Csillagjegyek, akik sosem hagyják magukat elbizonytalanítani

Próbálkozhat valaki manipulációval, jöhet egy nehezebb időszak, ezek a csillagjegyek kiállnak az elképzeléseik és az álmaik mellett, és sosem kérdőjelezik meg magukat és a döntéseiket.

Csillagjegyek, akik sosem hagyják magukat elbizonytalanítani

Te mennyire adsz nagy hangsúlyt mások véleményének? Egyáltalán: te vagy az, aki általában befolyásol másokat, vagy téged határoz meg a többiek véleménye? A következő listában összegyűjtöttük, melyek azok a csillagjegyek, akik soha, semmilyen körülmények között nem engedik, hogy bárki vagy bármi elbizonytalanítsa őket.

Oroszlán

Igazi doromboló kiscica vagy azokkal, akik együttműködnek veled, de minimum – őszintén – kedvelnek, viszont másodpercek alatt képes vagy előrántani magadból a határozott fellépésű, végletekben gondolkodó nagymacska éned, ha fenyegetve érzed az egódat. Részedről ez egy teljesen tudatos védekezési mechanizmus, és nem kérsz elnézést azoktól, akiknél használod. Így elég gyorsan kialakítod a környezetedben, hogy nem jó ötlet téged elbizonytalanítani, az álláspontod védelméhez ugyanis nem félsz megvillantani a karmaidat. Hogy ez nem kifejezetten szolgálja a népszerűségedet? Ugyan, hiszen te már rég túl vagy azon a ponton, hogy mások elismeréséért melózz.

Kos

Mindig csinálhatnád jobban és aprólékosabban a munkádat, tervezhetnél előre okosabban, viszont ezeket a kritikákat kizárólag saját magadtól vagy hajlandó elviselni, ezek ugyanis nem építenek le, inkább motiválnak. Mások véleményéből sosem kérsz, holott ezek valójában sokkal fontosabbak számodra, mint szeretnéd, ezért inkább megtanultad eleve elhárítani a kéretlen okoskodásokat. Ez szuper, de legyen az a következő cél, hogy ha meg is találnak, egyszerűen lepattannak rólad, miután beépíted a hasznosítható infókat. És ha valakiről, rólad okkal pereghet le minden elbizonytalanító megjegyzés, hiszen pontos képed van róla, ki vagy, hova tartasz, és mit kell megtenned, hogy elérd az álmaidat.

Vízöntő

Te vagy a lehető legjobb példa arra, hogyan lehet valaki úgy határozott és biztos magában, hogy közben hihetetlenül kiegyensúlyozott személyiség, aki rugalmas, igazodik másokhoz, viszont sosem függ a környezete hangulatától, céljaitól, érdekeitől. Meghallgatsz másokat, akik elégedetlenek a körülményeikkel, és akár tanácsot is adsz, de minimum biztatod a másikat. De sosem engeded be annyira mások negatív érzelmeit, hogy az romboló hatással legyen a saját motivációdra. Ahogy azt is érdemes tőled eltanulni, hogyan ne akarjon valaki mindenáron alkalmazkodó személyiséget faragni a született pesszimista ismerőseiből. Elfogadsz másokat, de meghúzod a határaidat, és nálad profibban ezt senki nem csinálja.

Legyél expert csillagjegy és horoszkóp témában:

Még több

Horoszkóp