Állathoroszkóp: Mit árul el kedvencedről a csillagjegye?

A házi kedvenceknek is van csillagjegye, amiből rengeteget megtudhatsz a személyiségéről. Olvasd el a Cosmo állathoroszkópját!

Állathoroszkóp: Mit árul el kedvencedről a csillagjegye?

Tudod a saját csillagjegyed, a pasidét, de még a legjobb barátaidét is, akkor miért ne lennél képbe a kiskedvenced horoszkópjával? Persze, nyilván ne az alapján fogadj be egy kutyát vagy cicát, hogy passzol-e a csillagjegye a tiédhez, de azért nem árt, ha tisztában vagy a habitusával, az alapvető személyiségjegyeivel. Szóval mindenképp érdemes csekkolnod a Cosmo állathoroszkópját, amiből mindez kiderül!

Kos

A Kos állatok általában nagyon energikusak, mozgékonyak, fáradhatatlanok, szóval extra sok mozgásra vagy hosszú sétákra van szükségük ahhoz, hogy jól érezzék magukat a bőrükben. Nagyon bátrak és vakmerőek, gyakran szeszélyesek és könnyen veszélybe sodorják saját magukat, ezért különösen figyelni kell rájuk stresszhelyzetben.

Bika

Ezek az állatok végtelenül nyugodtak, türelmesek, védelmezőek, és ők a legesleghűségesebbek! Tényleg egy életen át kitartanak a gazdijuk mellett. Szeretik a kényelmet, finom eledeleket és a pihe-puha fekhelyeket. Viszont picit makacsak, plusz nagyon féltékenyek, ha más állat a szeretteik közelébe megy.

Állathoroszkóp, bika.

Fotó: Getty Images

Ikrek

Az Ikrek kiskedvencek nagyon élénkek, folyamatosan zsizsegnek, mindig ott vannak a gazdi körül. Játékosak és nagyon kíváncsiak, ezért gyakran eltévedhetnek, elkóborolhatnak. Viszont jól képezhetőek, élvezik is a tanulást, persze csak ha játékos formában történik!

Rák

A Rák állatok, ahogyan az emberek is, nagyon érzelmesek, érzékenyek és szeretetteljesek, azonban már-már rögeszmésen ragaszkodnak a gazdájukhoz. Épp ezért nehéz őket egyedül hagyni, mindig igénylik a társaságot, törődést, simogatást. Kifejezetten benti állatok, sőt, ha tehetik, a gazdijuk lábánál szundítanak legszívesebben.

Oroszlán

Állathoroszkóp, oroszlán

Fotó: Getty Images

Az Oroszlán kedvencek is hűségesek, ragaszkodóak és védelmezőek. Emellett játékosak és szórakoztatóak, kicsit néha viccesek is. Szeretik a figyelmet, főleg ha sok ember veszi körül őket. Negatív tulajdonságuk, hogy irányítani akarnak, kifejezetten dominánsak, nehezen fogadják el a gazdájukat főnöknek.

Szűz

Ezek az állatok rendkívül szabálykövetőek, nagyon okosak és jól idomíthatóak. Szeretik az embereket, nem zavarja őket a nagyobb társaság sem, de teljesen jól elvannak egyedül is. Furcsa lehet első olvasásra, de ők tényleg nem bírják, ha koszos a bundájuk, kifejezetten a rendben és tisztaságban érzik jól magukat.

Mérleg

A Mérleg kiskedvencek békések, nyugodtak, barátságosak, csak úgy sugárzik a kedvesség belőlük, ráadásul rendkívül jól alkalmazkodnak, könnyen felveszik a gazdijuk életritmusát. Viszont extra figyelmet igényelnek olyan szempontból, hogy ősbizalom van bennük az emberek iránt és könnyen befolyásolhatóak, így simán elfogadnak kaját másoktól, vagy lazán elmennek idegenekkel.

Skorpió

A Skorpiók nagyon érzelmesek és szenvedélyesek, vagyis nagyon tudnak örülni, szeretni, ugyanakkor ingerlékenyek, könnyen idegessé, agresszívvé válnak. Ösztönösen reagálnak mindenre, így stresszehelyzetben is szinte lehetetlen rájuk hatni, ezért a megelőzés és elkerülés működik kizárólag.

Állathoroszkóp, skorpió.

Fotó: Getty Images

Nyilas

A Nyilas állatkák végtelenül jókedvűek, pozitívak, játékosak, igazi mókamesterek, akik imádják a szabadságot. Szeretik felfedezni a világot, az új, ismeretlen helyzeteket is nagyon jól kezelik, inkább kíváncsiak és izgatottak, mint idegesek. Viszont hajlamosak a lustaságra és az elhízásra.

Bak

A Bak állatok akkor érzik magukat komfortosan, ha szigorú és következetes szabályok vannak felállítva az életükben. Kifejezetten rosszul kezelik a változásokat, az új helyzeteket, de ilyenkor sem agresszívak, inkább frusztráltak. Viszont ismerős terepen nagyon gondoskodóak, szelídek, türelmesek. Kicsit bizalmatlanok is, de azért barátságosak az emberekkel.

Vízöntő

A Vízöntők is aktívak, sok mozgásra, ingerre, feladatra van szükségük. Extrém nagy a szabadság vágyuk, ezért nehezen tűrik meg a szabályokat, pórázt, ketrecet. Kedvelik az embereket, a nagy társaságot, valamennyire hűségesek is, de különösebben nem kötődnek, sőt ha arról lenne szó, gazdi nélkül is tökéletesen meglennének.

Halak

A Halak háziállatok nagyon egyediek, megvan a maguk kis személyisége. Ösztönösek, érzelmesek, nagyon is kötődnek a jól ismert emberekhez, környezethez. Nehezen taníthatóak, kicsit kajlák, szeleburdik, könnyen befolyásolhatóak, cserébe végtelenül szerethetőek.

Ha a kutyusod a mindened:

Még több

Horoszkóp