Ezek a csillagjegyek a legnagyobb mázlisták

Ők hárman szinte vonzzák magukhoz a sikert, a szerencsét és a szuper embereket, és most kiderül, a csillagjegyed alapján vajon te is közéjük tartozol-e vagy sem!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezek a csillagjegyek a legnagyobb mázlisták

Itt a péntek, és ennél jobbat nem is kívánhatnál? Simán befigyelhet még egy váratlan meglepetés a héten, most pedig az is kiderül, mennyire szerencsés 10-es skálán.

Vízöntő

Sosem erőlködsz, az akarás nem a te műfajod, körülötted egész egyszerűen csak megtörténnek a dolgok – viszont általában úgy, ahogy azt szeretnéd. Elkerülnek a drámák, bevonzod a jó dolgokat, és ami a legfontosabb, csak jó emberek vesznek körül, mert pontosan tudod, kivel érdemes barátkoznod, és kit kerülj el távolról. Ezek után még csodálkozol, ha az életed pont úgy alakul, amilyen te magad is vagy? Mások mázlinak látják, te viszont legbelül tudod, a döntéseid és az érzéseid eredménye a te igazi szerencsecsillagod.

Halak

A Vízöntőhöz hasonlóan a külvilág sokszor a te esetedben is csak azt látja, hogy jó dolgok történnek veled, az ezzel járó kemény munkát viszont nem. Te azonban – ellentétben az előző jeggyel – már közel sem vagy annyira kiegyensúlyozott, néha kifejezetten kétségbeesetten, és a végsőkig küzdesz valamiért. Amin a fókuszod, ott lesz az eredmény is, csak azt kell megtanulnod, hogy ez erőlködés nélkül is menni fog.

Skorpió

Mindig két lépéssel haladsz mások előtt, így nem csoda, ha sokan irigykedve nézik a sikereidet. Pláne úgy, hogy nem feltétlenül te rakod bele a legtöbb munkát és energiát, viszont mindig eléred, amit akarsz. A titkod valójában nem a szerencse, hanem a saját magadba vetett hited. Ettől vagy te annyira flowban, ezért haladsz megállíthatatlanul, és ezért sikerül minden – megtanultál saját magad legjobb barátja lenni.

Megnyithatjuk a csillagjegy-csapot?

Címkék: csillagjegy ezotéria halak horoszkóp mázlista skorpió szerencse vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Május 18., Kedd

Horoszkóp, Május 18., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 18-án is!

3 csillagjegy, akinek csodálatos hete lesz

Ez a hét tökéletes bizonyíték lesz néhány csillagjegy számára, hogy néha igenis az apró örömök adják a legfőbb energiaforrást.

Horoszkóp, Május 17., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 17-én is!

Ez a 3 csillagjegy függ legjobban mások véleményétől

És egyben egyezeket a csillagjegyeket a legkönnyebb elbizonytalanítani.

Csillagjegyed elárulja: ez a legvonzóbb tulajdonságod mások szerint

Minden csillagjegynek vannak olyan tulajdonsága, ami miatt kiemelkedik a többi közül. Tudd meg, te miért vagy olyan különleges!

Ez a 3 csillagjegy meglepően bevállalós az ágyban

Bár elsőre meg nem mondanád róluk, ez a három csillagjegy alig várja, hogy kiélhesse a merészebb énjét a hálószobában. Már csak a megfelelő partner és a tökéletes biztonsági szó hiányzik!

Sztárok, akiknek ugyanaz a csillagjegye, mint neked

Nem is gondolnád, hogy ezekkel a hírességekkel milyen sok közös van bennetek a csillagjegyetek alapján! Csekkold le, melyik sztár született ugyanakkor, mint te!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 14-én is!

3 csillagjegy, akinek a május lesz a szerencsehónapja idén

Ha a te csillagjegyed is a listán szerepel, mi a helyedben nem késlekednénk sokat a céljaink megvalósításával.

Ez a 3 csillagjegy függ legjobban a mobiljától

Neked is van olyan ismerősöd, aki egy lépést sem tesz a telója nélkül? Akkor nagy eséllyel ezek közé a csillagjegyek közé tartozik.

Horoszkóp, Május 13., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 13-án is!

Ezért a 4 csillagjegyért mindenki rajong

Népszerűek voltak a suliban, majd később a munkahelyükön is mindenki bírja őket, sőt a társaság szívei és lelkei, pedig nem is törik érte magukat. Kíváncsi vagy, mely csillagjegyekről van szó?

Ezért lesz ez a péntek az év legfontosabb asztrológiai napja

Ha bírod az ezotériát, rendszeresen követed a horoszkópokat és imádod, ha a csillagok is megtámogatják a céljaidat, jobb, ha figyelsz, ugyanis asztrológiailag fontos nap közeledik a héten.