Állathoroszkóp: Mit árul el kedvencedről a csillagjegye?

A házi kedvenceknek is van csillagjegye, amiből rengeteget megtudhatsz a személyiségéről. Olvasd el a Cosmo állathoroszkópját!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Állathoroszkóp: Mit árul el kedvencedről a csillagjegye?

Tudod a saját csillagjegyed, a pasidét, de még a legjobb barátaidét is, akkor miért ne lennél képbe a kiskedvenced horoszkópjával? Persze, nyilván ne az alapján fogadj be egy kutyát vagy cicát, hogy passzol-e a csillagjegye a tiédhez, de azért nem árt, ha tisztában vagy a habitusával, az alapvető személyiségjegyeivel. Szóval mindenképp érdemes csekkolnod a Cosmo állathoroszkópját, amiből mindez kiderül!

Kos

A Kos állatok általában nagyon energikusak, mozgékonyak, fáradhatatlanok, szóval extra sok mozgásra vagy hosszú sétákra van szükségük ahhoz, hogy jól érezzék magukat a bőrükben. Nagyon bátrak és vakmerőek, gyakran szeszélyesek és könnyen veszélybe sodorják saját magukat, ezért különösen figyelni kell rájuk stresszhelyzetben.

Bika

Ezek az állatok végtelenül nyugodtak, türelmesek, védelmezőek, és ők a legesleghűségesebbek! Tényleg egy életen át kitartanak a gazdijuk mellett. Szeretik a kényelmet, finom eledeleket és a pihe-puha fekhelyeket. Viszont picit makacsak, plusz nagyon féltékenyek, ha más állat a szeretteik közelébe megy.

Állathoroszkóp, bika.

Fotó: Getty Images

Ikrek

Az Ikrek kiskedvencek nagyon élénkek, folyamatosan zsizsegnek, mindig ott vannak a gazdi körül. Játékosak és nagyon kíváncsiak, ezért gyakran eltévedhetnek, elkóborolhatnak. Viszont jól képezhetőek, élvezik is a tanulást, persze csak ha játékos formában történik!

Rák

A Rák állatok, ahogyan az emberek is, nagyon érzelmesek, érzékenyek és szeretetteljesek, azonban már-már rögeszmésen ragaszkodnak a gazdájukhoz. Épp ezért nehéz őket egyedül hagyni, mindig igénylik a társaságot, törődést, simogatást. Kifejezetten benti állatok, sőt, ha tehetik, a gazdijuk lábánál szundítanak legszívesebben.

Oroszlán

Állathoroszkóp, oroszlán

Fotó: Getty Images

Az Oroszlán kedvencek is hűségesek, ragaszkodóak és védelmezőek. Emellett játékosak és szórakoztatóak, kicsit néha viccesek is. Szeretik a figyelmet, főleg ha sok ember veszi körül őket. Negatív tulajdonságuk, hogy irányítani akarnak, kifejezetten dominánsak, nehezen fogadják el a gazdájukat főnöknek.

Szűz

Ezek az állatok rendkívül szabálykövetőek, nagyon okosak és jól idomíthatóak. Szeretik az embereket, nem zavarja őket a nagyobb társaság sem, de teljesen jól elvannak egyedül is. Furcsa lehet első olvasásra, de ők tényleg nem bírják, ha koszos a bundájuk, kifejezetten a rendben és tisztaságban érzik jól magukat.

Mérleg

A Mérleg kiskedvencek békések, nyugodtak, barátságosak, csak úgy sugárzik a kedvesség belőlük, ráadásul rendkívül jól alkalmazkodnak, könnyen felveszik a gazdijuk életritmusát. Viszont extra figyelmet igényelnek olyan szempontból, hogy ősbizalom van bennük az emberek iránt és könnyen befolyásolhatóak, így simán elfogadnak kaját másoktól, vagy lazán elmennek idegenekkel.

Skorpió

A Skorpiók nagyon érzelmesek és szenvedélyesek, vagyis nagyon tudnak örülni, szeretni, ugyanakkor ingerlékenyek, könnyen idegessé, agresszívvé válnak. Ösztönösen reagálnak mindenre, így stresszehelyzetben is szinte lehetetlen rájuk hatni, ezért a megelőzés és elkerülés működik kizárólag.

Állathoroszkóp, skorpió.

Fotó: Getty Images

Nyilas

A Nyilas állatkák végtelenül jókedvűek, pozitívak, játékosak, igazi mókamesterek, akik imádják a szabadságot. Szeretik felfedezni a világot, az új, ismeretlen helyzeteket is nagyon jól kezelik, inkább kíváncsiak és izgatottak, mint idegesek. Viszont hajlamosak a lustaságra és az elhízásra.

Bak

A Bak állatok akkor érzik magukat komfortosan, ha szigorú és következetes szabályok vannak felállítva az életükben. Kifejezetten rosszul kezelik a változásokat, az új helyzeteket, de ilyenkor sem agresszívak, inkább frusztráltak. Viszont ismerős terepen nagyon gondoskodóak, szelídek, türelmesek. Kicsit bizalmatlanok is, de azért barátságosak az emberekkel.

Vízöntő

A Vízöntők is aktívak, sok mozgásra, ingerre, feladatra van szükségük. Extrém nagy a szabadság vágyuk, ezért nehezen tűrik meg a szabályokat, pórázt, ketrecet. Kedvelik az embereket, a nagy társaságot, valamennyire hűségesek is, de különösebben nem kötődnek, sőt ha arról lenne szó, gazdi nélkül is tökéletesen meglennének.

Halak

A Halak háziállatok nagyon egyediek, megvan a maguk kis személyisége. Ösztönösek, érzelmesek, nagyon is kötődnek a jól ismert emberekhez, környezethez. Nehezen taníthatóak, kicsit kajlák, szeleburdik, könnyen befolyásolhatóak, cserébe végtelenül szerethetőek.

Ha a kutyusod a mindened:

Címkék: állathoroszkóp csillagjegy háziállat horoszkóp kisállat kiskedvenc kutya macska

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

3 csillagjegy, akinek minden sikerülni fog a héten

3 csillagjegy, akinek minden sikerülni fog a héten

Ha a te csillagjegyed is szerepel a listán, most érdemes új célokat kitűznöd és belevágnod abba, amit régóta terveztél. Hidd el, sikerrel jársz majd!

Horoszkóp: Május 11., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 11-én is!

3 csillagjegy, akire fantasztikus hét vár

Az élet sokkal szebb, mint amilyennek mutatta magát mostanában, és a következő csillagjegyek számára erre egyértelmű bizonyíték érkezik a héten.

Ezek a csillagjegyekkel kapcsolatos legnagyobb tévhitek

Minden csillagjeggyel kapcsolatban van néhány olyan elterjedt sztereotípia, ami a valóságban nem igaz, vagy legalábbis nem teljesen. Kíváncsi lettél a saját jegyedre, igaz?

Horoszkóp: Május 10., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 10-én is!

3 csillagjegy, aki sokkal magabiztosabbá válik májusban

Rád férne egy kis biztatás, mert mostanában kimondottan nehezen érvényesíted az akaratodat és nehezen állsz ki magadért? Ha ezek közül az egyik a te csillagjegyed, akkor most van egy jó hírünk!

Csillagjegyek, akik zseniális párkapcsolati szakértők

Ezektől a csillagjegyektől érdemes szerelmi tanácsot kérned!

Ezért lesz a mai nap a legjobb egész májusban a csillagjegyed szerint

2021. május 8-án egy különleges csillagállásnak köszönhetően a zodiákus összes jegyének különlegesen jó, hasznos és boldog napja lehet. Olvasd el, rád mi vár!

Ez a 3 legveszélyesebb csillagjegy

Ezekkel a csillagjegyekkel jobb, ha vigyázol: nagyon nem akarod magadra haragítani őket.

Ennél a 3 csillagjegynél nincs türelmetlenebb

Ezek azok a csillagjegyek, akik egyszerűen képtelenek várni!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 7-én is!

Erre a 3 csillagjegyre bárki, bármikor számíthat

Ők azok, akik veled örülnek, és melletted állnak akkor is, ha támogatásra szorulsz. Igazi mázlista vagy, ha a környezetedben legalább egy ilyen csillagjegy van, de simán lehet, hogy pont te vagy a legnagyobb főnyeremény a társaságban.

Horoszkóp: Május 6., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 6-án is!