Csillagjegyek, akik sosem hagyják magukat elbizonytalanítani

Próbálkozhat valaki manipulációval, jöhet egy nehezebb időszak, ezek a csillagjegyek kiállnak az elképzeléseik és az álmaik mellett, és sosem kérdőjelezik meg magukat és a döntéseiket.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csillagjegyek, akik sosem hagyják magukat elbizonytalanítani

Te mennyire adsz nagy hangsúlyt mások véleményének? Egyáltalán: te vagy az, aki általában befolyásol másokat, vagy téged határoz meg a többiek véleménye? A következő listában összegyűjtöttük, melyek azok a csillagjegyek, akik soha, semmilyen körülmények között nem engedik, hogy bárki vagy bármi elbizonytalanítsa őket.

Oroszlán

Igazi doromboló kiscica vagy azokkal, akik együttműködnek veled, de minimum – őszintén – kedvelnek, viszont másodpercek alatt képes vagy előrántani magadból a határozott fellépésű, végletekben gondolkodó nagymacska éned, ha fenyegetve érzed az egódat. Részedről ez egy teljesen tudatos védekezési mechanizmus, és nem kérsz elnézést azoktól, akiknél használod. Így elég gyorsan kialakítod a környezetedben, hogy nem jó ötlet téged elbizonytalanítani, az álláspontod védelméhez ugyanis nem félsz megvillantani a karmaidat. Hogy ez nem kifejezetten szolgálja a népszerűségedet? Ugyan, hiszen te már rég túl vagy azon a ponton, hogy mások elismeréséért melózz.

Kos

Mindig csinálhatnád jobban és aprólékosabban a munkádat, tervezhetnél előre okosabban, viszont ezeket a kritikákat kizárólag saját magadtól vagy hajlandó elviselni, ezek ugyanis nem építenek le, inkább motiválnak. Mások véleményéből sosem kérsz, holott ezek valójában sokkal fontosabbak számodra, mint szeretnéd, ezért inkább megtanultad eleve elhárítani a kéretlen okoskodásokat. Ez szuper, de legyen az a következő cél, hogy ha meg is találnak, egyszerűen lepattannak rólad, miután beépíted a hasznosítható infókat. És ha valakiről, rólad okkal pereghet le minden elbizonytalanító megjegyzés, hiszen pontos képed van róla, ki vagy, hova tartasz, és mit kell megtenned, hogy elérd az álmaidat.

Vízöntő

Te vagy a lehető legjobb példa arra, hogyan lehet valaki úgy határozott és biztos magában, hogy közben hihetetlenül kiegyensúlyozott személyiség, aki rugalmas, igazodik másokhoz, viszont sosem függ a környezete hangulatától, céljaitól, érdekeitől. Meghallgatsz másokat, akik elégedetlenek a körülményeikkel, és akár tanácsot is adsz, de minimum biztatod a másikat. De sosem engeded be annyira mások negatív érzelmeit, hogy az romboló hatással legyen a saját motivációdra. Ahogy azt is érdemes tőled eltanulni, hogyan ne akarjon valaki mindenáron alkalmazkodó személyiséget faragni a született pesszimista ismerőseiből. Elfogadsz másokat, de meghúzod a határaidat, és nálad profibban ezt senki nem csinálja.

Legyél expert csillagjegy és horoszkóp témában:

Címkék: befolyásolni biztos magában csillagjegy elbizonytalanítani ezotéria határozott horoszkóp kiáll magáért kos oroszlán vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

3 csillagjegy, aki sokkal magabiztosabbá válik májusban

3 csillagjegy, aki sokkal magabiztosabbá válik májusban

Rád férne egy kis biztatás, mert mostanában kimondottan nehezen érvényesíted az akaratodat és nehezen állsz ki magadért? Ha ezek közül az egyik a te csillagjegyed, akkor most van egy jó hírünk!

Csillagjegyek, akik zseniális párkapcsolati szakértők

Ezektől a csillagjegyektől érdemes szerelmi tanácsot kérned!

Ezért lesz a mai nap a legjobb egész májusban a csillagjegyed szerint

2021. május 8-án egy különleges csillagállásnak köszönhetően a zodiákus összes jegyének különlegesen jó, hasznos és boldog napja lehet. Olvasd el, rád mi vár!

Ez a 3 legveszélyesebb csillagjegy

Ezekkel a csillagjegyekkel jobb, ha vigyázol: nagyon nem akarod magadra haragítani őket.

Ennél a 3 csillagjegynél nincs türelmetlenebb

Ezek azok a csillagjegyek, akik egyszerűen képtelenek várni!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 7-én is!

Erre a 3 csillagjegyre bárki, bármikor számíthat

Ők azok, akik veled örülnek, és melletted állnak akkor is, ha támogatásra szorulsz. Igazi mázlista vagy, ha a környezetedben legalább egy ilyen csillagjegy van, de simán lehet, hogy pont te vagy a legnagyobb főnyeremény a társaságban.

Horoszkóp: Május 6., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 6-án is!

10 sztár, akiről nem is tudtad, hogy a Bika jegyében született

A hónap sztárjai a Bikák, ráadásul meglepően sok sztár született ebben a csillagjegyben. Ha kíváncsi vagy, kik, akkor görgess lejjebb.

3 csillagjegy, akikről nem is gondolnád, milyen félénkek

El sem hinnéd ezekről a csillagjegyekről, valójában mennyivel visszahúzódóbbak annál, mint amilyennek mutatják magukat.

Ezek a csillagjegyek képtelenek szívességet kérni

Ők azok a csillagjegyek, akik túl büszkék és önérzetesek ahhoz, hogy segítséget kérjenek másoktól.

Horoszkóp: Május 5., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 5-én is!

Ilyen vagy az ágyban a csillagjegyed szerint

A horoszkópod árulkodik arról, hogy milyen vagy a hálószoba falai között, amikor senki nem lát… Csekkold, rólad mit mond el!