4 csillagjegy, akinek óriási változást hoz a Bika hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok lehetőséget tartogat az április 20-án kezdődő Bika hava. Nézd meg, te köztük vagy-e!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, akinek óriási változást hoz a Bika hava

Április 20-án a Nap a Bika jelébe lép, és ezzel elkezdődik a május 20-ig tartó Bika hava. Ez az időszak, ahogyan rengeteg pozitív változást, megújulást hoz a természetben, úgy a csillagjegyek életében is. De van négy jegy, akiknek különösen szerencsés lesz ez a néhány hét!

Bika

Ez a te hónapod! Nem csak, mert most lesz a szülinapod, hanem mert tényleg minden sikerül majd, amibe csak belekezdesz. Az elmúlt hetekben, hónapokban motiválatlannak, kiégettnek érezted magadat, de ennek vége! Talán a tavasz, a jó idő vagy a bolygók állása van rád ilyen ösztönző hatással, a lényeg, hogy sikerül összeszedned és megújítanod magad, kívül-belül. És mivel sokkal kiegyensúlyozottabb és pozitívabb leszel, munka- és szerelmi fronton is bevonzod a jó dolgokat. Ráadásul végre esélyed lesz egy régi konfliktust is tisztázni, ami új szakmai lehetőségeket nyit meg számodra. Hajrá!

Ikrek

Az április vége-május eleje végre tele lesz izgalmakkal, ami nagyon rád fért már az elmúlt hónapok monoton egyhangúsága után. Te vagy az, aki nagyon rosszul tűröd az unalmas, ingerszegény környezetet, szóval már épp itt volt az ideje az új kihívásoknak, amiben lesz részed most bőven mind szakmailag, mind a magánéletedben. Egy fontos projekt kapcsán ugyanis új embereket ismerhetsz meg, ami nem csak új munkakapcsolatokat jelent, hanem új barátságok, sőt akár egy szerelem kezdete is lehet…

Mérleg

A következő egy hónapod a romantikáról és a szerelemről fog szólni! Várad már ezt nagyon, igaz? Ha eddig is párkapcsolatban voltál, akkor az a jó hírünk van, hogy a pasiddal végre mindketten készenálltok, hogy szintet lépjetek. Erről álmodoztál, de most, hogy megvalósulni látszik, elsőre ijesztőnek tűnhet, de amint felfogod a dolgot, szuperboldog és elégedett leszel. Ráadásul ez a döntés mindkettőtöket annyira felszabadít, hogy még jobban egy hullámhosszra kerültök. Ha viszont mostanában nem volt egy fontos srác sem az életedben, meg fogsz lepődni, de hirtelen kettő is lesz. Élvezd ki a helyzetet és hagyj időt magadnak, mielőtt döntesz!

Nyilas

Bár mindenki szemében hihetetlenül bátor vagy, azért megvannak a magad félelmei, amik képesek teljesen lebénítani. Ezt persze soha senkinek sem vallanád be, igaz? A következő hetekben viszont, ha nem is az összeset, de lehetőséged lesz leküzdeni néhány félelmedet. Persze nem lesz egyszerű, sok melóval, koncentrációval és önfeláldozással jár majd, de ha sikerül megugranod, az életed is egy totál új szintre lép majd! Mi drukkolunk!

Kerülj képbe kicsit a Bika csillagjeggyel!

Címkék: április 20. asztrológia bika-hava csillagjegy ezotéria horoszkóp tavasz változás zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Május 18., Kedd

Horoszkóp, Május 18., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 18-án is!

3 csillagjegy, akinek csodálatos hete lesz

Ez a hét tökéletes bizonyíték lesz néhány csillagjegy számára, hogy néha igenis az apró örömök adják a legfőbb energiaforrást.

Horoszkóp, Május 17., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 17-én is!

Ez a 3 csillagjegy függ legjobban mások véleményétől

És egyben egyezeket a csillagjegyeket a legkönnyebb elbizonytalanítani.

Csillagjegyed elárulja: ez a legvonzóbb tulajdonságod mások szerint

Minden csillagjegynek vannak olyan tulajdonsága, ami miatt kiemelkedik a többi közül. Tudd meg, te miért vagy olyan különleges!

Ez a 3 csillagjegy meglepően bevállalós az ágyban

Bár elsőre meg nem mondanád róluk, ez a három csillagjegy alig várja, hogy kiélhesse a merészebb énjét a hálószobában. Már csak a megfelelő partner és a tökéletes biztonsági szó hiányzik!

Sztárok, akiknek ugyanaz a csillagjegye, mint neked

Nem is gondolnád, hogy ezekkel a hírességekkel milyen sok közös van bennetek a csillagjegyetek alapján! Csekkold le, melyik sztár született ugyanakkor, mint te!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 14-én is!

3 csillagjegy, akinek a május lesz a szerencsehónapja idén

Ha a te csillagjegyed is a listán szerepel, mi a helyedben nem késlekednénk sokat a céljaink megvalósításával.

Ez a 3 csillagjegy függ legjobban a mobiljától

Neked is van olyan ismerősöd, aki egy lépést sem tesz a telója nélkül? Akkor nagy eséllyel ezek közé a csillagjegyek közé tartozik.

Horoszkóp, Május 13., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 13-án is!

Ezért a 4 csillagjegyért mindenki rajong

Népszerűek voltak a suliban, majd később a munkahelyükön is mindenki bírja őket, sőt a társaság szívei és lelkei, pedig nem is törik érte magukat. Kíváncsi vagy, mely csillagjegyekről van szó?

Ezért lesz ez a péntek az év legfontosabb asztrológiai napja

Ha bírod az ezotériát, rendszeresen követed a horoszkópokat és imádod, ha a csillagok is megtámogatják a céljaidat, jobb, ha figyelsz, ugyanis asztrológiailag fontos nap közeledik a héten.