Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 26-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos

Szingli: Egy kollégád közeledik, ráadásul te sem gondoltad volna, de tényleg sok mindenben hasonlóan gondolkodtok. Lehet, hogy félénk és neked kell kezdeményezni.

Párban: Nem nagyon tudod kontrollálni az indulataidat, ha egy csaj közétek akar állni, márpedig ezen a hétvégén szembe kell nézned egy ilyen helyzettel…

Bika

Szingli: Nem tudsz megnyílni a pasik előtt, de nem is kell, amíg nem kerültök közelebb egymáshoz. Ha te ilyen szépen lassan szeretsz haladni, akkor ezt meg kell értenie, ne érezd emiatt magad rosszul.

Párban: Adsz a barátod véleményére, és most is nagy szükséged lesz arra, hogy kiöntsd a szíved. Nem tudsz egyedül megoldani egy helyzetet és szeretnéd, ha a támaszod lenne, szerencsére érzi a bajt és segíteni fog.

Ikrek

Szingli: Semmi mást nem kellene tenned, minthogy kicsit ússz az árral, hogy ne aggódj mindig a következmények és elvárások miatt, hanem hagyd magától kialakulni a dolgokat.

Párban: A fontossági sorrendben most kicsit hátrébb szorult a párkapcsolatod, és ez elindíthat egy nagyon rossz folyamatot köztetek. Heteken belül nem lesz visszaút, úgyhogy újra rangsorolhatnád a fontos dolgokat az életedben.

Rák

Szingli: Ismerősök vagy családtagok nagyon szeretnének összehozni valakivel, aki valóban helyes srác, de a nyomás alatt egyáltalán nem biztos, hogy lesz kedved ismerkedni, ami teljesen normális. Kérd meg őket, hogy ne erőltessenek semmit rád!

Párban: Nem mersz kiállni magadért, ha szembekerülsz a barátod egyik haverjával vagy családtagjával, pedig így csak egy hamis képet alakítasz ki magadról, és ez rengeteg kellemetlen szitut vonz magával majd.

Oroszlán

Szingli: Végre olyan fiúval ismerkedsz meg, aki tényleg nagyon érdekel, mégsem tudod átadni magad az egésznek, élvezd a vele töltött időt, mert ha nem biztos benne, hogy jól érzed magad, akkor elbizonytalanodik.

Párban: Kitörhet egy nagy veszekedés köztetek, de neked kell józannak maradnod, de adj neki is időt, hogy higgadtan tudjon gondolkodni.

Szűz

Szingli: Sokkal fontosabb a saját lelki nyugalmad, mint az, hogy másoknak megfelelj, éppen ezért ne húzd fel azon magadat, hogy mások kérdezgetnek a pasizásról…

Párban: Ne erőltess rá semmit a pasidra, mert csak az ellenkezőjét éred el vele, és ahelyett hogy haladnátok előre egy probléma megoldásában, inkább megint visszaléptek párat.

Mérleg

Szingli: Végre egy olyan randid lesz, ami kifejezetten emlékezetes marad, izgalmas, különleges, még akkor is megéri, ha nem életed szerelmével talizol ezen a hétvégén.

Párban: Fokozatosan kell változtatnotok dolgokon, ha nem működik, és nem egyik napról a másikra. Találjátok ki pontosan, hogy lenne a legjobb nektek, mert a kísérletezés is felőrölhet egy kapcsolatot.

Skorpió

Szingli: Egyszerűen képtelen vagy kivárni, mindig átveszed a kezdeményezést ismerkedésnél, pedig vannak srácok, akik jobban szeretnek hódítani. Szóval csak türelmesen!

Párban: Bár megőrjít a sok veszekedés, most ezek inkább olyanok, amiknél kijön a felgyülemlett feszültség, a meg nem beszélt dolgok. Még jót is tesz, mert csak erősebb lesz a kapcsolatotok tőle.

Nyilas

Szingli: Mindig sürgeted az időt, ha új sráccal készülsz randizni, mintha azon múlna minden, milyen hamar hív fel, vagy akar találkozni veled. Lehet, hogy egyszerűen csak elfoglalt és nem ér rá rögtön.

Párban: Vannak viták, amikbe nem mersz belemenni, mert félsz a kimenetelétől, pedig nem szabadna ennyire menekülnöd bizonyos helyzetekből, előbb-utóbb úgyis szembesülsz ezekkel.

Bak

Szingli: Konkrét elképzeléseid vannak arról, milyen kapcsolatot szeretnél, és minél jobban kirajzolódik, annál közelebb is leszel ehhez. Lehet, hogy küzdelmes és izgalmas lesz, de megéri!

Párban: Felkavaró, ahogy a pasid a régi kapcsolatairól beszél, és nem is érted, miért jön ez elő, de hallgasd meg, mert talán magyarázatot kapsz pár olyan dologra, amire eddig nem.

Vízöntő

Szingli: Nem nagyon tudsz elvonatkoztatni a régi rossz tapasztalatoktól és rengeteg negatív dolgot vetítesz a férfiakra, amiknek a nagy része tényleg csak kitalált. Koncentrálj arra, amit tesznek és mondanak, ne arra, amit hiszel.

Párban: Sokszor értitek félre egymást, de emögött biztosan van egy alapprobléma, amit meg kellene találnotok és megoldani. Ha elég energiát és időt szántok erre, akkor most hétvégén eredményesebbek lehettek.

Halak

Szingli: Próbálsz nagyon racionális lenni, de nem mindig sikerül – még ez a szerencse! Néha engedd, hogy elöntsenek az érzelmek, és csak sodródj, nem mindig a kényelmes a jó neked.

Párban: Minden befektetett energiád megtérül, ha eleget beszélgetsz a kapcsolatotokról. Ha néha feleslegesnek is tűnik, vedd rá magad és a barátodat is. Jobb, mintha veszekedésig fajulna egy félreértés.

Még több

Horoszkóp