Ezek a csillagjegyek viselik legrosszabbul, ha hazugságon kapják őket

Ők azok, akik a legnehezebben viselik a lebukás pillanatát. Te vajon köztük vagy?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezek a csillagjegyek viselik legrosszabbul, ha hazugságon kapják őket

Kos

A Kos csillagjegy születtei nagyon szeretnek úgy gondolni magukra, mint az igazság bajnokaira. Alapvetően ez igaz is rájuk, rendkívül egyenesek, szókimondók, általában nem félnek megmondani a másiknak a véleményüket. Amikor azonban valami butaságot csinálnak, hajlamosak sumákolni. Ezzel csak az a baj, hogy rendkívül rosszul hazudnak és így azonnal lebuknak. Ennél rosszabbat pedig egy Kos el sem tud képzelni, hiszen így csorbul a jó híre, folt esik a becsületén, amire eddig annyira büszke volt.

Ikrek

Az Ikrek jegyűek nehezen hoznak döntéseket, nehezen köteleződnek el, mindegy hogy bizonyos nézetekről vagy esetleg párkapcsolatról van szó. Emiatt velük nagyon könnyen megesik, hogy egyik nap ezt mondják, a másik nap pedig már az ellenkezőjét. A többi csillagjegy képviselői emiatt hazudósnak tartják, noha nagyon nem erről van szó! Az Ikrek abban az adott pillanatban meg van győződve róla 100 százalékig, hogy a teljes igazságot mondja. Próbáld meg elhinni neki, különben nagyon megbántod…

Oroszlán

Az Oroszlánok nagylelkűek, becsületesek, ugyanakkor imádnak a figyelem középpontjában lenni, amiért bármit képesek megtenni. Ha kell, sztorikat színeznek ki magukról, nagykat lódítanak, hogy menőbbnek, vonzónbbnak tűnjenek. Ezeken a meséken azonban a legtöbben azonnal átlátnak, ám nagyvonalúan legyintenek. Amikor azonban valaki szembesíti az Oroszlán a kamu szövegeivel, nagyon be tud sértődni, hiszen ez nem fér bele az önmagáról alkotott tökéletes képbe.

Mérleg

A Mérleg jegyben születettek szinte mindannyian társasági lények, akik szeretik a romantikát, a jó beszélgetéseket és a harmóniát. Ugyanakkor ki nem állhatják a konfliktusokat, ezeket igyekeznek megúszni, ehhez pedig bármilyen módszert bevetnek. Olykor bizony a hazugságot is. Érzékeny lelkük védelme érdekében sokszor a másiknak adnak igazat, miközben belül fortyognak a dühtől. Ha igazán jól ismered őket, könnyen rájöhetsz a turpisságra, de csak nagyon óvatosan szembesítsd a dologgal, különben kiakad és elviharzik.

A te csillagjegyed nem volt rajta a listán? Ezeken talán magadra ismersz:

Címkék: csillagjegy hazugság horoszkóp ikrek kos lebukás mérleg oroszlán őszinteség

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

3 csillagjegy, aki sokkal magabiztosabbá válik májusban

3 csillagjegy, aki sokkal magabiztosabbá válik májusban

Rád férne egy kis biztatás, mert mostanában kimondottan nehezen érvényesíted az akaratodat és nehezen állsz ki magadért? Ha ezek közül az egyik a te csillagjegyed, akkor most van egy jó hírünk!

Csillagjegyek, akik zseniális párkapcsolati szakértők

Ezektől a csillagjegyektől érdemes szerelmi tanácsot kérned!

Ezért lesz a mai nap a legjobb egész májusban a csillagjegyed szerint

2021. május 8-án egy különleges csillagállásnak köszönhetően a zodiákus összes jegyének különlegesen jó, hasznos és boldog napja lehet. Olvasd el, rád mi vár!

Ez a 3 legveszélyesebb csillagjegy

Ezekkel a csillagjegyekkel jobb, ha vigyázol: nagyon nem akarod magadra haragítani őket.

Ennél a 3 csillagjegynél nincs türelmetlenebb

Ezek azok a csillagjegyek, akik egyszerűen képtelenek várni!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 7-én is!

Erre a 3 csillagjegyre bárki, bármikor számíthat

Ők azok, akik veled örülnek, és melletted állnak akkor is, ha támogatásra szorulsz. Igazi mázlista vagy, ha a környezetedben legalább egy ilyen csillagjegy van, de simán lehet, hogy pont te vagy a legnagyobb főnyeremény a társaságban.

Horoszkóp: Május 6., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 6-án is!

10 sztár, akiről nem is tudtad, hogy a Bika jegyében született

A hónap sztárjai a Bikák, ráadásul meglepően sok sztár született ebben a csillagjegyben. Ha kíváncsi vagy, kik, akkor görgess lejjebb.

3 csillagjegy, akikről nem is gondolnád, milyen félénkek

El sem hinnéd ezekről a csillagjegyekről, valójában mennyivel visszahúzódóbbak annál, mint amilyennek mutatják magukat.

Ezek a csillagjegyek képtelenek szívességet kérni

Ők azok a csillagjegyek, akik túl büszkék és önérzetesek ahhoz, hogy segítséget kérjenek másoktól.

Horoszkóp: Május 5., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 5-én is!

Ilyen vagy az ágyban a csillagjegyed szerint

A horoszkópod árulkodik arról, hogy milyen vagy a hálószoba falai között, amikor senki nem lát… Csekkold, rólad mit mond el!