bárkinek aranyélete lehet! Ő ugyanis akkor érzi jól magát, ha a környezetében mások is jól vannak, és ezen nem spórol sem anyagilag, sem időt, sem energiát. A bulikban és nyaraláson mindig ő az, aki a legtöbb kört fizeti, de ha kölcsönről van szó, akkor sem mond sosem nemet. A cuccait, kocsiját, lakását is bármikor kölcsönadja, ha ezzel segíthet valakinek. Neki viszonzásul pont elég, ha azt látja, jót tett, köszönetet sosem vár!

Amire érdemes figyelni: Az Oroszlánokról mindenki tudja, hogy mennyire önzetlenek és nem tudnak nemet mondani, ezt pedig sajnos sokan ki is akarják használni.

Szűz

A Szűz bármire képes a barátaiért és a családjáért, végtelenül hűséges és odaadó. Emellett magas szinten űzi a problémamegoldást, szóval ha valakinek a szerettei közül segítségre van szüksége, ő azonnal ott terem. Sőt, sokszor még azelőtt beveti magát, mint hogy segítséget kérnének tőle. Mindenre van megoldása, terve, ötlete, amit szívesen meg is oszt másokkal.

Amire érdemes figyelni: Addig nem nyugszik, amíg úgy nem érzi, kihúzta az illetőt a bajból, de hajlamos túlzásokba esni, és akkor is közbeavatkozni, ha nem is kérik tőle.

Halak

A Halak beleérzőképessége egészen zseniális! Az ő odaadása abban nyilvánul meg, hogy szívesen meghallgatja mások problémáját, de meg is érti, sőt átérzi azokat. Rendkívül együttérző, már-már sajátjának érzi a gondot, amit mesélnek neki, és minden erejével azon van, hogy megoldást találjon rá. Addig nem nyugszik, amíg azt nem látja, hogy a másik rendbe nem jött mentálisan és fizikailag is.

Amire érdemes figyelni: Mivel a Halak lelkizésben nagyon erős, sokan lelki-szemetesládának használja, a sok gond és negatívum pedig nagyon meg tudja viselni. Főleg, ha cserébe rá nem kíváncsi senki.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria halak horoszkóp nagylelkű odaadó önzetlen oroszlán rák szűz zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

4 csillagjegy, akinek óriási változást hoz a Bika hava

4 csillagjegy, akinek óriási változást hoz a Bika hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok lehetőséget tartogat az április 20-án kezdődő Bika hava. Nézd meg, te köztük vagy-e!

Horoszkóp: Április 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 20-án is!

Horoszkóp: Április 19., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 19-én is!

Állathoroszkóp: Mit árul el kedvencedről a csillagjegye?

A házi kedvenceknek is van csillagjegye, amiből rengeteget megtudhatsz a személyiségéről. Olvasd el a Cosmo állathoroszkópját!

Ez a legimádnivalóbb tulajdonságod a csillagjegyed szerint

Minden csillagjegynek van olyan személyiségvonása, amivel azonnal le tudja venni az emberek a lábáról. Lássuk, te miben vagy különleges!

Ezek a csillagjegyek teljesen más emberek lesznek, ha szerelmesek

Ők azok a csillagjegyek, akik a legnagyobb meglepetést okozzák személyiségváltozásukkal a környezetüknek, amikor szerelmesek lesznek. Te köztük vagy?

Ezek a csillagjegyek a legnagyobb mázlisták

Ők hárman szinte vonzzák magukhoz a sikert, a szerencsét és a szuper embereket, és most kiderül, a csillagjegyed alapján vajon te is közéjük tartozol-e vagy sem!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 16-án is!

3 csillagjegy, aki váratlan meglepetésben részesül a héten

Hidegfront, eső, és most végre valami jó is történik a listán szereplő csillagjegyekkel. Olvass tovább, köztük vagy-e.

Horoszkóp: Április 15., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 15-én is!

Ezeket a csillagjegyeket viseli meg legjobban a hidegfront

Eső, szél, hózápor – semmi jót nem ígér a mai időjárás (sem), és bizonyos csillagjegyeket sajnos csak még jobban megvisel majd a minket kínzó hidegfront.

Horoszkóp: Április 14., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 14-én is!

Csillagjegyek, akik sosem hagyják magukat elbizonytalanítani

Próbálkozhat valaki manipulációval, jöhet egy nehezebb időszak, ezek a csillagjegyek kiállnak az elképzeléseik és az álmaik mellett, és sosem kérdőjelezik meg magukat és a döntéseiket.