Horoszkóp: Március 30., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 30-án is!

Horoszkóp: Március 30., Kedd

Kos

Egy régi barátnőd felkeres és ez annyira feldob, hogy semmi sem ronthatja el a kedvedet. Nosztalgiáztok, elmesélitek, kivel mi történt az utóbbi években, egy biztos, nem fogtok unatkozni!

Bika

Egyáltalán nem érzed jól magad a munkahelyeden, rossz a légkör, nincs motiváció! Talán itt az ideje, hogy körbenézz, talán gyorsan tudnál váltani és még nyáron új helyen kezdhetnél dolgozni.

Ikrek

Ami neked evidencia, másnak nem az, és fordítva. Meglep, hogy mennyire más lehet valakinek a véleménye egy másik nézőpontból, de ettől csak minden sokkal izgalmasabb, ugye?

Rák

Nem elég hatékony az edzés? Vezess kajanaplót (mikor, mit és mennyit eszel), és kérd ki egy edző véleményét online, hogy nyárra szuper formába lendülj!

Oroszlán

Végre totális erőbedobással tudsz a munkádra koncentrálni, mivel sikerült kipihenned magad. A sok lemaradásodat ma teljesen be tudod hozni. Szóval hajrá!

Szűz

Egy kis hibát felnagyítasz, egyáltalán nem vagy elnéző másokkal, pedig veled is előfordul hasonló, nem? Gondolj bele a másik helyzetébe, és csak utána ítélkezz, hidd el nem érdemes ilyen apróságokon összeveszni!

Mérleg

Akármilyen apró krízisen is mentek át a pasiddal, te azt iszonyatos mélypontnak érzed. Azért a legtöbb problémát beszélgetéssel és nyitottsággal meg tudjátok oldani!

Skorpió

Rengeteget dolgozol egy projekten, éjjel-nappal ezen jár az eszed, sok energiát fektetsz bele, és érzed is, hogy megéri, néha mégis kicsit veszítesz a lendületből. Ez teljesen normális, nem lehetsz minden pillanatban a topon.

Nyilas

Két ellentétes vélemény áll szemben, és te egyikkel sem értesz teljesen egyet – ezért viszont két tűz közé kerülsz, és mindkét féllel konfliktusod lehet, ráadásul a békülés elég hosszadalmas lehet, maradj ki belőle inkább!

Bak

Előáll egy helyzet, ami még neked is elég nehéz, pedig nem vagy ijedős. Hideg fejjel kell átgondolnod a dolgokat, és nem szabad kapkodnod, holnap vagy azután is ráérsz kitalálni, mi legyen!

Vízöntő

Képtelenség a pasid kedvében járni. Ne is próbálkozz tovább, ha az első kísérlettel nem mész semmire. Hagyd, hogy pufogjon magában, talán egyáltalán nincs szüksége társaságra…

Halak

Nem tisztáztátok pontosan kinek, mi a feladata, így viszont elég nagy galiba lehet a végeredmény. Inkább vedd át újra, mit vállaltál a munkádban és a magánéletedben is, hogy ne legyen nagyobb baj.

Még több

Horoszkóp