Horoszkóp: Április 1., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hosszú hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 1-jén is!

Horoszkóp: Április 1., Csütörtök

Kos

Egy hozzád közel álló személynek sikerül nagyon megsértenie. Annyira bánt, amit mondott vagy tett, hogy nem is tudsz másra gondolni, de vajon ő is tudja, hogy rosszul esett neked a dolog? Mert ha nem, azt sem sejti, hogy bocsánatot kéne kérnie…

Bika

Lesz egy kis dráma a kapcsolatodban a hosszú hétvégén, de csak jól jöttök ki belőle. Sok olyan dolog szóba kerülhet, amit kevésbé heves vitában nem mernétek felhozni a másiknak.

Ikrek

Nem kedvel az egyik kollégád, és ez borzasztóan zavar. Pedig ha belegondolsz, te sem szereted őt, akkor meg miért szeretnél megfelelni neki? Ne is foglalkozz vele, főleg nem a hosszú hétvégén!

Rák

Az exed miatt nincs nyugtod, nem érzed magad miatta késznek egy új szerelemre. Nem fair tőle, hogy szakítás után ennyire rád telepszik. Akkor se engedd neki, ha magányosnak érzed magad ebben a pár napban!

Oroszlán

Álmodozó üzemmódban vagy, a nyaraláson, izgis nyári programokon, fesztiválokon jár az eszed, amitől szuper kedved lesz, az viszont lelomboz, hogy mindez egyelőre totál bizonytalan. Próbálj most a pozitív dolgokra koncenrálni!

Szűz

Óriásiak az elvárásaid másokkal szemben, de magaddal még szigorúbb vagy, talán már túlságosan is! Kicsit lazíthatnál, nem kéne folyton magadat hibáztatnod mindenért…

Mérleg

Totálisan össze vagy zavarodva, szinten minden helyzetben az eszed teljesen mást mond, mint amit érzel. Inkább ma ne dönts semmiben, amit csak lehet, halassz jövőhétre!

Skorpió

Nehéz kifejezned az érzéseidet, de ma még lehetetlenebbnek tűnik megfogalmazni, mi is bánt igazából. Ez okozhat benned némi stresszt, de adj időt magadnak, előbb-utóbb rá fogsz jönni, hogyan kommunikáld.

Nyilas

Általában nehezen viseled az ünnepeket egyedül, de most kifejezettem jól esik a magány. Ne engedj a barátok nyomásának, ha ezúttal tényleg szeretnél a kanapén olvasgatni, filmet nézni.

Bak

Általában nem vagy híve a páros randiknak, de ha felmerül a hétvégén, akkor ne utasítsd vissza, mert remekül éreznétek magatokat, például a szabadban.

Vízöntő

Felbukkanhat egy pasi, akivel régebben nagyon jóban voltatok, az is lehet, hogy anno azért nem jöttetek össze, mert egyikőtök foglalt volt, de ez az akadály végre elthárul…

Halak

Egész héten rettegtél attól, hogy milyen lesz a húsvét, mert elég sokszor összekaptatok a pasiddal? Ne aggódj, ez csak egy kis  feszkó miatt volt, ha csak egymásra figyeltek, nem lesz semmi gond.

Még több

Horoszkóp