Horoszkóp: Ezt érdemes tudnod a Tűz, Víz, Levegő, Föld jegyekről

A csillagjegyek alapvető tulajdonságait határozza meg, hogy melyik elemhez tartoznak. Csekkold le a Tűz, Víz, Levegő és Föld részletes horoszkópját!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Ezt érdemes tudnod a Tűz, Víz, Levegő, Föld jegyekről

Ha nem is vagy óriási horoszkóp guru, az biztos, hogy a saját csillagjegyed alapvető tulajdonságaival tisztában vagy. Sőt, megkockáztatjuk, hogy az aszcendens horoszkópodat is elolvastad már. Viszont a jegyeket még egy csomó más dolog is meghatározza, és több szempontból is lehet őket csoportosítani. Az egyik legfontosabb ilyen a négy elem! A csillagjegyek ugyanis lehetnek tüzes, vizes, levegős (vagy légies), illetve föld jegyek. Most összegyűjtöttük neked ezekről a legfontosabb infókat!

Tűz

Csillagjegyek: Kos, Oroszlán, Nyilas

Mindhárom csillagjegyre igaz, hogy szenvedélyesek, lobbanékonyak, és a végletek emberei. Könnyen szerelembe esnek, ilyenkor  odaadóak és ragaszkodóak, viszont legalább ilyen könnyen elunják magukat, elveszítik a lelkesedésüket, szóval összességében nem épp a tartós kapcsolatok hívei.

A Tűz jegyek tele vannak energiával, bátrak és tettre készek, lényegében folyamatosan mozgásban vannak! Imádnak új és izgalmas dolgokat kipróbálni, állandóan programokat szerveznek, tervezgetnek, utaznak. Könnyen barátkoznak, mivel nyitottak, lazák és brutál jó a humorérzékük, ezért hatalmas a baráti társaságuk.

Különösen jó emberismerők és gyorsan átlátnak minden helyzetet, ezért a problémamegoldó képességük is szuper. Főleg, mert tűpontosak a megérzéseik, amiket nagyon is jól kezelnek. Sohasem hazudnak!

Víz

Csillagjegyek: Rák, Skorpió, Halak

A vizes jegyek különösen intelligensek, de legtöbbször mégis az EQ veszi át az irányítást náluk. Könnyen átérzik mások örömét vagy bánatát, képesek teljesen belehelyezkedni a másik fél helyzetébe, ezért nagyon együttérzőek. De nem csak mások érzéseit kezelik jól, a saját érzelmeiket is száz százalékosan megélik.

Végtelenül romantikusak és szenvedélyesek, így ezeknél a csillagjegyeknél nem létezik olyan, hogy egy randi vagy ajándék ‘túl csöpögős’ vagy ‘giccses’, és semmi sem túl sok, ha szerelemről van szó!

Kiemelkedően kreatívak, így gyakran művészi területeken helyezkednek el. Igazi álmodozók, emiatt gyakran nem látják reálisan a valóságot, a racionalitás egyáltalán nem az ő műfajuk, kivéve a Skorpió, aki a többieknél azért jóval határozottabb és céltudatosabb.

4 elem horoszkóp

Rengeteg dolgot befolyásol, hogy milyen elemhez tartozik a csillagjegyed! (Fotó: Us Getty Images)

Levegő

Csillagjegyek: Ikrek, Mérleg, Vízöntő

Ne próbálj meg egy légies jeggyel vitázni, mert tuti, hogy alul maradsz! Ők ugyanis híresen intelligensek, de szeretnek is tanulni, lényegében egész életükben fejlesztik magukat. A legkommunikatívabbak is, folyamatosan sztoriznak, csacsognak, kérdeznek, de a legégetőbb szitukból is simán kidumálják magukat.

A tudáson kívül a szabadság a másik legfontosabb számukra. Egyszerűen nem bírják a kötöttségeket és a szabályokat, ezért sosem állnak be a sorba és nagyon öntörvényűek. Ha pedig azt érzik, hogy valaki megpróbálja ellenőrizni vagy korlátozni őket, azonnal dobbantanak.

Könnyedén veszik az életet, nem görcsölnek rá feleslegesen soha semmire. Szeretik a meglepetéseket vagy a spontán dolgokat, ugyanakkor tele vannak rövidebb és hosszú távú célokkal is, viszont könnyen alkalmazkodnak, ha valami nem a terv szerint alakul.

Föld

Csillagjegyek: Bika, Szűz, Bak

A Föld jegyek igazi hedonisták! Imádják a finom kajákat, a luxust, a minőséget és ha kényeztetik őket. Cserébe odaadóak, hűségesek és nagyon érzékiek az ágyban.

Két lábbal a földön állnak, megfontoltak, türelmesek, precízek és maximalisták, ezért gyakran kimértnek és hidegnek tűnhetnek, pedig valójában nagyon is mélyérzésűek. Sőt, náluk hűségesebb és megbízhatóbb társ nincs is, de meló-fronton is a legjobb munkaerőnek számítanak, mivel könnyen és szívesen vállalnak felelősséget és egy életre képesek elköteleződni.

Gyakran tűnhetnek földhözragadtnak vagy unalmasnak, pedig ők csak szeretik a hagyományokat és a jól bevált dolgokat. Igaz, hogy nehéz őket kimozdítani a komfortzónájukból, de azért nem lehetetlen! Talán pont egy ilyen csillagjegy a lelkitársad? Csekkold le!

Napi hori, és csillagjegyek!

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria föld horoszkóp jellemrajz jellemzés levegő négy elem részletes horoszkóp tűz víz zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek viselik legrosszabbul, ha hazugságon kapják őket

Ezek a csillagjegyek viselik legrosszabbul, ha hazugságon kapják őket

Ők azok, akik a legnehezebben viselik a lebukás pillanatát. Te vajon köztük vagy?

Kínai, Hindu, Arab: Kerülj képbe más népek horoszkópjával

Az asztrológiát minden nép kicsit másképp értelmezi, ezért rengeteg féle horoszkóp létezik, de messze ezek a legérdekesebbek.

Ilyen a csillagjegyek igazi arca a szerelemben

Hűséges? Öntelt? Vagy megközelíthetetlen? Mutatjuk, hogyan viselkednek az egyes csillagjegyek, ha fülig szerelmesek!

3 csillagjegy, aki jó hírt kap hétvégén

Ezek a csillagjegyek felkészülhetnek a legjobbra, végre pozitív irányt vesz az életük.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 9-én is!

Horoszkóp: Április 8., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 8-án is!

Virághoroszkóp: Mit árul el a szerelmi életedről?

Itt a tavasz, szóval ideje képbe kerülnöd a virághoroszkópoddal is!

Horoszkóp: Április 6., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 6-án is!

3 csillagjegy, akinek rendeződnek a pénzügyei áprilisban

Nézd meg, te is a szerencsésebbek közé tartozol-e a pénzügyeid szempontjából, április ugyanis 3 jeggyel kifejezetten bőkezű lesz.

Horoszkóp: Április 1., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hosszú hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 1-jén is!

Horoszkóp: Március 31., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 31-én is!

Horoszkóp: Március 30., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 30-án is!

Horoszkóp: Március 29., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 29-én is!