Ilyen a csillagjegyek igazi arca a szerelemben

Hűséges? Öntelt? Vagy megközelíthetetlen? Mutatjuk, hogyan viselkednek az egyes csillagjegyek, ha fülig szerelmesek!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ilyen a csillagjegyek igazi arca a szerelemben

Kos – lehengerlő, de kissé öntelt

Ismerkedés közben a Kos szuper elbűvölő tud lenni és grandiózus romantikus gesztusaival bárkit le tud venni a lábáról. És bár az tényleg jól eshet a másiknak, ha a Kos folyamatosan csak rá összpontosít, az már nem annyira vonzó, ha közben el is nyomja a partnerét. A probléma az, hogy a Kosok túlságosan is énközpontúak és nehezen engednek a saját elképzelésükből. A legnagyobb feladatuk egy kapcsolatban, hogy az egyenlőségre törekedjenek és figyelembe vegyék a partnerük nézőpontját is.

Bika – nagyon tud szeretni, de nem tudja, mikor kell lelépni

Egy Bika nagyon tud szeretni és imádja kényeztetni a partnerét. A kényelemből és a komfortzónájából azonban nehezen lép ki, éppen azért az utolsó utáni pillanatig is hajlamos ragaszkodni egy kapcsolathoz. Még akkor is, amikor annak már nincs sok értelme. Ha valamiben jól érzi magát, ha valakihez hozzászokott, akkor arról nehezen mond le.

Ikrek – nehéz eldönteni, hogy mikor szerelmes

Az Ikrek igazi társasági pillangó, imádja a nyüzsgést, akkor érzik a legjobban magát, ha emberek között lehet. Ám pont ezért nehéz megmondani, hogy vajon vannak-e érzései valaki iránt, vagy egyszerűen csak barátkozni próbál. Az Ikrek a keresgélés közben hajlamos lehet több potenciális partner iránt is érzelmeket táplálni, de ha végül megtalálja azt, akinek tényleg oda tudja adni a szívét, akkor nincs több kertelés, bártan felvállalja a szerelmét.

Rák – gondoskodással mutatja ki a szerelmét

A Rák szeret az otthon biztonságában lenni, így hát a szeretetét is legkönnyebben út tudja kimutatni, ha a szerelmére főz, mos, takarít és mindig mindent rendben tart. Imád bekuckózni a kanapéra, egy otthoni összebújásnál neki nincs is számára romantikusabb randevú. A probléma az, hogy a gondoskodást hajlamos lehet kicsit túlzásba vinni, és egy idő után a partnerének nehezére eshet eldönteni, hogy vajon a párjával, vagy az anyjával él-e együtt.

Oroszlán – ha szerelmes, nincs nála hűségesebb

A szerelmes Oroszlán az ideális partner, nincs nála hűségesebb és megbízhatóbb társ a csillagjegyek között. Hatalmas szíve van, és rendkívül önzetlen tud lenni – és az ágyban nyújtott teljesítményéről még nem is beszéltünk… Bátran kijelenthetjük, hogy az Oroszlán nem csak a dzsungel, de a hálószoba királya is, aki mindig nagyon figyel rá, hogy partnerének örömet okozzon.

Szűz – nagyon tud szeretni és könnyen társfüggő lehet

A Szűz egy meglehetősen félénk csillagjegy, ezért jellemzően olyasvalakibe szeret bele, aki mellett teljesen biztonságban érzi magát. A probléma csak az, hogy egy idő után túlságosan függeni kezd a partnerétől, ami nem feltétlenül tesz jót a párkapcsolatának. Egy kapcsolatban a párok általában kiegészítik egymást, táplálják a másik energiáját – viszont ha egy Szűz beleszeret valakibe, hajlamos kaméleonná változni. Nem kiegészíteni fogja a partnerét, hanem teljesen olyanná válik, mint a másik.

Mérleg – nagyon könnyű vele, és pont ez a baj

A Mérleg nagyon odaadó tud lenni, nem stresszeli túl a dolgokat és nem megy bele a felesleges vitákba. Egy Mérleg hajlamos ráhagyni szinte minden döntést a partnerére, ami a partnernek persze jó lehet, de hosszú távon a Mérlegnek már kevésbé. Gondoskodó és figyelmes, bármikor képes feláldozni a saját igényeit és szükségleteit a másik érdekében – és pont ez a probléma. Egy idő után könnyen elveszítheti saját magát, saját egyéniségét a párja mellett.

Skorpió – vágyik a kötődésre, de néha túlzásba esik

A Skorpió a csillagjegyek között a legérzékibb. De nem csak az ágyban vágyik a szenvedélyre, hanem a hálószobán kívül is arra törekszik, hogy a partnerével minél mélyebb kapcsolatot alakítson ki.  Szeret hosszan beszélgetni az élet komolyabb dolgairól is, és szinte már betegesen vágyik rá, hogy a partneréhez minél közelebb kerüljön. Ez egyrészről pozitívum is lehet, de könnyen vezethet féltékenységi rohamokhoz és irracionális viselkedéshez.

Nyilas – meg akarja mutatni a világot, de nem túl érzelmes

A Nyilas nem a legérzelmesebb partner, de helyette nagyon lelkes, nagylelkű, imádja a kalandokat és szeret örömet okozni a partnerének.  Imád utazni, ahelyett hát, hogy a társát különféle ajándékokkal lepné meg, ő inkább az egész világot meg akarja neki mutatni. Imád új kultúrákat megismerni, és a fontos neki, hogy ebben a partnere is vele tartson.

Bak – nehéz közel kerülni hozzá

A Bak érzelmi falainak áttörése hatalmas kihívást jelenthet, de ha valaki hajlandó rá és veszi a fáradtságot, akkor végül sikerülhet a bizalmába férkőzni. Nem szép kimondani, de Bak a legnehezebben szerethető csillagjegy az összes közül. A Bak hideg és érzelemmentes a szerelemben, ő inkább kiszámíthatóságra és racionalitásra vágyik. Mivel az érzelmeit nem igen mutatja ki, egy párkapcsolatban ezt hajlamos anyagiakkal, különféle ajándékokkal pótolni.

Vízöntő – furcsán mutatja ki a szerelmét

Lehet, hogy a Vízöntő éppen fülig szerelmes, ám ezt a partnere nem biztos, hogy észreveszi. Ha nem is direkt, de a Vízöntő hajlamos hidegen és érzéketlenül viselkedni egy párkapcsolatban, ami miatt a párja gyakran érezheti úgy, hogy nem kap elég figyelmet és szeretetet tőle.  Pedig a Vízöntő nagyon is tud szeretni, csak nem feltétlenül úgy mutatja ki, ahogy azt a másik elvárná. Ő a legkülönlegesebb az összes csillagjegy közül, éppen ezért a furcsaságait is érdemes elnézni neki.

Halak – mélyen érez és könnyen megsebződik

A Halak szuper romantikus tud lenni. Ha valakibe beleszeret, ő lesz számára a legfontosabb az egész világon. A probléma csak az, hogy a szerelem nagyon könnyen el is tudja vakítani, és így a szíve is pillanatok alatt össze tud törni. Nagyon tud szeretni, de ha rosszul választ és ezt nem veszi észre időben, akkor könnyen benne tud ragadni egy toxikus, abuzív kapcsolatban.

Érdekelnek a csillagjegyes témák?

Címkék: csillagjegy csillagjegy jellemzés csillagjegyek kapcsolat szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

3 csillagjegy, aki sokkal magabiztosabbá válik májusban

3 csillagjegy, aki sokkal magabiztosabbá válik májusban

Rád férne egy kis biztatás, mert mostanában kimondottan nehezen érvényesíted az akaratodat és nehezen állsz ki magadért? Ha ezek közül az egyik a te csillagjegyed, akkor most van egy jó hírünk!

Csillagjegyek, akik zseniális párkapcsolati szakértők

Ezektől a csillagjegyektől érdemes szerelmi tanácsot kérned!

Ezért lesz a mai nap a legjobb egész májusban a csillagjegyed szerint

2021. május 8-án egy különleges csillagállásnak köszönhetően a zodiákus összes jegyének különlegesen jó, hasznos és boldog napja lehet. Olvasd el, rád mi vár!

Ez a 3 legveszélyesebb csillagjegy

Ezekkel a csillagjegyekkel jobb, ha vigyázol: nagyon nem akarod magadra haragítani őket.

Ennél a 3 csillagjegynél nincs türelmetlenebb

Ezek azok a csillagjegyek, akik egyszerűen képtelenek várni!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 7-én is!

Erre a 3 csillagjegyre bárki, bármikor számíthat

Ők azok, akik veled örülnek, és melletted állnak akkor is, ha támogatásra szorulsz. Igazi mázlista vagy, ha a környezetedben legalább egy ilyen csillagjegy van, de simán lehet, hogy pont te vagy a legnagyobb főnyeremény a társaságban.

Horoszkóp: Május 6., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 6-án is!

10 sztár, akiről nem is tudtad, hogy a Bika jegyében született

A hónap sztárjai a Bikák, ráadásul meglepően sok sztár született ebben a csillagjegyben. Ha kíváncsi vagy, kik, akkor görgess lejjebb.

3 csillagjegy, akikről nem is gondolnád, milyen félénkek

El sem hinnéd ezekről a csillagjegyekről, valójában mennyivel visszahúzódóbbak annál, mint amilyennek mutatják magukat.

Ezek a csillagjegyek képtelenek szívességet kérni

Ők azok a csillagjegyek, akik túl büszkék és önérzetesek ahhoz, hogy segítséget kérjenek másoktól.

Horoszkóp: Május 5., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 5-én is!

Ilyen vagy az ágyban a csillagjegyed szerint

A horoszkópod árulkodik arról, hogy milyen vagy a hálószoba falai között, amikor senki nem lát… Csekkold, rólad mit mond el!