Erre vágyik a pasid titokban a csillagjegye alapján

Szeretnéd igazán boldoggá tenni a barátodat? Akkor gyorsan olvass tovább, mert mutatjuk, mire is vágyik titokban a horoszkópja szerint!

Erre vágyik a pasid titokban a csillagjegye alapján

Mire vágyik egy pasi titokban? Erről biztosan neked is valami dögös fehérnemű vagy bizarr szexpóz ugrik be először, de az a helyzet, hogy a legtöbb csillagjegy közel sem vad ágytornákról álmodozik. Persze akad ilyen is, de azért ennél jóval színesebb a lista!

Kos

A Kosok nagyon fizikai síkon mozognak és gondolkodnak, elsődleges számukra az, hogy a testük rendben legyen. Nem is érzik jól magukat, ha a külsejükkel valami nem stimmel. Épp ezért félnek a betegségektől, balesetektől és az öregedéstől. Persze picit irreálisnak tűnhet, de az a legnagyobb vágyuk, hogy mindig topon legyenek fizikailag, tökéletes, kisportolt, izmos és erős testet akarnak és azt, hogy bármilyen akadályt képesek legyenek legyőzni.

Bika

A Bika az egyik legodaadóbb és leghűségesebb csillagjegy, mindennél fontosabb számára a család és persze a becsülete! Épp ezért soha nem csalná meg a párját, a valóságban… Viszont ugyanúgy középpontban van nála a szexualitása, hancúrfronton igenis kíváncsi és kísérletező típus, így ha a szerelmétől nem kapja meg a kellő odaadást és izgalmat az ágyban, a fantáziája gyakran elkalandozhat. Igaz, hogy csak fejben, de sokszor kavar másokkal.

Ikrek

Az Ikrek srácok folyamatosan pörögnek, de nem csak fizikailag, szellemileg is állandóan mozgásban vannak, olvasnak, tanulnak, vitatkoznak, információkat gyűjtenek. Igazából akkor érzik elemükben magukat, ha sok inger éri őket folyamatosan. Viszont titokban gyakran álmodoznak arról, hogy elvonulnak az emberek, a világ elől egy csöndes, eldugott helyre, és néhány hetet, sőt hónapot kettesben töltenek valakivel, akit szeretnek, és aki inspirálja őket minden téren.

Rák

A Rák pasik ugyanúgy érzékenyek, ahogy a Rák csajok, csak egy picit, na jó, sokkal jobban titkolják! Számukra is a legfontosabb a szerelmük, a barátaik és a családjuk, akikért bármire képesek. Önzetlenek, figyelmesek, odaadóak, és ezért nem kérnek cserébe semmit. Viszont titkon igenis arra vágynak a legjobban, hogy velük is legalább ennyit törődjenek és foglalkozzanak a szeretteik, még ha nem is mutatják!

Oroszlán

Az Oroszlánok elképesztően magabiztosak, erősek és bátrak… És ha épp mégsem, szeretik akkor is ezt mutatni magukról, legyen szó munkáról vagy párkapcsolatról! Úgy tűnhet, nekik aztán nincs szükségük sem visszaigazolásra, sem bátorításra, mert tévedhetetlenek, pedig a szívük mélyén pont arra vágynak, hogy a szerelmük és a hozzájuk közel álló emberek folyamatosan dicsérjék, támogassák és megerősítsék őket a döntéseikben.

Szűz

A Szűz pasi nagyon szereti a rendet, a kiszámítható rendszert, a jól bevált módszereket, a jól ismert szokásokat, plusz akkor érzi komfortosan magát, ha mindent a kezében tart és ő irányíthat. Így nehezen viseli el a váratlan szitukat és a felelőtlen embereket, de csak azért, mert ő kicsit sem tud ilyen lenni. Bár titkolja, de nagyon szeretne néha ő is spontán és meggondolatlan lenni, aki csak úgy sodródik az árral.

Mérleg

A Mérlegek extrém konfliktuskerülőek, nem szeretnek vitatkozni, nem bírják a feszkót, ezért inkább hallgatnak és alkalmazkodnak, csak hogy mindenkinek jó legyen, és békében haladjon minden tovább. Igaz ez a magánéletükre, de a munkahelyükön is inkább megalkuvóak. Viszont minél jobban kezd elegük lenni, annál inkább arról álmodoznak, bárcsak képesek lennének kiállni magukért, az igazukért, vagy csak úgy beleállnának egy vitába anélkül, hogy a következményeken kattognak.

Skorpió

A Skorpió számára a lehető legfontosabb a szex! Szenvedélyes, kíváncsi, és nem riad meg az extrém dolgoktól sem. Mindennél jobban vágyik egy olyan partnerre, aki hasonlóan gondolkodik, aki számára is legalább ennyire központi téma a hancúrozás, és aki mellett nem kell félnie, hogy önmagát adja. A Skorpió pasi ugyanis nagyon bizalmatlan, mert folyamatosan attól tart, hogy elárulják, átverik, megcsalják, ezért sokszor nem is beszél a titkos vágyairól, fantáziáiról.

Nyilas

A Nyilas pasiban akkora a kalandvágy, hogy tényleg semmi másra nem vágyik, mint hogy folyamatosan új dolgokat próbálhasson ki, minden nap történjen vele valami, és hogy bejárhassa az egész világot. Őt tényleg nem érdekli, hogy hatalmas vagyont halmozzon fel, hogy több száz beosztottja legyen. Akkor boldog, ha a maga ura lehet és közben rengeteg új élményt gyűjthet.

Bak

A Bak számára a siker a mérce az élet minden területén! Ezért a legtitkosabb vágya az, akármennyire is egyszerűen hangzik, hogy minden fronton tökéletesen helytálljon és mindene meglegyen. A munkában, sportban, párkapcsolatban is a maximumra törekszik, és arról álmodozik, hogy egyszer majd bebizonyíthatja a környezetének, de legfőképpen azoknak, akik nem hittek benne, vagy korábban keresztbe tettek neki, hogy tökéletes és sikeres az élete, sőt irigylésre méltó!

Vízöntő

A Vízöntők csakis nagyban képesek gondolkodni, és nem elégednek meg olyan életcélokkal, álmokkal, amik csak a saját életükre van hatással. Ők ugyanis tényleg arra vágynak, hogy jobb hellyé tegyék a bolygót, és ezért képesek akármire. Lehet, hogy állatvédelemmel, környezetszennyezéssel vagy női egyenjogúsággal foglalkoznak, a lényeg, hogy azt szeretnék, hogy az ő közreműködésükkel változzon valami jó irányba a világban.

Halak

A Halak számára nagyon fontos a művészet és az önkifejezés. Imád alkotni, előfordulhat, hogy több dologban is tehetséges, de sajnos nem mindig van elég nagy önbizalma ahhoz, hogy sikeres legyen a saját szakmájában vagy művészetében. Pedig az a legeslegnagyobb álma, hogy világszerte elismerjék a tehetségét és valami maradandót tudjon alkotni.

Igazi horoszkóp-guru vagy, aki nem bír betelni ennyi infóval? Akkor ezeket se hagyd ki:

Ennek a 3 csillagjegynek nagyon különbözőek a női és férfi tagjai

Ez a 3 csillagjegy a legdühösebb

3 csillagjegypár, akik között létezik női-férfi barátság

Még több

Horoszkóp