Horoszkóp: Március 22., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 22-én is!

Horoszkóp: Március 22., Hétfő

Kos

A melód teljesen eltér attól, amit mindig is csinálni szerettél volna, és ez egyre jobban frusztrál. Most viszont jön egy váratlan lehetőség, és végre kipróbálhatod magad! Élj vele, mert sokáig nem lesz hasonló!

Bika

Reggeltől kezdve van egy furcsa megérzésed, ami nem hagy nyugodni. Hallgass rá, még akkor is, ha ellentmond minden racionalitásnak és bevett gyakorlatnak, mert így tutira nem lőhetsz mellé.

Ikrek

Ha a családod, barátaid nincsenek is oda az egyik döntésedért, ne hagyd magad befolyásolni! Tarts ki, mert hamarosan bebizonyíthatod nekik, hogy neked volt igazad.

Rák

Nem a munkád az egyetlen dolog, amiben tehetséges vagy és elismerést szerezhetsz! Egy új hobbi vagy egy új sport pillanatok alatt felturbózná az önbizalmadat.

Oroszlán

Nem úgy sült el az egyik pénzügyi döntésed, ahogy tervezted, és most egy kis anyagi problémád adódott emiatt. Azért ne ess kétségbe, egy-két hét és talpra állsz, csak addig kell kibírnod a spórolást.

Szűz

Szeretsz gyorsan és precízen dolgozni,de most úgy érzed, az egyik munkatársad csak hátráltat ebben. Ne hagyd, hogy visszahúzzon! Finoman, de határozottan jelezd neki a problémádat!

Mérleg

Egy ideje már kisebb anyagi problémákkal küzdesz, de eddig a homokba dugtad a fejed. Most már tényleg itt az ideje vele foglalkoznod, mert lassan rosszabb lesz a helyzet, mint azt gondolod.

Skorpió

Nagyon rossz hírt kapsz egy közeli ismerősödről, ami teljesen kikészít. Nagyon szeretnél rajta segíteni, de egyszerűen nem tudsz. De ne aggódj, már azzal is támogatod, hogy gondolsz rá és meghallgatod.

Nyilas

Már reggel sikerül csúnyán összeveszned egy közeli családtagoddal, ami miatt egész nap nem tudsz koncentrálni. De tulajdonképpen az bánt, hogy tudod, te voltál a hibás. Nem lenne egyszerűbb bocsánatot kérni és gyorsan túl lenni az egészen?

Bak

Észrevetted, hogy az egyik barátnőd mostanában hanyagol, ez pedig nagyon rosszul esik, mert fogalmad sincs, mi lehet a baja. A találgatás helyett viszont mi lenne, ha nyíltan megkérdeznéd?

Vízöntő

Egyre több súrlódás van közted és az egyik kolléganőd között, ami lassan már a munkátokra is kihat. Oké, hogy egyáltalán nem szimpatikus, de kénytelen leszel felülemelkedned ezen, különben hosszútávon te jössz ki rosszul a dologból.

Halak

Ha már régóta tervezel egy nagyobb beruházást, itt az ideje belevágnod. Nem lesz jobb alkalom erre a közeljövőben, ráadásul most garantáltan jól sül majd el.

Még több

Horoszkóp