4 csillagjegy, aki minden helyzetből győztesen kerül ki

Ezek a csillagjegyek semmitől nem riadnak vissza, attól sem, ha meg kell harcolniuk az igazukért.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, aki minden helyzetből győztesen kerül ki

Kos

A Kosokban csak úgy dúl a versenyszellem, szóval szinte biztos, hogy alulmaradsz, ha egy Kossal szállsz vitába. Született vezetők, akik minden helyzetben tudják, mit kell tenniük, és pont ez az eltökéltség a sikerük kulcsa. Képesek a végsőkig harcolni a győzelem reményében, főleg, ha a tét a szeretteik boldogsága. A Kosokból csak úgy sugárzik a pozitív energia – a győztesek energiája, ami egyeseknek akár félelmetesnek is hathat.

Oroszlán

Az Oroszlánoknak van egy különleges tulajdonságuk: ez pedig az elképesztő magabiztosságuk. Büszkén járnak, mint egy igazi oroszlánok, a vadon valódi urai. Ha valaki megpróbál szembeszállni velük, érdemes felkészülnie arra, hogy egy Oroszlán egyszerűen nem hagyja magát legyőzni. Van, amikor egész egyszerűen vitába szállni sem érdemes egy Oroszlánnal, már csak azért sem, mert a jegy szülöttei gyakorlatilag szóhoz sem hagyják jutni az ellenfelüket.

Szűz

A Szűzek igazi irányításmániások, akik mindig mindent túlanalizálnak – és pont ez segíti őket sokszor a győzelemhez. Érdemes kétszer is meggondolnod, mit mondasz és mit teszel egy Szűz társaságában, mert minden egyes szavadra és tettedre emlékezni fog, és később gond nélkül fel is használja ellened. A Szűzek nagy erőssége tehát abban rejlik, hogy mindenre, a legapróbb részletre is figyelnek, és arra törekszenek, hogy minden csatában nekik legyen igazuk.

Skorpió

A Skorpió az egyik legszenvedélyesebb csillagjegy, ne csodálkozz hát, hogy a csatáikat is szuper szenvedélyesen vívják. Egy Skorpió soha nem fogja befogni a száját – sem a mindennapokban sem egy veszekedés során. Ők a leghangosabbak, akik mindig minden körülmények között megmondják a véleményüket, és biztos lehetsz benne, hogy az utolsó szó is mindig az övék lesz. A Skorpió a szenvedélyességével gyűr maga alá mindenkit, és kerül ki szinte mindig győztesen a csatákból.

Ismerd meg még jobban a csillagjegyeket itt:

Címkék: csillagjegyek ezotéria győztes csillagjegyek horoszkóp versenyszellem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 13-án is!

Horoszkóp: Április 22., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 22-én is!

Horoszkóp: Április 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 21-én is!

4 csillagjegy, akinek óriási változást hoz a Bika hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok lehetőséget tartogat az április 20-án kezdődő Bika hava. Nézd meg, te köztük vagy-e!

Horoszkóp: Április 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 20-án is!

Horoszkóp: Április 19., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 19-én is!

Állathoroszkóp: Mit árul el kedvencedről a csillagjegye?

A házi kedvenceknek is van csillagjegye, amiből rengeteget megtudhatsz a személyiségéről. Olvasd el a Cosmo állathoroszkópját!

Ez a legimádnivalóbb tulajdonságod a csillagjegyed szerint

Minden csillagjegynek van olyan személyiségvonása, amivel azonnal le tudja venni az emberek a lábáról. Lássuk, te miben vagy különleges!

Ezek a csillagjegyek teljesen más emberek lesznek, ha szerelmesek

Ők azok a csillagjegyek, akik a legnagyobb meglepetést okozzák személyiségváltozásukkal a környezetüknek, amikor szerelmesek lesznek. Te köztük vagy?

Ezek a csillagjegyek a legnagyobb mázlisták

Ők hárman szinte vonzzák magukhoz a sikert, a szerencsét és a szuper embereket, és most kiderül, a csillagjegyed alapján vajon te is közéjük tartozol-e vagy sem!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 16-án is!

3 csillagjegy, aki váratlan meglepetésben részesül a héten

Hidegfront, eső, és most végre valami jó is történik a listán szereplő csillagjegyekkel. Olvass tovább, köztük vagy-e.

Horoszkóp: Április 15., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 15-én is!