3 csillagjegy, aki a szíve mélyén sosem bocsát meg

Egyszerűen nem tudnak továbblépni a sérelmeiken. Sőt, képzeld, némelyik csillagjegy, mint például a Bika, képes akár évekig is rágódni egy-egy konfliktuson!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, aki a szíve mélyén sosem bocsát meg

Bika

Ez az egyik legmakacsabb és önfejűbb csillagjegy, aki nem enged az igazából, lehetetlenség meggyőzni, főleg, mert amit ő gondol vagy érez, azt tartja a valóságnak. Szóval amit egy Bika egyszer a fejébe vesz, azt nem ereszti, és ez érvényes a sértettségre is. Ha sikerül is tisztázni vele a konfliktust, és látszólag megbocsát, ne lepődj meg, ha hónapokkal vagy akár évekkel később mégis felhozza a dolgot. Ő ugyanis mélyen legbelül képtelen túllépni a megbántottságán, ráadásul a legapróbb megjegyzést is képes hatalmas sértésnek megélni, vagyis mindezek mellé még elég sértődékeny típus is.

Oroszlán

Az Oroszlánt is az egyik legfőbb tulajdonsága gátolja abban, hogy megbocsásson, méghozzá a büszkesége! Hatalmas az egója, önérzetes és hiú, épp ezért minden konfliktust vagy problémát személyes sértésnek, sőt árulásnak vesz. Ha pedig valaki tényleg őt sértegeti, legyen szó a külsejéről, munkájáról, bármilyen teljesítményéről, vége mindennek! Mivel rendkívül büszke, nehezen is bocsát meg, rangon alulinak találja, de ha valamiért mégis megteszi, mélyen legbelül nem felejti el a sérelmét soha, és onnantól kezdve távolságot tart.

Skorpió

Teljesen egyértelmű, hogy a Skorpió a legharagtartóbb jegy! Ő nem különösebben sértődékeny, mivel nagyon bizalmatlan és nehezen enged magukhoz közel bárkit is, épp ezért nem akad fent minden apróságon. Viszont ha valaki közel áll hozzá, azokban feltétel nélkül megbízik, épp ezért fáj nekik annyira, ha megbántják. A valóságban nagyon érzékeny, a hazugságot, hűtlenséget, manipulációt egyáltalán nem tolerálja. Ha úgy érzik, elárulták, nagyon szenved, akár hetekig, hónapokig is bántja a dolog, viszont nem hagyja annyiban, mert amellett, hogy végérvényesen megszakítja a kapcsolatot az illetővel, elég komoly bosszút is áll rajta.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria haragtartó horoszkóp megbocsátás nem bocsát meg sértődékeny sértődés zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Április 19., Hétfő

Horoszkóp: Április 19., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 19-én is!

Állathoroszkóp: Mit árul el kedvencedről a csillagjegye?

A házi kedvenceknek is van csillagjegye, amiből rengeteget megtudhatsz a személyiségéről. Olvasd el a Cosmo állathoroszkópját!

Ez a legimádnivalóbb tulajdonságod a csillagjegyed szerint

Minden csillagjegynek van olyan személyiségvonása, amivel azonnal le tudja venni az emberek a lábáról. Lássuk, te miben vagy különleges!

Ezek a csillagjegyek teljesen más emberek lesznek, ha szerelmesek

Ők azok a csillagjegyek, akik a legnagyobb meglepetést okozzák személyiségváltozásukkal a környezetüknek, amikor szerelmesek lesznek. Te köztük vagy?

Ezek a csillagjegyek a legnagyobb mázlisták

Ők hárman szinte vonzzák magukhoz a sikert, a szerencsét és a szuper embereket, és most kiderül, a csillagjegyed alapján vajon te is közéjük tartozol-e vagy sem!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 16-án is!

3 csillagjegy, aki váratlan meglepetésben részesül a héten

Hidegfront, eső, és most végre valami jó is történik a listán szereplő csillagjegyekkel. Olvass tovább, köztük vagy-e.

Horoszkóp: Április 15., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 15-én is!

Ezeket a csillagjegyeket viseli meg legjobban a hidegfront

Eső, szél, hózápor – semmi jót nem ígér a mai időjárás (sem), és bizonyos csillagjegyeket sajnos csak még jobban megvisel majd a minket kínzó hidegfront.

Horoszkóp: Április 14., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 14-én is!

Csillagjegyek, akik sosem hagyják magukat elbizonytalanítani

Próbálkozhat valaki manipulációval, jöhet egy nehezebb időszak, ezek a csillagjegyek kiállnak az elképzeléseik és az álmaik mellett, és sosem kérdőjelezik meg magukat és a döntéseiket.

Horoszkóp: Április 13., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 13-án is!

3 csillagjegy, aki végre szuper hírt kap ezen a héten

Jó lenne már valami örömhírt kapni végre, ami az egész heted bearanyozza? Ezek a csillagjegyek garantáltan megkapják – de te vajon köztük vagy?