Ez a 3 legdühösebb csillagjegy

Kíváncsi vagy, melyik jegyek húzzák fel leggyorsabban magukat és képesek őrjöngeni akár egy kis probléma miatt is? Mutatjuk a legdühösebb csillagjegyeket!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a 3 legdühösebb csillagjegy

Vannak olyan csillagjegyek, akik szinte sosem kapják fel a vizet és igazi kis Buddhában nyomják egész életükben. És vannak azok, akik szinte folyamatosan mérgesek valami miatt. Íme a három legdühösebb csillagjegy:

Bika

A Bika hátán akár fát is lehet vágni, ha épp nyugalmi állapotban van. Két lábbal a földön áll, igyekszik mindig higgadt és megfontolt maradni. A baj csak az, hogy ha viszont kiborul, nála nincs átmenet, azonnal őrjöngeni kezd! Ha mérges, tényleg olyan, mint egy bika, támad, ordít, csapkod, és nagyon-nagyon nehezen nyugszik meg, képes ugyanis órákig, sőt napokig dühöngeni. Legtöbbször már nem is a kiváltó okon bosszankodik, hanem úgy általában mindenen. Vele nem lehet azonnal megbeszélni a problémát, hagyni kell neki időt, hogy megnyugodjon, utána lehet béketárgyalásokba kezdeni.

Szűz

A Szűz viszont pont az ellenkezője, ő ugyanis folyamatosan ki van borulva valamin. Extrém alacsony az ingerküszöbe, bármiről is legyen szó, tulajdonképpen alig tolerál bármit is. Ezen persze az sem segít, hogy maximalista és hihetetlenül kritikus jegy! Plusz szeret ő irányítani, és ha átveszik tőle a kormányt, nagyon fel tudja húzni magát. Ilyenkor széles skálán mozog a dühe, hol csak szurkálódik és beszólogat, aztán üvöltözik egy kicsit, aztán megint csak motyog. Ha békét akarsz magad és egy Szűz körül, meg kell tanulnod az ő szabályai szerint élni…

Skorpió

A Skorpió az egyik legszenvedélyesebb csillagjegy az összes közül. Ő semmit sem csinál félgőzzel, és ez igaz a vitás pillanatokra is. Ha egy Skorpió felhúzza magát, akkor ott bizony óriási dühcunami söpör végig. Érdekes, mert alapvetően nem szereti kiadni magát, kivéve, ha mérges, ilyenkor nem titkolja az érzéseit, sőt rárobbant mindent a környezetére. Ráadásul nála nem merül ki annyiban a dühöngés, hogy kiadja magából és pont. Nem-nem! A Skorpió bosszút akar állni, ha valaki felhúzza, és addig nem is nyugszik, amíg vissza nem vág.

Ennyi nem volt elég még a horoszkópokból, ugye? Akkor csekkold, hogy…

…melyik három csillagjegy kap szuper hírt a héten!

…kik a legnagylelkűbb csillagjegyek.

…vajon melyik férfi csillagjegyek adnak a legkevesebbet magukra?

Címkék: asztrológia bika csillagjegy dühös csillagjegyek ezotéria horoszkóp mérges csillagjegyek szűz zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Április 19., Hétfő

Horoszkóp: Április 19., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 19-én is!

Állathoroszkóp: Mit árul el kedvencedről a csillagjegye?

A házi kedvenceknek is van csillagjegye, amiből rengeteget megtudhatsz a személyiségéről. Olvasd el a Cosmo állathoroszkópját!

Ez a legimádnivalóbb tulajdonságod a csillagjegyed szerint

Minden csillagjegynek van olyan személyiségvonása, amivel azonnal le tudja venni az emberek a lábáról. Lássuk, te miben vagy különleges!

Ezek a csillagjegyek teljesen más emberek lesznek, ha szerelmesek

Ők azok a csillagjegyek, akik a legnagyobb meglepetést okozzák személyiségváltozásukkal a környezetüknek, amikor szerelmesek lesznek. Te köztük vagy?

Ezek a csillagjegyek a legnagyobb mázlisták

Ők hárman szinte vonzzák magukhoz a sikert, a szerencsét és a szuper embereket, és most kiderül, a csillagjegyed alapján vajon te is közéjük tartozol-e vagy sem!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 16-án is!

3 csillagjegy, aki váratlan meglepetésben részesül a héten

Hidegfront, eső, és most végre valami jó is történik a listán szereplő csillagjegyekkel. Olvass tovább, köztük vagy-e.

Horoszkóp: Április 15., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 15-én is!

Ezeket a csillagjegyeket viseli meg legjobban a hidegfront

Eső, szél, hózápor – semmi jót nem ígér a mai időjárás (sem), és bizonyos csillagjegyeket sajnos csak még jobban megvisel majd a minket kínzó hidegfront.

Horoszkóp: Április 14., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 14-én is!

Csillagjegyek, akik sosem hagyják magukat elbizonytalanítani

Próbálkozhat valaki manipulációval, jöhet egy nehezebb időszak, ezek a csillagjegyek kiállnak az elképzeléseik és az álmaik mellett, és sosem kérdőjelezik meg magukat és a döntéseiket.

Horoszkóp: Április 13., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 13-án is!

3 csillagjegy, aki végre szuper hírt kap ezen a héten

Jó lenne már valami örömhírt kapni végre, ami az egész heted bearanyozza? Ezek a csillagjegyek garantáltan megkapják – de te vajon köztük vagy?