3 csillagjegy, aki végre szuper hírt kap ezen a héten

Jó lenne már valami örömhírt kapni végre, ami az egész heted bearanyozza? Ezek a csillagjegyek garantáltan megkapják – de te vajon köztük vagy?

3 csillagjegy, aki végre szuper hírt kap ezen a héten

Már annak is örülsz, hogy kisüt a nap és nem esik az eső (mondtuk már, hogy imádjuk, amiért nálad mindig félig tele a pohár?), most viszont végre nem kell beérned ilyen apróságokkal. Feltéve, ha te is a szerencsés csillagjegyek listáján szerepelsz, akiknél borítékolt a szuper hír.

Halak

Amennyire álmodozó vagy, aki sodródik a terveivel és a karrierjével, most akkora hangsúlyt kapott nálad a család és az egészség fontossága. Néhány nap alatt totálisan átrendeződik benned, mi lényeges, és mi kevésbé az, ennek köszönhetően kevésbé vagy bizonytalan, szélsőséges és csapongó, amire rád egyébként nagyon jellemző. Egy családtagod egészségi állapotával kapcsolatban érkezhetnek pozitív hírek, amiből rengeteget merít majd az eddig talán számodra is kevésbé ismert reális éned.

Mérleg

Állandó hadilábon állsz a pénzügyeiddel és a kiadásaiddal, bármennyire is figyelsz, csak úgy folyik a pénz a kezeid közül, sőt az anyagiak nálad mindig parával teli fókuszt kapnak. A hét elején azonban pozitív híreket kapsz, ami hosszú hónapokra bebiztosít téged anyagilag. A csillagoktól függ, milyen formában érkezik a „bónusz”: elképzelhető, hogy nyersz egy csinosabb összeget, talán örökölsz egy távoli rokontól, vagy befigyel végre a jó kis előléptetés, amiről már olyan régen álmodozol – és amiért már annyira keményen megdolgoztál.

Ikrek

Hónapok óta úgy tekintesz a melódra, mint pénzforrásra, viszont már egyáltalán nem tesz boldoggá, amit csinálsz. Hogy ne égj ki totálisan, szabadidődben vadul ötletelsz, mihez is kezdhetnél az energiáiddal, most pedig úgy tűnik, reális céllá válhat, hogy beindítsd a saját kis bizniszedet. Valaki felfigyelt az ölteledre, és szívesen beszállna, hogy befektetőként támogasson. Használd ki a kínálkozó lehetőséget, mert a saját szabadságod és önállóságod kulcsát tartod hamarosan a kezedben.

Merülj el a horoszkópokban, és tudj meg minél többet az egyes csillagjegyekről:

Még több

Horoszkóp