Ezek a csillagjegyek teljesen más emberek lesznek, ha szerelmesek

Ők azok a csillagjegyek, akik a legnagyobb meglepetést okozzák személyiségváltozásukkal a környezetüknek, amikor szerelmesek lesznek. Te köztük vagy?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezek a csillagjegyek teljesen más emberek lesznek, ha szerelmesek

Úgy nyúlsz a napi horoszkópodért, mint más a kávéért? A legjobb helyen jársz! Most épp azoknak a csillagjegyeknek a listáját szedtük össze, akik teljesen kifordulnak magukból, ha szerelmesek – persze, csakis a legjobb értelemben.

Bak

A Bak csillagjegy szülötteire általában sokan rásütik, hogy merevek, túl komolyak és zárkózottak. Talán még azt is megkaphatják olykor, hogy hidegek. Pedig ez hatalmas butaság, valójában nagyon is mélyérzésű emberekről van szó, csak nehezen találnak olyat, akinek ezt meg merik mutatni. Ha azonban beköszönt az életükbe a szerelem, lassan, de biztosan feloldódnak. A környezetük, talán még a saját családjuk számára is úgy tűnhet, egy teljesen új emberré válnak. Sokat nevetnek, párjukat apró érintésekkel, ölelésekkel igyekeznek boldoggá tenni a nap minden percében.

Bika

A Bika mindig nagyon keményen dolgozik a céljaiért, ezektől úgy tűnik, semmi és senki nem tántoríthatja el. De az igazság az, hogy tényleg csak úgy tűnik! Amikor ugyanis betoppant az életébe egy új szerelem, még ő is képes mindent eldobni érte. Ennek oka, hogy mélyen belül sokkal jobban vágyik a szeretetre és szerelemre, mint az anyagi javakra, még ha erről néha hajlamos is megfeledkezni. Egy szerelmes Bikát arról lehet a legkönnyebben felismerni, hogy nagyon ügyel a megjelenésére, mindig csábító akar lenni. Máskor kerüli a feltűnést, de ebben az esetben nem bánja, ha vonzza a tekinteteket.

Ikrek

Az Ikrek bár nagyon barátságos, igen bizalmatlan is. Számára komoly gondot okoz, hogy igazán közel engedjen magához valakit, nagyon komolyan tart attól, hogy összetörik a szívét. Néha azonban – kitartó és kemény munkával – el lehet érni, hogy beengedjen valakit a maga kis világába, ha pedig ez megtörténik, párja egy teljesen új oldalát ismerheti meg. Bár alapvetően a beszéd a szeretetnyelve, a szerelmes Ikrek ölel, simogat és csókol, bújós lesz, akár egy kiscica. Ez a viselkedés tőle szokatlannak tűnhet, pláne, hogy nem a legszerelmesebb csillagjegyek egyikéről beszélünk, tehát eleve ritkán él át hasonló nagy érzelmeket.

Oroszlán

Az Oroszlán alapvetően azt szereti, ha mindenki rá figyel, ha mindenki az ő óhajait lesi, nem igen szokott másokkal törődni, hacsak nem valaki egészen különlegesről van szó. Szerelmesen azonban ez nagyon megváltozik nála, kedves, figyelmes és törődő lesz, párjáért a csillagokat is lehozná az égről. Amíg lángol, nincs nála tüzesebb. Sajnos azonban nála nem szokott sokáig tartani a szerelem, ha kihűlnek az érzései, olyanná válik, amilyen korábban volt. Ez a másik félt nagyon megviselheti, hiszen személyiségének ezt a részét ő nem ismerhette korábbról.

Jöhet még több csillagjegy?

Címkék: bak bika csillagjegy csillagjegyek ezotéria horoszkóp ikrek megváltozik oroszlán szerelmes szerelmesek

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Május 18., Kedd

Horoszkóp, Május 18., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 18-án is!

3 csillagjegy, akinek csodálatos hete lesz

Ez a hét tökéletes bizonyíték lesz néhány csillagjegy számára, hogy néha igenis az apró örömök adják a legfőbb energiaforrást.

Horoszkóp, Május 17., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 17-én is!

Ez a 3 csillagjegy függ legjobban mások véleményétől

És egyben egyezeket a csillagjegyeket a legkönnyebb elbizonytalanítani.

Csillagjegyed elárulja: ez a legvonzóbb tulajdonságod mások szerint

Minden csillagjegynek vannak olyan tulajdonsága, ami miatt kiemelkedik a többi közül. Tudd meg, te miért vagy olyan különleges!

Ez a 3 csillagjegy meglepően bevállalós az ágyban

Bár elsőre meg nem mondanád róluk, ez a három csillagjegy alig várja, hogy kiélhesse a merészebb énjét a hálószobában. Már csak a megfelelő partner és a tökéletes biztonsági szó hiányzik!

Sztárok, akiknek ugyanaz a csillagjegye, mint neked

Nem is gondolnád, hogy ezekkel a hírességekkel milyen sok közös van bennetek a csillagjegyetek alapján! Csekkold le, melyik sztár született ugyanakkor, mint te!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 14-én is!

3 csillagjegy, akinek a május lesz a szerencsehónapja idén

Ha a te csillagjegyed is a listán szerepel, mi a helyedben nem késlekednénk sokat a céljaink megvalósításával.

Ez a 3 csillagjegy függ legjobban a mobiljától

Neked is van olyan ismerősöd, aki egy lépést sem tesz a telója nélkül? Akkor nagy eséllyel ezek közé a csillagjegyek közé tartozik.

Horoszkóp, Május 13., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 13-án is!

Ezért a 4 csillagjegyért mindenki rajong

Népszerűek voltak a suliban, majd később a munkahelyükön is mindenki bírja őket, sőt a társaság szívei és lelkei, pedig nem is törik érte magukat. Kíváncsi vagy, mely csillagjegyekről van szó?

Ezért lesz ez a péntek az év legfontosabb asztrológiai napja

Ha bírod az ezotériát, rendszeresen követed a horoszkópokat és imádod, ha a csillagok is megtámogatják a céljaidat, jobb, ha figyelsz, ugyanis asztrológiailag fontos nap közeledik a héten.