3 csillagjegy, aki szuper hírt kap a héten

Eddig 2021 neked sem hozott nagy változást tavalyhoz képest? Akkor most kapaszkodj meg, mert van néhány jegy, akinek pozitív irányba mozdul végre az élete!

3 csillagjegy, aki szuper hírt kap a héten

Kos

Az elmúlt hetekben eléggé aggasztott a szerelmi életed. Nagyon egyedül és magányosnak érzed magad, és az az érdekes, hogy még akkor is, ha épp kapcsolatban vagy. A héten viszont elindul egy változás, ami bár nem lesz rövid folyamat, mégis sokkal jobban érzed majd magadat már az elejétől kezdve. Ha szingli vagy, megismerkedhetsez egy olyan sráccal, akire már régóta vártál! Valószínűleg nem jöttök össze azonnal, de egyre többet beszélgettek, és már ez is elég lesz ahhoz, hogy feldobódj. Ha viszont kapcsolatban vagy, sikerül egy váratlan probléma miatt ismét egy hullámhosszra kerülnötök. Sok lelkizésre lesz még szükségetek, hogy újra egymásra találjatok, de most mindketten nyitottak lesztek rá!

Nyilas

A karriered már tavaly is központi kérdés volt nálad, lényegében már lassan egy éve folyamatosan stresszelsz miatta. Ha voltak is könnyebb időszakok, igazi nagy megnyugvás nem jött, egészen MOSTANÁIG! Vagy a melóhelyeden jelentenek be végre pozitív változást, vagy kaphatsz egy szuper állásajánlatot, de az is lehet, hogy végre minden feltétel adott lesz ahhoz, hogy elindítsd a vállalkozásod. A lényeg mindenféleképpen ugyanaz, ha elég bátor vagy és élsz a lehetőségekkel, végre anyagilag és lelkileg is egyenesebe jöhetsz!

Vízöntő

Lételemed, hogy folyamatosan fejleszd magad, olvass, tájékozódj, tanulj, de már ezer éve nem volt lehetőséged ilyesmire. Most viszont úgy alakul, hogy elvégezhetsz egy továbbképzést vagy online workshopot. Már maga a tanulás is feldob, ráadásul hasonló érdeklődésű emberekkel ismerkedhetsz meg, akikkel később rendszeresen tudsz majd szakmai témákról dumálni, vitatkozni, amire szintén nagy szükséged van.

Még több

Horoszkóp