Virághoroszkóp: Mit árul el a szerelmi életedről?

Itt a tavasz, szóval ideje képbe kerülnöd a virághoroszkópoddal is!

Virághoroszkóp: Mit árul el a szerelmi életedről?

A hagyományos horoszkópon kívül még rengeteg verzió létezik, ami különböző szempontból határozza meg és osztja fel a személyiségtípusokat (gondolj csak a 4 elemre). Az egyik ilyen a virághoroszkóp, ami nem az asztrológia tizenkét csillagjegyén alapszik, hanem a kilenc bolygóhoz kapcsolódik. Vagyis nem az számít, melyik évben vagy hónapban születtél, hanem hogy melyik nap. Igaz, hogy a születésnapod 1-31 közé eshet, de ha a sülinapod meghaladja a 9-et, akkor a számjegyek összegét kell nézni. Mutatjuk!

Napraforgó

Ha a szülinapod a hónap 1., 10., 19., 28. napján van

Uralkodó bolygó: Nap

Mint ahogyan azt az 1 szám is mutatja, imádsz az első lenni, mindig, mindenben. Céltudatos vagy és kitartó, amit csak a fejedbe veszel, azt el is éred. Szeretsz a középpontban lenni, jól esik, ha mindenki rád figyel. Sokan azt gondolhatják elsőre, hogy önző és felületes vagy, de ha jobban megismernek, hamar rájönnek, hogy óriási a szíved! Örök optimista vagy, és ez a pozitív gondolkodást könnyen átragasztod a környezetedre is.

A szerelemben is szenvedélyes, lobbanékony vagy, aki imád flörtölni. Ha kinézel magadnak valakit, az tuti, hogy megszerzed magadnak, bármi áron, tulajdonképpen lerohanod őt a szerelmeddel. Ugyanakkor fordítva már nem bírod a kötöttségeket.

Akivel passzolsz: Bazsarózsa, Nefelejcs, Orchidea.

Bazsarózsa

Ha a szülinapod a hónap 2., 11., 20., 29. napján van

Virághoroszkóp, cosmopolitan, bazsarózsa.

A legfontosabb számodra a nyugalom és a béke. (Fotó: Getty Images / CoffeeAndMilk)

Uralkodó bolygó: Hold

Mindig a nyugira, harmóniára törekszel, nem bírod a konfliktusokat, hangos vitákat, vagy úgy általában a nagy nyüzsit. Nagyon jól tudsz alkalmazkodni, mivel hajlandó vagy kompromisszumokat kötni, csak hogy békesség legyen körülötted. Szereted az embereket, szívesen segítesz bárkinek, és jó tanácsokat is adsz általában. Okos vagy, kommunikatív és sok mindenben jártas, ezért bármiről el tudsz csevegni, akár órákat is. Szereted a társaságot, de nem szeretsz középpontban lenni.

A szerelemben is nagyon fontos számodra, hogy szellemileg is a megfelelő társ legyen melletted, akivel legalább olyan jól működik a kémia, mint az eszmecsere. Azzal együtt, hogy türelmes és nyugis vagy, könnyen megsértődsz, és a hangulatingadozásaidon sem mindig tud kiigazodni a pasid.

Akivel passzolsz:  Nefelejcs, Orchidea, Pipacs, Margaréta

Tátika

Ha a szülinapod a hónap 3., 12., 21., 30. napján van

Uralkodó bolygó: Jupiter

Te vagy az, aki folyamatosan nyüzsögsz, jössz-mész és nem bírsz egy helyben megülni. Kíváncsi vagy, tényleg minden érdekel, de minden csak egy kicsit. Ez igaz a munkádra, a hobbidra és sajnos a kapcsolataidra is. Épp ezért gyakran mondják rád hogy felületes és megbízhatatlan vagy, pedig csak arról van szó, hogy úgy érzed, rengeteg mindent meg kell még értened, tapasztalnod a világból, és nincs időd apróságokban elmerülni. Viszont könnyen ismerkedsz és imádod a nagy társaságot, épp ezért rengeteg barátod és haverod van.

A szerelemben is jellemző rád a hármas szám, mivel gykaran előfordul veled, hogy egyszerre akár két srácért is odavagy. Nem bírod a szabályokat, a kötöttségeket, szóval neked egy ilyen laza kapcsolat is simán belefér.

Akivel passzolsz: Pipacs, Rózsa, Tátika

Nefelejcs

Ha a szülinapod a hónap 4., 13., 22., 31. napján van

Uralkodó bolygó: Szaturnusz

Szerény és visszafogott vagy, néha túlságosan is. Gyakran érzed úgy, hogy nincs elég önbizalmad ahhoz, hogy felvedd a versenyt másokkal vagy előállj az ötleteiddel. Pedig sok mindenben tehetséges vagy, és óriási előnyöd, hogy precíz vagy, megbízható és alapos. Nehezen viseled a spontán dolgokat, változásokat, komfortosabban érzed magad, ha minden meg van tervezve, és épp ezért szívesebben követed a már bevett szokásokat, megoldásokat. Másik szuperhősképességed, hogy zseniálisan bánsz a pénzzel!

A szerelemben is a visszafogottság jellemző rád, picit szégyenlős és zárkózott is vagy, épp ezért nehezen találsz rá az igazira, mert nem könnyű megnyílni és bizalmat szavazni valakinek. Ha viszont valakit közel engedsz magadhoz, az egy életen számíthat a hűségedre és a támogatásodra.

Akivel passzolsz: Margaréta, Bazsarózsa, Pipacs

Kék liliom (Nőszirom)

Ha a szülinapod a hónap 5., 14., 23. napján van

Uralkodó bolygó: Merkúr

Imádsz utazni, világot látni, új embereket, kultúrákat megismerni. Intelligens vagy és vágysz is a tudásra, de inkább tapasztalás útján, sem mint az iskolapadban szerezed meg. Ez azért van, mert nem bírsz sokáig egy helyben lenni, ez igaz a melódra, az otthonodra és a kapcsolataidra, nálad tényleg minden idegilenes, hamar elunod magadat. Hangulatember vagy, ha olyan kedved van, túlórázol és te vagy a munka hőse, aztán hirtelen meggondolod magad, és két napig még csak nem is látnak a kollégáid.

A párkapcsolataidban sem bírod az állandóságot, hamar befordulsz tőle. Ha valaki meg akar tartani magának, annak óriási mozgásteret és szabadságot kell hagynia számodra. A házasság nálad valószínűleg szóba sem jöhet…

Akivel passzolsz: Napraforgó, Tátika

Pipacs

Ha a szülinapod a hónap 6., 15., 24. napján van

Uralkodó bolygó: Vénusz

Kedves, bájos, barátságos vagy, ugyanakkor nagyon érzékeny. Könnyen megszeretteted magad a környezeteddel, mivel csak úgy sugárzik belőled a jóság. Segítőkész vagy, jól alkalmazkodsz, szuper a problémamegoldó képességed és tökéletesen működsz csapatban, sőt igazából te vagy a mozgatórugója. Fejlett a szépérzéked, tele vagy kreatív ötletekkel és szereted is ezeket megvalósítani. Bírod a művészeteket, a jó kajákat és a szép holmikat.

Álmodozó, romantikus típus vagy, akinek nagyon fontos a szerelem és a család. Mindent meg is teszel azért, hogy a szeretteid és a szerelmed a lehető legjobban érezze magát. Ugyanakkor hiperérzékeny vagy, és nagyon könnyű téged megbántani, főleg azoknak, akiket közel érzel magadhoz.

Akivel passzolsz: Rózsa, Tátika

Orchidea

Ha a szülinapod a hónap 7., 16., 25. napján van

Uralkodó bolygó: Neptunusz

Igazi művészlélek vagy! Jellemzően zárkózott, álmodozó, kicsit elvont vagy, ugyanakkor borzasztóan tehetséges rengeteg művészetben, például jó a kézügyességed vagy az íráskészséged. Ezeket viszont ritkán hiszed el magadról, nem látod jónak az alkotásaidat, ötleteidet, még akkor sem, ha sokan dícsérnek. Talán a bizonytalanságodból fakadóan félsz felvállalni a véleményedet, inkább alkalmazkodsz, idomulsz másokhoz. Megbízható és hűséges barát vagy, jól tartasz titkot és extra támogató vagy.

A párkapcsolataidban is jellemzően inkább visszahúzódó vagy, a háttérből segíted és támogatod szerelmedet. Hűséges és odaadó társ vagy, de gyakran feladod a saját személyiségedet, elnyomod az igényeidet a másik kedvéért.

Akivel passzolsz: Tátika

Margaréta

Ha a szülinapod a hónap 8., 17., 26. napján van

Uralkodó bolygó: Plútó

Igazi maximalista vagy, aki elég magasra teszi a lécet, de nem csak mások, saját magad számára is. Ha valamibe belekezdesz, azt csakis ezer százalékon vagy hajlandó csinálni. Kritikus vagy és szőrszálhasogató, ugyanakkor vagy pont ezért képes vagy minden helyzetből és mindenkiből a legeslegjobbat kihozni. A munkád az életed, és folyamatosan keresed benne az újabb és újabb kihívásokat, amiket makacsul el is érsz. Akkor érzed biztonságban magad, ha mindent a kezedben tarthatsz.

A szerelemben is szeretsz te irányítani. A tökéletes társat keresed, és a kapcsolatokra is úgy gondolsz, mint egy folyamatosan fejlődő projektre, aminek a hibáit időről időre ki kell javítani. Türelmes vagy és a végsőkig kitartasz a választottad mellett, ha viszont csalódást okoz neked, örökre kizárod az életedből és sosem bocsátasz meg.

Akivel passzolsz: Nefelejcs, Bazsarózsa

Rózsa

Ha a szülinapod a hónap  9., 18., 27. napján van

Uralkodó bolygó: Mars

Nagyon erős a kisugárzásod, csak úgy árad belőled szépség, az életöröm és az energia, ezért ösztönösen vonzódnak hozzád az emberek. De bírod is, ha mindenki rád figyel, bókolnak, kedveskednek neked. Imádsz bulizni, utazni, szereted a luxust, a kényelmet, az egyedi cuccokat, de meg is dolgozol az életszínvonaladért. Néha talán túlságosan is komolyan veszed, és versenyt csinálsz belőle, de te amúgy is elég versengő típus vagy. Viszont nyílt lapokkal játszol, mindig őszinite vagy, néha bántóan, de azt vallod, inkább ez, mint a kétszínűség.

Ha viszont pasikról van szó, titkolod az érzéseidet, nem vagy hajlandó beszélni róluk, mert attól félsz, hogy visszaélnek vele és megbántanak. A romantika, a szerelem és a szex extra fontos számodra, de inkább nem ígérsz senkinek semmit, mert a hűség nem az erősséged…

Akivel passzolsz: Tátika, Pipacs

Bírod a virágokat? Akkor ezek is tetszeni fognak!

Még több

Horoszkóp