Ez a 3 legdühösebb csillagjegy

Kíváncsi vagy, melyik jegyek húzzák fel leggyorsabban magukat és képesek őrjöngeni akár egy kis probléma miatt is? Mutatjuk a legdühösebb csillagjegyeket!

Ez a 3 legdühösebb csillagjegy

Vannak olyan csillagjegyek, akik szinte sosem kapják fel a vizet és igazi kis Buddhában nyomják egész életükben. És vannak azok, akik szinte folyamatosan mérgesek valami miatt. Íme a három legdühösebb csillagjegy:

Bika

A Bika hátán akár fát is lehet vágni, ha épp nyugalmi állapotban van. Két lábbal a földön áll, igyekszik mindig higgadt és megfontolt maradni. A baj csak az, hogy ha viszont kiborul, nála nincs átmenet, azonnal őrjöngeni kezd! Ha mérges, tényleg olyan, mint egy bika, támad, ordít, csapkod, és nagyon-nagyon nehezen nyugszik meg, képes ugyanis órákig, sőt napokig dühöngeni. Legtöbbször már nem is a kiváltó okon bosszankodik, hanem úgy általában mindenen. Vele nem lehet azonnal megbeszélni a problémát, hagyni kell neki időt, hogy megnyugodjon, utána lehet béketárgyalásokba kezdeni.

Szűz

A Szűz viszont pont az ellenkezője, ő ugyanis folyamatosan ki van borulva valamin. Extrém alacsony az ingerküszöbe, bármiről is legyen szó, tulajdonképpen alig tolerál bármit is. Ezen persze az sem segít, hogy maximalista és hihetetlenül kritikus jegy! Plusz szeret ő irányítani, és ha átveszik tőle a kormányt, nagyon fel tudja húzni magát. Ilyenkor széles skálán mozog a dühe, hol csak szurkálódik és beszólogat, aztán üvöltözik egy kicsit, aztán megint csak motyog. Ha békét akarsz magad és egy Szűz körül, meg kell tanulnod az ő szabályai szerint élni…

Skorpió

A Skorpió az egyik legszenvedélyesebb csillagjegy az összes közül. Ő semmit sem csinál félgőzzel, és ez igaz a vitás pillanatokra is. Ha egy Skorpió felhúzza magát, akkor ott bizony óriási dühcunami söpör végig. Érdekes, mert alapvetően nem szereti kiadni magát, kivéve, ha mérges, ilyenkor nem titkolja az érzéseit, sőt rárobbant mindent a környezetére. Ráadásul nála nem merül ki annyiban a dühöngés, hogy kiadja magából és pont. Nem-nem! A Skorpió bosszút akar állni, ha valaki felhúzza, és addig nem is nyugszik, amíg vissza nem vág.

Ennyi nem volt elég még a horoszkópokból, ugye? Akkor csekkold, hogy…

…melyik három csillagjegy kap szuper hírt a héten!

…kik a legnagylelkűbb csillagjegyek.

…vajon melyik férfi csillagjegyek adnak a legkevesebbet magukra?

Még több

Horoszkóp