3 csillagjegy, aki jó hírt kap hétvégén

Ezek a csillagjegyek felkészülhetnek a legjobbra, végre pozitív irányt vesz az életük.

3 csillagjegy, aki jó hírt kap hétvégén

Oroszlán

Az egyik legnagyobb partiarc vagy a környezetedben, mindig is szeretted a társaságot, amiből mostanában nem sok jutott. Hétvégén viszont végre lehetőséged adódik arra, hogy egy kisebb összejövetelt szervezz (vagy részt vegyél egyben), és olyanokkal is találkozz, akiket már rég nem láttál. Szárnyalni fognak az energiáid, miután alaposan feltöltődtél a barátaidon keresztül. Még egy kellemes meglepetésben is részed lehet, olyan ember is betoppanhat hozzád, akire egyáltalán nem számítottál.

Nyilas

Nálad még ma beindulnak a jó dolgok, ugyanis kapsz egy olyan üzit, amire már régóta vártál. Ez lehet fizuemeléssel, pozícióváltással vagy egy új munkalehetőséggel kapcsolatos email is, mindenesetre az tuti, hogy extra pénz áll majd a házhoz. Mivel sokat stresszeltél ezzel kapcsolatban az elmúlt időben, most végre lazíthatsz egy kicsit és meglepheted magad hétvégén valami olyasmivel, amire régóta vágysz.

Vízöntő

Egyre nehezebben tudsz kiszakadni a szürke hétköznapokból és a mókuskerékből, most azonban olyan szuper hírt kapsz, amitől instant boldog leszel. Ez segíteni fog abban is, hogy végre lazulj egy kicsit és magadra, valamint a szeretteidre koncentrálj. Lánykérés, gólyahír és minden szóba jöhet, amit csak el tudsz képzelni. Végre lesz okod az ünneplésre.

Még többet az egyes csillagjegyekről itt olvashatsz:

Még több

Horoszkóp