3 csillagjegy, aki a szíve mélyén sosem bocsát meg

Egyszerűen nem tudnak továbblépni a sérelmeiken. Sőt, képzeld, némelyik csillagjegy, mint például a Bika, képes akár évekig is rágódni egy-egy konfliktuson!

3 csillagjegy, aki a szíve mélyén sosem bocsát meg

Bika

Ez az egyik legmakacsabb és önfejűbb csillagjegy, aki nem enged az igazából, lehetetlenség meggyőzni, főleg, mert amit ő gondol vagy érez, azt tartja a valóságnak. Szóval amit egy Bika egyszer a fejébe vesz, azt nem ereszti, és ez érvényes a sértettségre is. Ha sikerül is tisztázni vele a konfliktust, és látszólag megbocsát, ne lepődj meg, ha hónapokkal vagy akár évekkel később mégis felhozza a dolgot. Ő ugyanis mélyen legbelül képtelen túllépni a megbántottságán, ráadásul a legapróbb megjegyzést is képes hatalmas sértésnek megélni, vagyis mindezek mellé még elég sértődékeny típus is.

Oroszlán

Az Oroszlánt is az egyik legfőbb tulajdonsága gátolja abban, hogy megbocsásson, méghozzá a büszkesége! Hatalmas az egója, önérzetes és hiú, épp ezért minden konfliktust vagy problémát személyes sértésnek, sőt árulásnak vesz. Ha pedig valaki tényleg őt sértegeti, legyen szó a külsejéről, munkájáról, bármilyen teljesítményéről, vége mindennek! Mivel rendkívül büszke, nehezen is bocsát meg, rangon alulinak találja, de ha valamiért mégis megteszi, mélyen legbelül nem felejti el a sérelmét soha, és onnantól kezdve távolságot tart.

Skorpió

Teljesen egyértelmű, hogy a Skorpió a legharagtartóbb jegy! Ő nem különösebben sértődékeny, mivel nagyon bizalmatlan és nehezen enged magukhoz közel bárkit is, épp ezért nem akad fent minden apróságon. Viszont ha valaki közel áll hozzá, azokban feltétel nélkül megbízik, épp ezért fáj nekik annyira, ha megbántják. A valóságban nagyon érzékeny, a hazugságot, hűtlenséget, manipulációt egyáltalán nem tolerálja. Ha úgy érzik, elárulták, nagyon szenved, akár hetekig, hónapokig is bántja a dolog, viszont nem hagyja annyiban, mert amellett, hogy végérvényesen megszakítja a kapcsolatot az illetővel, elég komoly bosszút is áll rajta.

Még több

Horoszkóp