Ezek a csillagjegyek viselik legrosszabbul, ha hazugságon kapják őket

Ők azok, akik a legnehezebben viselik a lebukás pillanatát. Te vajon köztük vagy?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezek a csillagjegyek viselik legrosszabbul, ha hazugságon kapják őket

Kos

A Kos csillagjegy születtei nagyon szeretnek úgy gondolni magukra, mint az igazság bajnokaira. Alapvetően ez igaz is rájuk, rendkívül egyenesek, szókimondók, általában nem félnek megmondani a másiknak a véleményüket. Amikor azonban valami butaságot csinálnak, hajlamosak sumákolni. Ezzel csak az a baj, hogy rendkívül rosszul hazudnak és így azonnal lebuknak. Ennél rosszabbat pedig egy Kos el sem tud képzelni, hiszen így csorbul a jó híre, folt esik a becsületén, amire eddig annyira büszke volt.

Ikrek

Az Ikrek jegyűek nehezen hoznak döntéseket, nehezen köteleződnek el, mindegy hogy bizonyos nézetekről vagy esetleg párkapcsolatról van szó. Emiatt velük nagyon könnyen megesik, hogy egyik nap ezt mondják, a másik nap pedig már az ellenkezőjét. A többi csillagjegy képviselői emiatt hazudósnak tartják, noha nagyon nem erről van szó! Az Ikrek abban az adott pillanatban meg van győződve róla 100 százalékig, hogy a teljes igazságot mondja. Próbáld meg elhinni neki, különben nagyon megbántod…

Oroszlán

Az Oroszlánok nagylelkűek, becsületesek, ugyanakkor imádnak a figyelem középpontjában lenni, amiért bármit képesek megtenni. Ha kell, sztorikat színeznek ki magukról, nagykat lódítanak, hogy menőbbnek, vonzónbbnak tűnjenek. Ezeken a meséken azonban a legtöbben azonnal átlátnak, ám nagyvonalúan legyintenek. Amikor azonban valaki szembesíti az Oroszlán a kamu szövegeivel, nagyon be tud sértődni, hiszen ez nem fér bele az önmagáról alkotott tökéletes képbe.

Mérleg

A Mérleg jegyben születettek szinte mindannyian társasági lények, akik szeretik a romantikát, a jó beszélgetéseket és a harmóniát. Ugyanakkor ki nem állhatják a konfliktusokat, ezeket igyekeznek megúszni, ehhez pedig bármilyen módszert bevetnek. Olykor bizony a hazugságot is. Érzékeny lelkük védelme érdekében sokszor a másiknak adnak igazat, miközben belül fortyognak a dühtől. Ha igazán jól ismered őket, könnyen rájöhetsz a turpisságra, de csak nagyon óvatosan szembesítsd a dologgal, különben kiakad és elviharzik.

A te csillagjegyed nem volt rajta a listán? Ezeken talán magadra ismersz:

Címkék: csillagjegy hazugság horoszkóp ikrek kos lebukás mérleg oroszlán őszinteség

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Május 18., Kedd

Horoszkóp, Május 18., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 18-án is!

3 csillagjegy, akinek csodálatos hete lesz

Ez a hét tökéletes bizonyíték lesz néhány csillagjegy számára, hogy néha igenis az apró örömök adják a legfőbb energiaforrást.

Horoszkóp, Május 17., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 17-én is!

Ez a 3 csillagjegy függ legjobban mások véleményétől

És egyben egyezeket a csillagjegyeket a legkönnyebb elbizonytalanítani.

Csillagjegyed elárulja: ez a legvonzóbb tulajdonságod mások szerint

Minden csillagjegynek vannak olyan tulajdonsága, ami miatt kiemelkedik a többi közül. Tudd meg, te miért vagy olyan különleges!

Ez a 3 csillagjegy meglepően bevállalós az ágyban

Bár elsőre meg nem mondanád róluk, ez a három csillagjegy alig várja, hogy kiélhesse a merészebb énjét a hálószobában. Már csak a megfelelő partner és a tökéletes biztonsági szó hiányzik!

Sztárok, akiknek ugyanaz a csillagjegye, mint neked

Nem is gondolnád, hogy ezekkel a hírességekkel milyen sok közös van bennetek a csillagjegyetek alapján! Csekkold le, melyik sztár született ugyanakkor, mint te!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 14-én is!

3 csillagjegy, akinek a május lesz a szerencsehónapja idén

Ha a te csillagjegyed is a listán szerepel, mi a helyedben nem késlekednénk sokat a céljaink megvalósításával.

Ez a 3 csillagjegy függ legjobban a mobiljától

Neked is van olyan ismerősöd, aki egy lépést sem tesz a telója nélkül? Akkor nagy eséllyel ezek közé a csillagjegyek közé tartozik.

Horoszkóp, Május 13., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 13-án is!

Ezért a 4 csillagjegyért mindenki rajong

Népszerűek voltak a suliban, majd később a munkahelyükön is mindenki bírja őket, sőt a társaság szívei és lelkei, pedig nem is törik érte magukat. Kíváncsi vagy, mely csillagjegyekről van szó?

Ezért lesz ez a péntek az év legfontosabb asztrológiai napja

Ha bírod az ezotériát, rendszeresen követed a horoszkópokat és imádod, ha a csillagok is megtámogatják a céljaidat, jobb, ha figyelsz, ugyanis asztrológiailag fontos nap közeledik a héten.