Ezeket a csillagjegyeket viseli meg legjobban a hidegfront

Eső, szél, hózápor – semmi jót nem ígér a mai időjárás (sem), és bizonyos csillagjegyeket sajnos csak még jobban megvisel majd a minket kínzó hidegfront.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezeket a csillagjegyeket viseli meg legjobban a hidegfront

Már pont felkészültél a tavaszra, beszerezted az alakodhoz és stílusodhoz passzoló ruhát, vagy merészkedtél felvenni néhány világosabb cipőt, majd a nagy sikerrel (hmmm) való tekintettel újra beköszöntött a tél – nem is számoljuk, idén már hányadik alkalommal. Ráadásul, ha ezekhez a csillagjegyekhez tartozol, rád különösen erős hatással van a hidegfront.

Ikrek

A benned élő örök pesszimista, aki szebb napokon mélyen alszik, most szinte tombol, és te vagy az, aki folyamatosan fúrod meg a saját ötleteidet, lépéseidet, erőfeszítéseidet. Minek neked ellenség, ha nem tudod kikapcsolni magad egy-egy rosszabb napodon? És sajnos most nagyon rossz napokat élsz meg… Könnyen konfliktushelyzet alakulhat ki körülötted, főleg karrier és szerelmi fronton, ezért mindennél fontosabb, hogy ötször is átgondold a reakcióidat. Ha valamikor, most ajánlott, hogy szabadnapot vegyél ki, és 1-2 napra kivond magad a forgalomból – a te érdekedben.

Nyilas

Már pont flowban voltál, és úgy érezted, végre elindult az életed egy olyan irányba, ami elégedettséggel tölt el. Most viszont valami nagyon nem oké, bizonytalan vagy, még a díszpárnába is belekötsz, amikor viszont valaki beleáll a vitába, folyamatosan mást hibáztatsz. Spoiler: nyugodtan kend az időjárásra, és ne keress magadnak ellenségeket feleslegesen, egyszerűen tedd a dolgod, és ne felejtsd el magad megjutalmazni a nehezebb napok végén.

Halak

Az érzékenységed egyszerre átok és áldás számodra – most sajnos előbbit tapasztalhatod, méghozzá óriási adagban. A megfelelő időben (lásd: novembertől februárig) ezerrel megéled a kuckózást, még akkor is, ha más már szabadulna a hidegtől és a fagytól. Attól viszont megőrülsz, amikor a tavaszból csípnek le, ami számodra különösen fontos, töltekezésről és megújulásról szóló időszak. Lehangolt, céltalan, és kifejezetten önbántó napokat élhetsz meg, ezért nagyon fontos, hogy még csak véletlenül se most akarj komoly kérdésekben dönteni. Tudjuk, hogy nem a te műfajod, hogy átevickélj egy napon, de most egyszerűen nincs jobb stratégia. Kitartás, hamarosan látni fogod a végét és újra ugyanaz a motivált energiabomba leszel, aki legjobban szeretsz lenni.

És most ideje, hogy kicsit jobb kedvre derülj – segíthetünk?

Címkék: csillagjegy csillagjegyek halak hatás hidegfront horoszkóp ikrek negatív energiák nyilas rossz kedv

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezért lesz ez a péntek az év legfontosabb asztrológiai napja

Ezért lesz ez a péntek az év legfontosabb asztrológiai napja

Ha bírod az ezotériát, rendszeresen követed a horoszkópokat és imádod, ha a csillagok is megtámogatják a céljaidat, jobb, ha figyelsz, ugyanis asztrológiailag fontos nap közeledik a héten.

Horoszkóp: Május 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 12-én is!

3 csillagjegy, akinek minden sikerülni fog a héten

Ha a te csillagjegyed is szerepel a listán, most érdemes új célokat kitűznöd és belevágnod abba, amit régóta terveztél. Hidd el, sikerrel jársz majd!

Horoszkóp: Május 11., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 11-én is!

3 csillagjegy, akire fantasztikus hét vár

Az élet sokkal szebb, mint amilyennek mutatta magát mostanában, és a következő csillagjegyek számára erre egyértelmű bizonyíték érkezik a héten.

Ezek a csillagjegyekkel kapcsolatos legnagyobb tévhitek

Minden csillagjeggyel kapcsolatban van néhány olyan elterjedt sztereotípia, ami a valóságban nem igaz, vagy legalábbis nem teljesen. Kíváncsi lettél a saját jegyedre, igaz?

Horoszkóp: Május 10., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 10-én is!

3 csillagjegy, aki sokkal magabiztosabbá válik májusban

Rád férne egy kis biztatás, mert mostanában kimondottan nehezen érvényesíted az akaratodat és nehezen állsz ki magadért? Ha ezek közül az egyik a te csillagjegyed, akkor most van egy jó hírünk!

Csillagjegyek, akik zseniális párkapcsolati szakértők

Ezektől a csillagjegyektől érdemes szerelmi tanácsot kérned!

Ezért lesz a mai nap a legjobb egész májusban a csillagjegyed szerint

2021. május 8-án egy különleges csillagállásnak köszönhetően a zodiákus összes jegyének különlegesen jó, hasznos és boldog napja lehet. Olvasd el, rád mi vár!

Ez a 3 legveszélyesebb csillagjegy

Ezekkel a csillagjegyekkel jobb, ha vigyázol: nagyon nem akarod magadra haragítani őket.

Ennél a 3 csillagjegynél nincs türelmetlenebb

Ezek azok a csillagjegyek, akik egyszerűen képtelenek várni!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 7-én is!