Csillagjegyek, akik nehezen kezdeményeznek az ágyban

A horoszkópod arról is árulkodik, hogy mennyire vagy bátor és kezdeményező hancúrfronton. Csekkold, melyik csillagjegyek a legfélénkebbek az ágyban!

Csillagjegyek, akik nehezen kezdeményeznek az ágyban

Vannak olyan csillagjegyek, akik imádnak irányítani az ágyban is és igazi lepedőakrobaták, míg mások félénkebbek, és rengeteg időbe és energiába telik meghódítani őket. Persze ez nem azt jelenti, hogy ők ne lennének zseniálisak a szexben, csupán nem épp kezdeményező típusok vagy van néhány félelmük, amit nehezebben vetkőznek le.

Szűz

A Szüzeket sokszor hidegnek és távolságtartónak látják, de nem csak a hétköznapokban, a párkapcsolatokban is. Nehezen megközelíthetőek, akik nem adják ki magukat egykönnyen. Pedig egyáltalán nem érzéketlenek! A Szüzek érzékiek, szenvedélyesek és odaadók, de több időre van szükségük, hogy megnyíljanak. Egyrészt, mert bizalmatlanok, és minél jobban meg akarják ismerni a partnerüket. Másrészt mert a tökéletességre törekszenek, ugyanakkor rettegnek attól, hogy hibáznak, a szexre pedig ez még inkább igaz az esetükben, úgy érzik, óriási tétje van a dolognak minden egyes alkalommal.

Mérleg

A Mérlegek sem rontanak ajtósul a házba! Sőt, arra vágynak, hogy őket hódítsák meg, ezért kezdeményezni biztosan nem fognak. Elvből sem. Azonban nekik a testiségnél jóval fontosabb az intellektus, először fejben kell elcsábítani őket, és csak utána jöhet a hancúrozás. Az ágyban viszont már a kölcsönösség elvét követik, amennyire szeretnek kapni, annyira odaadóak is, és pontosan tudják, mivel tudják boldoggá tenni a partnerüket.

Vízöntő

A Vízöntők képtelenek kimutatni az érzéseiket, gyakran titkolják is a vágyaikat, így az tuti, hogy ők nem fogják megtenni az első lépést. Még akkor sem, ha már régóta kapcsolatban vannak! Az élet minden más területén erősek, magabiztosak és iránymutatóak, ha viszont intimitásról van szó, szégyenlősek, bátortalanok és visszahúzódóak. Rengeteg beszélgetésre és hosszú, komoly kapcsolatra van szükségük ahhoz, hogy kicsit is változzon ez bennük, bátrabbak és kezdeményezőbbek legyenek az ágyban.

Halak

A Halak az egyik legérzékenyebb jegy, aki él-hal a romantikus gesztusokért, szóval igényli, hogy udvaroljanak neki és meghódítsák. Még a pasik is azt szeretik, ha ostromolják őket! Ugyanakkor bizonytalanok, kevés az önbizalmuk, így nehezen is hiszik el magukról, hogy jók valamiben, és a partnerük pont rájuk vágyik. Egyszerűen nem mernek kezdeményezni, mert félnek a visszautasítástól, vagy attól, hogy nem teljesítenek jól.

Nem is gondolnád, mit befolyásol még a csillagjegyed!

Még több

Horoszkóp