3 csillagjegy, aki végre szuper hírt kap ezen a héten

Jó lenne már valami örömhírt kapni végre, ami az egész heted bearanyozza? Ezek a csillagjegyek garantáltan megkapják – de te vajon köztük vagy?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, aki végre szuper hírt kap ezen a héten

Már annak is örülsz, hogy kisüt a nap és nem esik az eső (mondtuk már, hogy imádjuk, amiért nálad mindig félig tele a pohár?), most viszont végre nem kell beérned ilyen apróságokkal. Feltéve, ha te is a szerencsés csillagjegyek listáján szerepelsz, akiknél borítékolt a szuper hír.

Halak

Amennyire álmodozó vagy, aki sodródik a terveivel és a karrierjével, most akkora hangsúlyt kapott nálad a család és az egészség fontossága. Néhány nap alatt totálisan átrendeződik benned, mi lényeges, és mi kevésbé az, ennek köszönhetően kevésbé vagy bizonytalan, szélsőséges és csapongó, amire rád egyébként nagyon jellemző. Egy családtagod egészségi állapotával kapcsolatban érkezhetnek pozitív hírek, amiből rengeteget merít majd az eddig talán számodra is kevésbé ismert reális éned.

Mérleg

Állandó hadilábon állsz a pénzügyeiddel és a kiadásaiddal, bármennyire is figyelsz, csak úgy folyik a pénz a kezeid közül, sőt az anyagiak nálad mindig parával teli fókuszt kapnak. A hét elején azonban pozitív híreket kapsz, ami hosszú hónapokra bebiztosít téged anyagilag. A csillagoktól függ, milyen formában érkezik a „bónusz”: elképzelhető, hogy nyersz egy csinosabb összeget, talán örökölsz egy távoli rokontól, vagy befigyel végre a jó kis előléptetés, amiről már olyan régen álmodozol – és amiért már annyira keményen megdolgoztál.

Ikrek

Hónapok óta úgy tekintesz a melódra, mint pénzforrásra, viszont már egyáltalán nem tesz boldoggá, amit csinálsz. Hogy ne égj ki totálisan, szabadidődben vadul ötletelsz, mihez is kezdhetnél az energiáiddal, most pedig úgy tűnik, reális céllá válhat, hogy beindítsd a saját kis bizniszedet. Valaki felfigyelt az ölteledre, és szívesen beszállna, hogy befektetőként támogasson. Használd ki a kínálkozó lehetőséget, mert a saját szabadságod és önállóságod kulcsát tartod hamarosan a kezedben.

Merülj el a horoszkópokban, és tudj meg minél többet az egyes csillagjegyekről:

Címkék: csillagjegy csillagjegyek ezotéria halak horoszkóp ikrek jó hír mérleg örömhír zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezért lesz ez a péntek az év legfontosabb asztrológiai napja

Ezért lesz ez a péntek az év legfontosabb asztrológiai napja

Ha bírod az ezotériát, rendszeresen követed a horoszkópokat és imádod, ha a csillagok is megtámogatják a céljaidat, jobb, ha figyelsz, ugyanis asztrológiailag fontos nap közeledik a héten.

Horoszkóp: Május 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 12-én is!

3 csillagjegy, akinek minden sikerülni fog a héten

Ha a te csillagjegyed is szerepel a listán, most érdemes új célokat kitűznöd és belevágnod abba, amit régóta terveztél. Hidd el, sikerrel jársz majd!

Horoszkóp: Május 11., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 11-én is!

3 csillagjegy, akire fantasztikus hét vár

Az élet sokkal szebb, mint amilyennek mutatta magát mostanában, és a következő csillagjegyek számára erre egyértelmű bizonyíték érkezik a héten.

Ezek a csillagjegyekkel kapcsolatos legnagyobb tévhitek

Minden csillagjeggyel kapcsolatban van néhány olyan elterjedt sztereotípia, ami a valóságban nem igaz, vagy legalábbis nem teljesen. Kíváncsi lettél a saját jegyedre, igaz?

Horoszkóp: Május 10., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 10-én is!

3 csillagjegy, aki sokkal magabiztosabbá válik májusban

Rád férne egy kis biztatás, mert mostanában kimondottan nehezen érvényesíted az akaratodat és nehezen állsz ki magadért? Ha ezek közül az egyik a te csillagjegyed, akkor most van egy jó hírünk!

Csillagjegyek, akik zseniális párkapcsolati szakértők

Ezektől a csillagjegyektől érdemes szerelmi tanácsot kérned!

Ezért lesz a mai nap a legjobb egész májusban a csillagjegyed szerint

2021. május 8-án egy különleges csillagállásnak köszönhetően a zodiákus összes jegyének különlegesen jó, hasznos és boldog napja lehet. Olvasd el, rád mi vár!

Ez a 3 legveszélyesebb csillagjegy

Ezekkel a csillagjegyekkel jobb, ha vigyázol: nagyon nem akarod magadra haragítani őket.

Ennél a 3 csillagjegynél nincs türelmetlenebb

Ezek azok a csillagjegyek, akik egyszerűen képtelenek várni!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 7-én is!