Ezeket a csillagjegyeket viseli meg legjobban a hidegfront

Eső, szél, hózápor – semmi jót nem ígér a mai időjárás (sem), és bizonyos csillagjegyeket sajnos csak még jobban megvisel majd a minket kínzó hidegfront.

Ezeket a csillagjegyeket viseli meg legjobban a hidegfront

Már pont felkészültél a tavaszra, beszerezted az alakodhoz és stílusodhoz passzoló ruhát, vagy merészkedtél felvenni néhány világosabb cipőt, majd a nagy sikerrel (hmmm) való tekintettel újra beköszöntött a tél – nem is számoljuk, idén már hányadik alkalommal. Ráadásul, ha ezekhez a csillagjegyekhez tartozol, rád különösen erős hatással van a hidegfront.

Ikrek

A benned élő örök pesszimista, aki szebb napokon mélyen alszik, most szinte tombol, és te vagy az, aki folyamatosan fúrod meg a saját ötleteidet, lépéseidet, erőfeszítéseidet. Minek neked ellenség, ha nem tudod kikapcsolni magad egy-egy rosszabb napodon? És sajnos most nagyon rossz napokat élsz meg… Könnyen konfliktushelyzet alakulhat ki körülötted, főleg karrier és szerelmi fronton, ezért mindennél fontosabb, hogy ötször is átgondold a reakcióidat. Ha valamikor, most ajánlott, hogy szabadnapot vegyél ki, és 1-2 napra kivond magad a forgalomból – a te érdekedben.

Nyilas

Már pont flowban voltál, és úgy érezted, végre elindult az életed egy olyan irányba, ami elégedettséggel tölt el. Most viszont valami nagyon nem oké, bizonytalan vagy, még a díszpárnába is belekötsz, amikor viszont valaki beleáll a vitába, folyamatosan mást hibáztatsz. Spoiler: nyugodtan kend az időjárásra, és ne keress magadnak ellenségeket feleslegesen, egyszerűen tedd a dolgod, és ne felejtsd el magad megjutalmazni a nehezebb napok végén.

Halak

Az érzékenységed egyszerre átok és áldás számodra – most sajnos előbbit tapasztalhatod, méghozzá óriási adagban. A megfelelő időben (lásd: novembertől februárig) ezerrel megéled a kuckózást, még akkor is, ha más már szabadulna a hidegtől és a fagytól. Attól viszont megőrülsz, amikor a tavaszból csípnek le, ami számodra különösen fontos, töltekezésről és megújulásról szóló időszak. Lehangolt, céltalan, és kifejezetten önbántó napokat élhetsz meg, ezért nagyon fontos, hogy még csak véletlenül se most akarj komoly kérdésekben dönteni. Tudjuk, hogy nem a te műfajod, hogy átevickélj egy napon, de most egyszerűen nincs jobb stratégia. Kitartás, hamarosan látni fogod a végét és újra ugyanaz a motivált energiabomba leszel, aki legjobban szeretsz lenni.

És most ideje, hogy kicsit jobb kedvre derülj – segíthetünk?

Még több

Horoszkóp