Csillagjegyek, akik nehezen kezdeményeznek az ágyban

A horoszkópod arról is árulkodik, hogy mennyire vagy bátor és kezdeményező hancúrfronton. Csekkold, melyik csillagjegyek a legfélénkebbek az ágyban!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csillagjegyek, akik nehezen kezdeményeznek az ágyban

Vannak olyan csillagjegyek, akik imádnak irányítani az ágyban is és igazi lepedőakrobaták, míg mások félénkebbek, és rengeteg időbe és energiába telik meghódítani őket. Persze ez nem azt jelenti, hogy ők ne lennének zseniálisak a szexben, csupán nem épp kezdeményező típusok vagy van néhány félelmük, amit nehezebben vetkőznek le.

Szűz

A Szüzeket sokszor hidegnek és távolságtartónak látják, de nem csak a hétköznapokban, a párkapcsolatokban is. Nehezen megközelíthetőek, akik nem adják ki magukat egykönnyen. Pedig egyáltalán nem érzéketlenek! A Szüzek érzékiek, szenvedélyesek és odaadók, de több időre van szükségük, hogy megnyíljanak. Egyrészt, mert bizalmatlanok, és minél jobban meg akarják ismerni a partnerüket. Másrészt mert a tökéletességre törekszenek, ugyanakkor rettegnek attól, hogy hibáznak, a szexre pedig ez még inkább igaz az esetükben, úgy érzik, óriási tétje van a dolognak minden egyes alkalommal.

Mérleg

A Mérlegek sem rontanak ajtósul a házba! Sőt, arra vágynak, hogy őket hódítsák meg, ezért kezdeményezni biztosan nem fognak. Elvből sem. Azonban nekik a testiségnél jóval fontosabb az intellektus, először fejben kell elcsábítani őket, és csak utána jöhet a hancúrozás. Az ágyban viszont már a kölcsönösség elvét követik, amennyire szeretnek kapni, annyira odaadóak is, és pontosan tudják, mivel tudják boldoggá tenni a partnerüket.

Vízöntő

A Vízöntők képtelenek kimutatni az érzéseiket, gyakran titkolják is a vágyaikat, így az tuti, hogy ők nem fogják megtenni az első lépést. Még akkor sem, ha már régóta kapcsolatban vannak! Az élet minden más területén erősek, magabiztosak és iránymutatóak, ha viszont intimitásról van szó, szégyenlősek, bátortalanok és visszahúzódóak. Rengeteg beszélgetésre és hosszú, komoly kapcsolatra van szükségük ahhoz, hogy kicsit is változzon ez bennük, bátrabbak és kezdeményezőbbek legyenek az ágyban.

Halak

A Halak az egyik legérzékenyebb jegy, aki él-hal a romantikus gesztusokért, szóval igényli, hogy udvaroljanak neki és meghódítsák. Még a pasik is azt szeretik, ha ostromolják őket! Ugyanakkor bizonytalanok, kevés az önbizalmuk, így nehezen is hiszik el magukról, hogy jók valamiben, és a partnerük pont rájuk vágyik. Egyszerűen nem mernek kezdeményezni, mert félnek a visszautasítástól, vagy attól, hogy nem teljesítenek jól.

Nem is gondolnád, mit befolyásol még a csillagjegyed!

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp párkapcsolat szerelem szex zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

3 csillagjegy, akinek minden sikerülni fog a héten

3 csillagjegy, akinek minden sikerülni fog a héten

Ha a te csillagjegyed is szerepel a listán, most érdemes új célokat kitűznöd és belevágnod abba, amit régóta terveztél. Hidd el, sikerrel jársz majd!

Horoszkóp: Május 11., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 11-én is!

3 csillagjegy, akire fantasztikus hét vár

Az élet sokkal szebb, mint amilyennek mutatta magát mostanában, és a következő csillagjegyek számára erre egyértelmű bizonyíték érkezik a héten.

Ezek a csillagjegyekkel kapcsolatos legnagyobb tévhitek

Minden csillagjeggyel kapcsolatban van néhány olyan elterjedt sztereotípia, ami a valóságban nem igaz, vagy legalábbis nem teljesen. Kíváncsi lettél a saját jegyedre, igaz?

Horoszkóp: Május 10., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 10-én is!

3 csillagjegy, aki sokkal magabiztosabbá válik májusban

Rád férne egy kis biztatás, mert mostanában kimondottan nehezen érvényesíted az akaratodat és nehezen állsz ki magadért? Ha ezek közül az egyik a te csillagjegyed, akkor most van egy jó hírünk!

Csillagjegyek, akik zseniális párkapcsolati szakértők

Ezektől a csillagjegyektől érdemes szerelmi tanácsot kérned!

Ezért lesz a mai nap a legjobb egész májusban a csillagjegyed szerint

2021. május 8-án egy különleges csillagállásnak köszönhetően a zodiákus összes jegyének különlegesen jó, hasznos és boldog napja lehet. Olvasd el, rád mi vár!

Ez a 3 legveszélyesebb csillagjegy

Ezekkel a csillagjegyekkel jobb, ha vigyázol: nagyon nem akarod magadra haragítani őket.

Ennél a 3 csillagjegynél nincs türelmetlenebb

Ezek azok a csillagjegyek, akik egyszerűen képtelenek várni!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 7-én is!

Erre a 3 csillagjegyre bárki, bármikor számíthat

Ők azok, akik veled örülnek, és melletted állnak akkor is, ha támogatásra szorulsz. Igazi mázlista vagy, ha a környezetedben legalább egy ilyen csillagjegy van, de simán lehet, hogy pont te vagy a legnagyobb főnyeremény a társaságban.

Horoszkóp: Május 6., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 6-án is!