3 csillagjegy, aki váratlan meglepetésben részesül a héten

Hidegfront, eső, és most végre valami jó is történik a listán szereplő csillagjegyekkel. Olvass tovább, köztük vagy-e.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, aki váratlan meglepetésben részesül a héten

Azt már kideríthetted, mely csillagjegyeket viseli meg legjobban a hidegfront, ahogy azt is, ki számíthat pozitív történésekre ezen a héten. Hogy te már valamilyen kis apróságnak is örülnél, ami felvillanyoz és lendületet ad? Türelem, a csillagok erről is gondoskodnak!

Skorpió

Imádsz adni, és sosem vársz érte viszonzást, egyszerűen feltölt, ha boldoggá tehetsz másokat magad körül. Viszont az elmúlt időszakban annyira belevesztél abban, hogy mások jól érezzék magukat, hogy totálisan megfeledkeztél magadról, ami nagyon nincs jól. Egy barátod vagy kollégád azonban ezt pontosan látja, és egy kis figyelmességgel gondoskodik arról, hogy előrébb helyezd magad a fontossági listádon.

Ikrek

Mondjuk ki: elhanyagoltad magad az elmúlt hónapokban, pedig az, hogy jól ápolt vagy és figyelsz magadra, alapjáraton kifejezetten az erősségeid közé tartozik. Vagy a kedvenc webshopjaid értékelik, hogy újra felvetted a fonalat, vagy menő akciókba botlasz, de akár egy kisebb nyeremény is befigyelhet, aminek az árából megajándékozhatod magad. Egy biztos: a fókusz most legyen rajtad és a saját közérzeted javításán.

Bak

A munkahelyeden a felettesed, vagy egy céges partner értékeli annyira a munkádat, hogy mindenáron egy kis ajándékkal szeretné meghálálni, esetleg valaki az ismerősi körből, akinek tettél a múltban egy nem is olyan apró szívességet. Az ajándék a legjobbkor jön, mert már pont kezdted megkérdőjelezni, valóban megéri-e ennyi energiát fektetned a munkádba, és ennyire önzetlenül viszonyulni mindenkihez. A válasz határozottan igen, és erre most az univerzum is ráerősít.

Ha horoszkópból sosem elég:

Címkék: ajándék bak csillagjegy csillagjegyek ezotéria horoszkóp ikrek meglepetés skorpió

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Május 18., Kedd

Horoszkóp, Május 18., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 18-án is!

3 csillagjegy, akinek csodálatos hete lesz

Ez a hét tökéletes bizonyíték lesz néhány csillagjegy számára, hogy néha igenis az apró örömök adják a legfőbb energiaforrást.

Horoszkóp, Május 17., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 17-én is!

Ez a 3 csillagjegy függ legjobban mások véleményétől

És egyben egyezeket a csillagjegyeket a legkönnyebb elbizonytalanítani.

Csillagjegyed elárulja: ez a legvonzóbb tulajdonságod mások szerint

Minden csillagjegynek vannak olyan tulajdonsága, ami miatt kiemelkedik a többi közül. Tudd meg, te miért vagy olyan különleges!

Ez a 3 csillagjegy meglepően bevállalós az ágyban

Bár elsőre meg nem mondanád róluk, ez a három csillagjegy alig várja, hogy kiélhesse a merészebb énjét a hálószobában. Már csak a megfelelő partner és a tökéletes biztonsági szó hiányzik!

Sztárok, akiknek ugyanaz a csillagjegye, mint neked

Nem is gondolnád, hogy ezekkel a hírességekkel milyen sok közös van bennetek a csillagjegyetek alapján! Csekkold le, melyik sztár született ugyanakkor, mint te!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 14-én is!

3 csillagjegy, akinek a május lesz a szerencsehónapja idén

Ha a te csillagjegyed is a listán szerepel, mi a helyedben nem késlekednénk sokat a céljaink megvalósításával.

Ez a 3 csillagjegy függ legjobban a mobiljától

Neked is van olyan ismerősöd, aki egy lépést sem tesz a telója nélkül? Akkor nagy eséllyel ezek közé a csillagjegyek közé tartozik.

Horoszkóp, Május 13., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 13-án is!

Ezért a 4 csillagjegyért mindenki rajong

Népszerűek voltak a suliban, majd később a munkahelyükön is mindenki bírja őket, sőt a társaság szívei és lelkei, pedig nem is törik érte magukat. Kíváncsi vagy, mely csillagjegyekről van szó?

Ezért lesz ez a péntek az év legfontosabb asztrológiai napja

Ha bírod az ezotériát, rendszeresen követed a horoszkópokat és imádod, ha a csillagok is megtámogatják a céljaidat, jobb, ha figyelsz, ugyanis asztrológiailag fontos nap közeledik a héten.