Ezek a Bika csillagjegy legjobb és legrosszabb tulajdonságai

A Bika csillagjegyről mindenkinek egyből az jut eszébe, hogy érzékiek és hűségesek, de legalább annyira makacsak és földhözragadtak is. De azért ennél sokkal több van bennük!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezek a Bika csillagjegy legjobb és legrosszabb tulajdonságai

Április 20-án megkezdődött a Bika hava, ami sok csillagjegynek hatalmas változást hoz az életébe, köztük magának a Bikának is! Ezt a jegyet nem könnyű kiismerni, mert nehezen enged közel magához bárkit is, plusz sokrétű személyiség, tele jobbnál jobb és persze néhány negatív tulajdonsággal.

Érzéki és szexi

A Bikák számára nagyon fontos az intimitás és a szex egy kapcsolatban. Ráadásul nem is kispályásak hancúrfronton, pontosan tudják, mire vágynak, és azt is, hogyan tudják boldoggá tenni a partnerüket. Igazi hedonisták, akik imádnak enni, inni, bulizni és nagyokat szexelni. Hűségesek és odaadóak, de csakis akkor, ha úgy érzik, ők is megkapják párjuktól, amire vágynak. Egy kis kényeztetésnek sosem tudnak ellenállni!

Ízlés a maxon

A Bikáknak ösztönösen zseniális a szépérzékük és az ízlésük. Bárhová is mennek, szeretnek jól kinézni, és nem is okoz nekik különösebben nagy fejtörést, hogy stílusosak legyenek. Mindig ápoltak, tiszták és szuper az illatuk. De nem csak a ruhatáruk, az otthonuk is tiptop, tele van kényelmes, praktikus és szép cuccokkal. Ha pedig zenéről, filmekről vagy sorozatokról van szó, akkor sem tudnak mellényúlni!

A titok az titok

Egy Bikának a titok az szent és sérthetetlen. Még akkor sem adja tovább a rá bízott infót, ha már egyértelműen látszik, hogy mindenki tud róla. Sőt, utólag sem beszél arról, hogy esetleg ő már korábban be volt avatva valamibe! Ez azért van, mert a Bikák óriási árulásnak tartják a pletykálást, és sosem akarnák elveszíteni mások bizalmát. Szóval brutál megbízhatóak, lojálisak és hűségesek, ráadásul egy életen át kitartanak azok mellett, akiket szeretnek és/vagy tisztelnek.

Precíz nyugalom

Ez a csillagjegy megfontolt, nyugodt és előrelátó. Minden helyzetre van minimum tíz ötlete, a problémákat pedig csuklóból oldja meg. Szeret tervezni, akár évekkel előre is, a megbeszéltekhez pedig a végletekig tartja magát, így ő biztosan nem fog lekésni egy határidőt vagy egy találkát, de utolsó pillanatban sem mond le semmit sem. Nem szereti túlterhelni magát, mindig csak pont annyit vállal be, amit még maximálisan, hibák nélkül el tud végezni úgy, hogy a pihenésre is maradjon ideje.

Hibáztatás nagymestere

Bár előrelátó és megfontolt, nem szeret nyíltan állást foglalni vagy döntési helyzeteket felvállalni, mivel nem bírja elviselni, ha hiba csúszik a gépezetbe, amiről esetleg ő tehet. Ha viszont mégis így történik, az az első dolga, hogy bűnbakot keres, akinek a fejéhez vághatja, hogy én megmondtam

Makacs? Naná!

És bizony sosem enged! Tényleg sosem! Mindig az övé az utolsó utáni szó, mindig neki van igaza, és meg van róla győződve, hogy az övé a helyes nézőpont. Ha egyértelműen tévedett, akkor is képes addig csavarni a szót, míg el nem hiteti a vitapartnerével az ellenkezőjét. De a makacssága kitartással is párosul, soha nem ad fel semmit, ha valamit a fejébe vesz, azt meg is valósítja, akár mennyi időbe vagy energiába kerüljön is.

Dühös, mint egy bika

Egy Bika a végletekig türelmes, képes rengeteg bosszúságot, sértést, problémát lenyelni, a szőnyeg alá söpörni. De ha egyszer betelik nála a pohár, ott kő kövön nem marad! Olyan erővel tör ki belőle a düh, hogy szinte rá sem lehet ismerni, ilyenkor nem is lehet vele érdemben kommunikálni, csak hagyni kell, hogy kitombolja magát. Ha viszont megnyugszik, újra Kisbuddhává változik.

Ha Bika a csillagjegyed vagy az aszcendensed, ez is érdekelni fog:

Címkék: asztrológia bika Bika hava csillagjegy ezotéria horoszkóp jellemzés tulajdonság zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

3 csillagjegy, akinek minden sikerülni fog a héten

3 csillagjegy, akinek minden sikerülni fog a héten

Ha a te csillagjegyed is szerepel a listán, most érdemes új célokat kitűznöd és belevágnod abba, amit régóta terveztél. Hidd el, sikerrel jársz majd!

Horoszkóp: Május 11., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 11-én is!

3 csillagjegy, akire fantasztikus hét vár

Az élet sokkal szebb, mint amilyennek mutatta magát mostanában, és a következő csillagjegyek számára erre egyértelmű bizonyíték érkezik a héten.

Ezek a csillagjegyekkel kapcsolatos legnagyobb tévhitek

Minden csillagjeggyel kapcsolatban van néhány olyan elterjedt sztereotípia, ami a valóságban nem igaz, vagy legalábbis nem teljesen. Kíváncsi lettél a saját jegyedre, igaz?

Horoszkóp: Május 10., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 10-én is!

3 csillagjegy, aki sokkal magabiztosabbá válik májusban

Rád férne egy kis biztatás, mert mostanában kimondottan nehezen érvényesíted az akaratodat és nehezen állsz ki magadért? Ha ezek közül az egyik a te csillagjegyed, akkor most van egy jó hírünk!

Csillagjegyek, akik zseniális párkapcsolati szakértők

Ezektől a csillagjegyektől érdemes szerelmi tanácsot kérned!

Ezért lesz a mai nap a legjobb egész májusban a csillagjegyed szerint

2021. május 8-án egy különleges csillagállásnak köszönhetően a zodiákus összes jegyének különlegesen jó, hasznos és boldog napja lehet. Olvasd el, rád mi vár!

Ez a 3 legveszélyesebb csillagjegy

Ezekkel a csillagjegyekkel jobb, ha vigyázol: nagyon nem akarod magadra haragítani őket.

Ennél a 3 csillagjegynél nincs türelmetlenebb

Ezek azok a csillagjegyek, akik egyszerűen képtelenek várni!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 7-én is!

Erre a 3 csillagjegyre bárki, bármikor számíthat

Ők azok, akik veled örülnek, és melletted állnak akkor is, ha támogatásra szorulsz. Igazi mázlista vagy, ha a környezetedben legalább egy ilyen csillagjegy van, de simán lehet, hogy pont te vagy a legnagyobb főnyeremény a társaságban.

Horoszkóp: Május 6., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 6-án is!